Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 calimero said: KHaRoN said: Ankara universitesi sbf (mulkiye) asi, gazi universitesi ulkucu , odtu dinci, bilkent zuppe vs diye yakistirmalara herkezin kulagi yatkin wut?!! Odtü feto doldu. İnanmıyorsan git gör. 100 eylem yapan solcu için, 1000 sessiz feto adamı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 GERGE said: Bilkent öğrenci böyle hede hödö diyince insanları kırıyorsunuz da. Aramızda Bilkent öğrencileri var (bkz. ben). En garibi: "Bilkent Hukuk'a gidiyorum ben, hoşçakalın." diyince İstanbul Üniversite'sindeki çevremden benle ilişkiyi yavaştan kesenler oldu. Solcu tayfa özellikle. İnsanlar bazen çok garip davranıyor. abicim sen "ben öyle bi adam değilim" diyosan niye kırılıyosun ki? Üni profili bu. Sen orada okuyosan hepimizden daha iyi biliyosundur :) İstediğin kadar ülkücü ol odtülüysen komunist okul dersin yani. gazi için de tam tersi. Ha, o zamana kadar arkadaşken sırf okul seçimin yüzünden senle ilişkiyi kesecek kadar zayıf karakterliyse bırak kessin zaten, değmezmiş öyle adamın arkadaşlığı :) GERGE said: Odtü feto doldu. İnanmıyorsan git gör. 100 eylem yapan solcu için, 1000 sessiz feto adamı var. her okuldakinden fazla yok odtüde de. Boğaziçinde kat kat fazla var mesela. İki okulda da okudum rahat karşılaştırabiliyorum. Hatta bunlara karşı bayağı bir tepki, daha doğrusu bunlara değil de bunları fetoya convert etmeye çalışan misyonerlere karşı tepki ve aksiyon da var odtüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 odtu dincidir ornek vermek icin yalanci profildi, icinde gerge nin soyledigi gibi olmadigi manasina gelmiyor. yani tek kaliba koyamiyoruz. someone is wrong on the internet kafasina girip didismek istemiyorum. ben rahatsizligimi soyledim, dayanaklarimi da yeterince acik soyledim zannediyorum uzerine loop a girmeye dallandirip budaklandirmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kalıba koyarız, kalıp için genel şablon yetiyo her bireye gerek yok. eline alıp bakır dediğin maddenin de tüm atomları bakır atomu değil mesela :) Ya da GS'de de mustafa sarp var ama hala büyük takım diyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Hoca Efendi Hazretleri gerçekten her yerdeler. Sevimli hayvanlarla bu tartışmayı kapatalım ama: http://curiousanimals.net/wp-content/uploads/2007/10/oddanimals-mocha.jpg http://galeri.uludagsozluk.com/58/cat_88670.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 erucalavera said: said: ALPER Yasin Altınel’in, sosyal paylaşım sitesi twitter’daki sayfasına öğrenci protestoları ile ilgili, “Neymiş efendim, tekmelerden bebeğini düşürmüş. Neymiş efendim, hamileyim demesine rağmen polis karnını tekmelemeye devam etmiş” yazması da tepki çekmişti. seçe seçe bu adamı mı seçmiş bilkent öğrencileri temsilci olarak ? Bilkent öğrencileri sadece bölüm temsilcilerini seçer. Konsey başkanını da seçilen temsilciler seçer, galiba. 3 senedir bilkentteyim. her şu seçim geyiğinde embesil gibi peşine takılır bölüm temsilcileri. Sırf adamlar kurtulmak için rastgele birine oy atarsın falan. Ama konsey başkanını seçtiğimizi hiç görmedim. (Hatta öyle ki kolumdan tutup, kendine oy verdirten embesil tam 30 dakika sonra aynı taktiği tekrar üstümde denemişti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 komik yorumlar dönmüş burda ya adamı sevmem etmem zaten orası ayrı bir mevzu da bilkent'e bok atmak için ucuz sebepler bunlar sebeplerini de kharon yazmış 10 kere tekrarlamaya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ben de köşke davet edilsem öğrenci olarak, en azından bi mercedes bişi kiralar öyle giderdim. Normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 2001 model jaguarın çıkardığı tantanaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Hakkaten ha, 2001 bi jaguar germis burayi. Her universiteyide bi kaliba sokmak cidden sacma. Her universitede her kesimden adam var neticede. Corvette ile kaza yapip pert edip 1 hafta sonra ferrari alan bi eleman vardi bilkentte. Netekim orta kesim olupta okuyan veya burslu okuyanda cok bilkentte. Bilkent özel universite diye "bilkent söyledir" demenin hic bi mantalitesi yok bence. Atilimda özel ona kalirsa. Mantiksiz bos bi tartismaya gitmis olay iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 neyse, acikliyorum beyler adam kharondu asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 o diil de adam sakalli cikmi$ lan ko$ke. nasi bi rahatlik lan. cumhurba$kani da oyle kabul diyo, o da bamba$ka bi kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kabinede haci sakalli dayi var lan, daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 herif kütahyalıymış zaten. akplidir büyük ihtimalle. tipte bomba zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 aquila said: kabinede haci sakalli dayi var lan, daha nolsun. taner yildiz > universite ogrencisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Korax said: neyse, acikliyorum beyler adam kharondu asdfa ben bu kadar tipsiz degilim abi, lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 caps var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Warhol haklıymış abi. 75 saat filan sürüyor günümüzde. yakında 15 dakika da olur. Yavaş yavaş geliyoruz, emin adımlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Üniversite öğremcisiyle bakan karşılaştırmayın yahu. Ha bana kalsa bütün meclis silme jilet gibi gezmeli orası ayrı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Esh said: aquila said: kabinede haci sakalli dayi var lan, daha nolsun. taner yildiz > universite ogrencisi. imam > cemaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 27bin lira ne lan ben bile alırım onu pis fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 GERGE said: http://galeri.uludagsozluk.com/58/cat_88670.jpg mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mm fakir gözyaşları soğan kokuyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sen çok mu zenginsin sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hem fakir hem de haklı olcanız ha,insaf yahuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar