dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 hacım siyaset de yaparık dert değil o.. bak cumhurbaşkanlarımıza falan.. müyendiz işte adamların bi kısmısı. gerçi meendis adamlar ülkenin başına geçse tam takım ülke kalkınır, gelişir vallahi. kısır hedelemeler yerine icraata doyar. konunun "Başbakana Mektup Yazdı 10 Ay Hapis Cezası Aldı " olması garip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Griswold said: Holy said: istesek nuke üretiriz, dünyayı yönetiriz ama öyle abuk subuk işlerde gözümüz yok. O nedenle sabun yapıyorsunuz kimya mühendizleri olarak? sdfSenden bile sabun yaparım ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 BENİ KIZDIRMAYIN! HEPİNİZİ SABUN YAPARIM KIÇIMI YIKATIRIM SİZE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bu dünyaya teknokrasi lazım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bu dünyaya daha çok teknoloji lazım bi de. uçan arabalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Kimya mühendislerini sabun muhabbetiyle vurmaya bayılıyorum ya hahaha Malzemecilere de teflon geyiği yapıyorum da çok işlemiyor. Sadece ve sadece makinacılara ses etmiyorum, o da büyükbabam çarkçıbaşıymış, babam makina terk falan ondan yani sırf. Teknokrasi uyar bana da valla. Ama gene de bize ihtiyacınız olduğu gerçeği değişmiyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Bize nerden gem vurucan ki lan? Benim aklıma gelmedi hiçbirşey, merak ettim valla ne denirdi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 neciydin sen oğuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Pyro said: Bize nerden gem vurucan ki lan? Benim aklıma gelmedi hiçbirşey, merak ettim valla ne denirdi diye.abi tornacısınız siz. başka bir işiniz yok ki. ha sanayiye vermişsin çocuğunu, ha makine mühendisi yapmışsın. hiç bir farkı yok diploma dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 tesisatçı diyorum ben bizim arkadaşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bizim bölümde tek dersten adamlar bırakılıyor abi. gide gele bitmiyo sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sene 2011 de mektup yazdığı içindir. mektup mu kaldı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Holy said: Pyro said: Bize nerden gem vurucan ki lan? Benim aklıma gelmedi hiçbirşey, merak ettim valla ne denirdi diye.abi tornacısınız siz. başka bir işiniz yok ki. ha sanayiye vermişsin çocuğunu, ha makine mühendisi yapmışsın. hiç bir farkı yok diploma dışında. Bu lafları sabuncudan duyduğum için no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Sabunu kimyacılar yapıyor yalnız :( Biz sabun yapan makineleri falan tasarlıyoruz işte, bir de kimyacı bebelere emir veriyoruz şunu getir bunu götür diye, ofisboyluk yapıyor kimyacılar bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 makine mi tasarlıyosunuz? güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dasaaa said: gerçi meendis adamlar ülkenin başına geçse tam takım ülke kalkınır, gelişir vallahi. kısır hedelemeler yerine icraata doyar. Erbakan :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 barnacle said: makine mi tasarlıyosunuz? güldüm.seni ısı değiştiriciye sokar sıcaklığını ayarlarım, sonra distile ettiğim osuruğunda boğarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 GEd said: Erbakan :? yok onların tam takım meeendis değildi.. yoksa özal elektrik, demirel de inşaat mühendisiydi yamulmuyorsam lan hep meendisler başa geçmiş olm siz niye siyaset okuyorsunuz ki. yanlış bölümdesiniz bence siyasete girmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 erbakan da makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Erbakan testisli makineci hem de. Testislerinden taşanlarla almanlara panzer yaptı adam tıhıtıhıtıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 İTÜ Makina'yı birincilik ile bitiren Erbakan mıydı Demirel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Erbakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Holy said: Pyro said: Bize nerden gem vurucan ki lan? Benim aklıma gelmedi hiçbirşey, merak ettim valla ne denirdi diye.abi tornacısınız siz. başka bir işiniz yok ki. ha sanayiye vermişsin çocuğunu, ha makine mühendisi yapmışsın. hiç bir farkı yok diploma dışında. Olm bir sabuncu kadar etkili değil ya bu, hiç dokunmadı bile. Bir de siz makine tasarlıyorsunuz? Vay anası sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sabuncu diyince aklım mustafaya gitti ya hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Pyro said: Holy said: Pyro said: Bize nerden gem vurucan ki lan? Benim aklıma gelmedi hiçbirşey, merak ettim valla ne denirdi diye.abi tornacısınız siz. başka bir işiniz yok ki. ha sanayiye vermişsin çocuğunu, ha makine mühendisi yapmışsın. hiç bir farkı yok diploma dışında. Olm bir sabuncu kadar etkili değil ya bu, hiç dokunmadı bile. Bir de siz makine tasarlıyorsunuz? Vay anası sdfg.Lan tek bildiğiniz makina motorlar mı sizin? Distilasyon kolonu, evaporatör vs. gibi onlarca ekipmanımız var bizim tasarladığımız. Makina denmiyo mu bunlara asdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar