Nefr Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Bittus said: fake. ilk diyen ben olayim. ilk banlenen de sensin, tebrik edeirm =] topic sahane olmus yalniz, buradan dylana tesekkur etmeyi gorev bilirim. sabah sabah kahkaha attim, eline saglik =] hosgeldin klubnichka. yalniz azami ozen gerekecek bir daha acclarin karismamasi icin, dylann da sen de haksiz ban yemeyin sonra bir yanlislik nedeniyle Alıntıla
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hooooooooooşgeeeeeeeeeldiiiiiiiin. Alıntıla
klubnichka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Zaybird said: hooooooooooşgeeeeeeeeeldiiiiiiiin. saol canim sende hosgeldın:)sende yenısın galıba? Alıntıla
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 nicka nicka 3 ruble in nasha mıydı neydi, ehah. Alıntıla
Mal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hoşgeldin ben mal. bok desek bile bizi sevmen hoşuma gitti aferin. (tu) Alıntıla
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Nefr said: Bittus said: fake. ilk diyen ben olayim. ilk banlenen de sensin, tebrik edeirm =] topic sahane olmus yalniz, buradan dylana tesekkur etmeyi gorev bilirim. sabah sabah kahkaha attim, eline saglik =] hosgeldin klubnichka. yalniz azami ozen gerekecek bir daha acclarin karismamasi icin, dylann da sen de haksiz ban yemeyin sonra bir yanlislik nedeniyle Eğlenebildiysek ne ala.Rica ederim. Küçük bir hatırlatmayı da ben kendime borç bilirim. Biz sadece eğlenmek için burdayız ne ego tatmini ne de dikkat cekmeye çalısmak hiçbişekilde amacımız değil. Diğer bölümde ki bir topikte bunlar söylenmiş , hoş değil. Neticede şurda agroyu yine çekecek olsam da bunu söylicem,günlük hayatta zaten yeterince dikkat çeken ve ego tatminine gerek duymayan insanlarız ki nerde kaldı internet üzerinden yazılanlarla tatmin olucaz. Dediğim gibi sadece eğlenmek için burdayız.Gerek yok tatsız durumlara. Alıntıla
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ne rus mu ??? Offff büyük taunt atmış.Ne diyelim здавствуйте. not. bu arada 9-10 aydır rusça çalışıyorum temelini anca kaptım ne zor dilmiş.... Alıntıla
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 dobre dobre olmus da diyebiliriz hg btw Alıntıla
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 konuşma dili ile yazma dilini aynı değildir hiçbir zaman der ve kaçarım bu topikten. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.