Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 8 senede bitirmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 asil okul uzatmadan ogrenci konseyi baskani olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 alper mezun mu olmuş ya? ben daha 1 senesi var diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 atılma kalktı ya 7+1 rüyalarıma girerdi yoksa afghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 memetengin "evde jaguar besliyorum...kendimi temsilen köşke 5 çayına gelicem...ben de anadolu çocuğuyum...kapıya gelince 2 kez kükretirim...açın..." hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 memetengin "evde jaguar besliyorum...kendimi temsilen köşke 5 çayına gelicem...ben de anadolu çocuğuyum...kapıya gelince 2 kez kükretirim...açın..." hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 atılma kalkmadı heralde daha ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 öğrenci konseyi liseli işi gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ne liseslisi ilkokuldaki sınfı başkanı işte bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 onlar öle görmüyordur tabi içerden, toplantılar jedi high council havasında geçiyordur sdsd http://images.wikia.com/starwars/images/f/fa/JediHighCouncil-ROTS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 GERGE said: 8 senede bitirmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Masquerade said: atılma kalkmadı heralde daha ya. ben öyle bir şey duymuştum ama onaylanmamış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 maelstrom said: jaguarım olsa köşke sokmam ısırır pısıhıhıhı gibi ufak bi gülücük attım.. hep beraber gülücüğe odaklanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bu gerizekalıyı bilkentte hergün görüyorum. Temsil ettiği insanlara bakarsak, bu adamın davranışları gayet normal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Hangi arabayla gittiği hiç önemli değil, cumhurbaşkanı karşısına kirli sakalla çıkılmaz. Kızacaklarsa ona kızsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 nihat ergun'e soyleyin onu once, o kessin sakalini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ne varmış sakalda? Kirli sakalla çıkmayalım da bu sakalla mı çıkalım?Yozgat'ta doğdu; Kayseri'den milletvekili oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Oh iyi olmuş içim rahatladı uykularım kaçmıştı nasıl jaguarla gider diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sakalını kesme gerekliliği jaguarla gitmeme gerekliliğinden daha gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 herşeyi geçtim arabayı 1 ay cezalandırmak ne :)) kötü araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Kendercik said: Ne varmış sakalda? Kirli sakalla çıkmayalım da bu sakalla mı çıkalım?Yozgat'ta doğdu; Kayseri'den milletvekili oldu... ya ben bişi sorucam bu adamı her gördüğümde soruyorum bunu. devlet memuru sayılmıyo mu bu zat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 zengin de olamıcaz ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 şşş. servet düşmanları heryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 allah belanı versin dilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 adap edep bilmeyen görgüsüz düşmanları her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar