kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 sıkıntı bu. bazı web sitelerinden c/p yapılamıyor malumunuz. c/p yapmayı mümkün kılan bi program varmı acaba. resim üzerinden yapılıyo biliyorum ama çok zahmetli olmayacak. varmıdır böyle benim ihtiyaçlarımı karşılayacak, asgari ücret + aylık akbil + sigorta + yemek karşılığında çalışacak bi program ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Bu babasının hayrına yapıyor. Asgari ücret falan da istemiyor. Bir nevi hobi gibi... http://www.httrack.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 opera'da javascriptleri kapatın o sayfada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Opera herşeye cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 browser aramıyorum dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Opera yükle iste. Gerekince c/p yapmak ona geçersin. Daha kolayı yok benim bildiğim. Gerçi FF'de de javascript kapayabilirsin. Tek yapman gereken browsersa javascript kapatman. Opera'da çok kolay oluyor sadece. tek tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 opera istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Firefox mu istiyorsun: http://www.mkyong.com/wp-content/uploads/2008/11/how-to-disable-javascript-firefox.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 o zaman no copi peyt for yuuuuuu NEEEEXTTTT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Chromo: http://www.blogtechnika.com/wp-content/uploads/2010/11/disable-javascript-chrome.png Uğraş bunlarla öyleyse. Er geç ışığı görüp Opera'ya geçecek ama herkes. http://www.guidetoworlddomination.com/wp-content/uploads/2008/07/evil_laugh1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 şurdaki çizgi film di mi o: http://www.youtube.com/watch?v=22NrFkIcIY0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 chrome'da kopyalayamadığım olmadı gibi şimdiye kadar. opera'da zaten çok kolay o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 BROWSER TAVSİYESİ İSTEMEDİM BEN SİZDEN BEYLER OPERA DEĞİL FF DEĞİL KROM DEĞİL İE DEĞİL BEN FARKLI BİŞİ KULLANIYORUM BELKİ YAPMAYIN RAGE E GİRDİM PROGRAM İSTİYORUM BIROVSIR DEĞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 vaperon said: Bu babasının hayrına yapıyor. Asgari ücret falan da istemiyor. Bir nevi hobi gibi... http://www.httrack.com şunuda eve gidince deniycem saol gülüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 sevgili kermit, sitelerdeki bu tarz engellemeler browser'a bagli olarak calisir. sen browser tavsiyesi istemeyebilirsin ama sorunun browser'dan kaynaklandigi icin addon da yuklesen, program da yuklesen, format da atsan browser'inda bir sekilde degisiklik yapman gerekir. o linki verilen programsa siteleri komple indirmeye yarayan bir programdir, c/p ile direkt bir alakasi yok. mesajlarindan bilgisayari devlet memuru seviyesinde kullanabildigin sonucu ciktigi icin boyle nazik bir mesaj yazdim. simdi browserini da al git burdan. burasi benim coplugum adamim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 herkes bi anda opera deyince istemedim o yüzdendi. normalde hepside var aslında pcde valla ama bu biraz farklıydı ben anlatamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 CISARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 yok yazmıycaksan çıkarım devamsızlık sınırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Kermit pazar alanını kaybedince toparlayamadı. Zaten arkasından malbuş muhabbetleri de dönmeye başladı. Bilemiyorum artık, sad keanu gibisin kermit. Toparla kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 oyle demeyin kurbaa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 merak ettim dediğin olay nasıl bişi, hiç denk gelmedim galiba. örnek site verebilirmisin (resim üzerindeki yazıyı c/p yapmaya çalışmadığını düşünüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 http://www.lyricsfreak.com/w/whitesnake/sailing+ships_20146304.html al kardeş ben tabiki burdan yapmıycam yeditepe üniversitesinin öğrenci işlerindede aynı bok var o yüzden dedim. aslında ben salağım resim üzerinden c/p yapmaya çalışıyorum evet BEN SALAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Yaptım ben o siteden. Opera, tek tık. Sayfayı yenilemek bile gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mum_Chamber said: mesajlarindan bilgisayari devlet memuru seviyesinde kullanabildigin sonucu ciktigi icin boyle nazik bir mesaj yazdim. asdfasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 GERGE said: Yaptım ben o siteden. Opera, tek tık. Sayfayı yenilemek bile gerekmiyor. hay operana operayı silicem bilgisayarımdan sırf sana inat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar