mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 AFERİN SANA BE. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Bittus said: fake. ilk diyen ben olayim. ilk banlenen de sensin, tebrik edeirm =] topic sahane olmus yalniz, buradan dylana tesekkur etmeyi gorev bilirim. sabah sabah kahkaha attim, eline saglik =] hosgeldin klubnichka. yalniz azami ozen gerekecek bir daha acclarin karismamasi icin, dylann da sen de haksiz ban yemeyin sonra bir yanlislik nedeniyle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hooooooooooşgeeeeeeeeeldiiiiiiiin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hoşgeldin beş gittin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klubnichka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Zaybird said: hooooooooooşgeeeeeeeeeldiiiiiiiin. saol canim sende hosgeldın:)sende yenısın galıba? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 nicka nicka 3 ruble in nasha mıydı neydi, ehah. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hoşgeldin ben mal. bok desek bile bizi sevmen hoşuma gitti aferin. (tu) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Nefr said: Bittus said: fake. ilk diyen ben olayim. ilk banlenen de sensin, tebrik edeirm =] topic sahane olmus yalniz, buradan dylana tesekkur etmeyi gorev bilirim. sabah sabah kahkaha attim, eline saglik =] hosgeldin klubnichka. yalniz azami ozen gerekecek bir daha acclarin karismamasi icin, dylann da sen de haksiz ban yemeyin sonra bir yanlislik nedeniyle Eğlenebildiysek ne ala.Rica ederim. Küçük bir hatırlatmayı da ben kendime borç bilirim. Biz sadece eğlenmek için burdayız ne ego tatmini ne de dikkat cekmeye çalısmak hiçbişekilde amacımız değil. Diğer bölümde ki bir topikte bunlar söylenmiş , hoş değil. Neticede şurda agroyu yine çekecek olsam da bunu söylicem,günlük hayatta zaten yeterince dikkat çeken ve ego tatminine gerek duymayan insanlarız ki nerde kaldı internet üzerinden yazılanlarla tatmin olucaz. Dediğim gibi sadece eğlenmek için burdayız.Gerek yok tatsız durumlara. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ne rus mu ??? Offff büyük taunt atmış.Ne diyelim здавствуйте. not. bu arada 9-10 aydır rusça çalışıyorum temelini anca kaptım ne zor dilmiş.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 forumda panislavizm hareketi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 1327 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 hoşgeldin sefa getirdin :). Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 penislavizm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 dobra dobra bi konu olmus. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 dobre dobre olmus da diyebiliriz hg btw Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 boşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 noldu bu kaçtı mı? hehe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 konuşma dili ile yazma dilini aynı değildir hiçbir zaman der ve kaçarım bu topikten. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.