Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 olaylı bir paketmiş bu. "izinsiz" modları bir pakette topladığı için adama dava açmışlar felan. güzel bir iş aslında ama modları yapanlar engellemişler adamı. ayrıntılar: http://www.joystiq.com/2011/01/06/morrowind-2011-mod-pack-pulled-after-modders-raise-concerns/ indirmek isteyen şurdan bulabilir, hala indirilebiliniyor sanırım, 1.7GB'lık bişi, indirip elinizde tutun derim. http://news.bigdownload.com/2011/01/04/download-morrowind-2011-mod-compendium-1-0/ http://www.youtube.com/watch?v=9NX-MvnYUEs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 açılmıştı sanki bu edit: açılmamış başka topicde bahsi geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=d69wYi3_LWo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bunu indirebileceğimiz biyer var mı hala? şu anda bişey indiriyorum gerçi ama 1107 mb, burdaki 1.69. aynısı değil sanırım ya da güncellenmiş hali de olabilir bilemedim. aslında benim tam olarak istediğim komple bi paket indireyim, tek tuşla kurayım, oyunu coşturulmuş grafiklerle oynamaya başlayabiliyim. şimdi bu indirdiğimde bi sürü o dosyayı sil bunu değiştir bunu şöle yap bunu bele yap işlemleri var sanırsam. benim dediğim gibi bi olay var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 nexus'ta vardı sanırım dediğin gibi bir paket, bir göz atabilirsin oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Morrowing 2011 ne bu arada ? Elder Scrolls morrowind in yenisimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pebudxqw Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Woo, MSI ı bi de rpg de deniyeyim o zaman.. İnşallah yine efsane müzik yapmışlardır, ne zaman çıkıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pebudxqw Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 2013 Aralık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Xenocide said: bunu indirebileceğimiz biyer var mı hala? şu anda bişey indiriyorum gerçi ama 1107 mb, burdaki 1.69. aynısı değil sanırım ya da güncellenmiş hali de olabilir bilemedim. aslında benim tam olarak istediğim komple bi paket indireyim, tek tuşla kurayım, oyunu coşturulmuş grafiklerle oynamaya başlayabiliyim. şimdi bu indirdiğimde bi sürü o dosyayı sil bunu değiştir bunu şöle yap bunu bele yap işlemleri var sanırsam. benim dediğim gibi bi olay var mıdır? Overhaul 3.0 tam dediğin gibi , son versiyonunda tek tuşla hallediyosun , karışık kısımlara gelince mause hareketini otomatik olarak devralıp ayarları yapıyor hatta sana uğraşmak istemiyosan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abi hakkaten tam aradığım olaymış ha resmen mouseu klavyeyi kapatıp kendi yapıyor lan ausıdhjfj oyun cillop oldu ohş ne oynarım bunu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 şu 10 yıllık oyuna god ray bile eklediler, oturup bir tane düzgün yürüme animasyonu yapmadılar. karakterlerin hepsi hala kakasını tutmaya çalışır gibi yürüyüp koşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 animasyondu, modeldi filan o işler zor ya. god ray vs kolay sayılır onların yanında heh. ama evet, keşke modeller filan özellikle biraz geliştirilebilse. ah tessellation ah, 10 yıl geç kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar