dylanN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün öğrenci temsilcilerine verdiği yemeğe Jaguar marka otomobiliyle gelen Bilkent Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Alper Yasin Altınel’e, üniversite yönetimi ateş püskürdü. HABER Ayrıca Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün öğrenci temsilcilerine verdiği yemeğe Jaguar marka otomobiliyle gelen Bilkent Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Alper Yasin Altınel, “Ben köy çocuğuyum neden üstüme geliniyor ki? Okula Ferrari ve Porsche ile gelenler de var. Arabamı bir ay garaja kapatacağım” dedi. Bunun üzerine Jaguar geyikleri Ayrıca abi anlamıyorum.Varmış varmış yani bunu bu kadar niye buyutuyorsunuz? Gidebilir.Ben olsam ben de giderdim arabamla. Ve adamım kaç senedir bindiği arabaymış yani siz bu adamı seçerken bilmiyor muydunuz Jaguar'ı olduğunu? meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 porşlu olsa böyle olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 işte paticikin gücü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 öğrenci olam konseptini anlayamayanlar lütfen bir zahmet düşüp ölsünler bizi uğraştırmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 jaguar arabası olan adam öğrenci derdini anlayamaz !!!11birbir ütü üstünde yumurta pişirmesi gerekir onun. öle anca anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 jaguar milyon dolar harcasa bu kadar reklam yapamazdı ülkemizin tanıtımı için çok önemli bir gelişme turist yağacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ankarada arabasız öğrencilik zor ama çok yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kalöriferli doğan görünümlü modifiye şahin alsın kaportası inci beyazı olacak ama sağ arka tamponda da esas memleketinin (genelde 53 rize) plaka numarası yazacak, mğmkünse rakamların renkleri memleketinin futbol takımının renklerinde olacak trabzonluysa arka zama "bize her yer trabzon" kaşkolu default geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 iyi olmuş sevmezdim zaten kendisini dsfgd inşallah alırlar görevini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 said: Ben Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi’nden geldim. herifin sorunu anlaşıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 özel okul bilkent çok normal adamın arabalı olması. Öğrenciden yılda 20-25 milyar alıyorsun haliyle çoğunun maddi durumu iyi olucak bu iyi durumdaki insanların arasından da jaguar arabalı birisinin öğrenci konseyi başkanı seçilmesi zor bir ihtimal değil. Üniversite yönetimi aptalmış. Bende arabam olsa böyle bir şeye gidicek olsam minibüsle otobüsle gitmem saçma sapan işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 said: Ve adamım kaç senedir bindiği arabaymış yani siz bu adamı seçerken bilmiyor muydunuz Jaguar'ı olduğunu? meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Jaguar: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-jaguar-s-type-acill-satilik-2001-s-type-64000-km-de-38034093/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 jaguar dedikleri de 2001 model 27 bin liralık bi arabaymış diğer topikte gördüğüme göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 adam hızlı çıktı bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Yok, adamın arabası o mu bilmiyorum ama 100'den fazla 30.000 altı Jaguar bulunur piyasada rahat. Pahalı bir araba değil demek için koydum o linki. Bilkent'te öyle arabalar var ki Jaguar'a dönüp bakan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bende bi jaguar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Resmen DAT ASS bakışı var. http://www.hurriyet.com.tr/_np/0673/12380673.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 jaguarım olsa köşke sokmam ısırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 haters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Bizi temsil etmiyor demişler de adam bildiğin harika temsil ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 arabasına değil de cixboy sakalına kıl olmuştum ben, iyi olmuş burnu sürtülsün. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 GERGE said: Bilkent'te öyle arabalar var ki Jaguar'a dönüp bakan yok. haha evet bi de böyle bir durum söz konusu tabi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 mondeo spin-off u hic bu kadar populer olmamisti, turk medyasi sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 zaten okulu 7 senede bitirmiş adamdan öğrenci olmassss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar