Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başbakana Mektup Yazdı 10 Ay Hapis Cezası Aldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hacım siyaset de yaparık

dert değil o.. bak cumhurbaşkanlarımıza falan..

müyendiz işte adamların bi kısmısı.

gerçi meendis adamlar ülkenin başına geçse tam takım ülke kalkınır, gelişir vallahi. kısır hedelemeler yerine icraata doyar.

konunun "Başbakana Mektup Yazdı 10 Ay Hapis Cezası Aldı " olması garip..
Mesaj tarihi:
Griswold said:

Holy said:
istesek nuke üretiriz, dünyayı yönetiriz ama öyle abuk subuk işlerde gözümüz yok.

O nedenle sabun yapıyorsunuz kimya mühendizleri olarak?
sdf
Senden bile sabun yaparım ama?
Mesaj tarihi:
Kimya mühendislerini sabun muhabbetiyle vurmaya bayılıyorum ya hahaha
Malzemecilere de teflon geyiği yapıyorum da çok işlemiyor.
Sadece ve sadece makinacılara ses etmiyorum, o da büyükbabam çarkçıbaşıymış, babam makina terk falan ondan yani sırf.

Teknokrasi uyar bana da valla. Ama gene de bize ihtiyacınız olduğu gerçeği değişmiyor ^^
Mesaj tarihi:
Pyro said:

Bize nerden gem vurucan ki lan? Benim aklıma gelmedi hiçbirşey, merak ettim valla ne denirdi diye.
abi tornacısınız siz.
başka bir işiniz yok ki. ha sanayiye vermişsin çocuğunu, ha makine mühendisi yapmışsın. hiç bir farkı yok diploma dışında.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Pyro said:

Bize nerden gem vurucan ki lan? Benim aklıma gelmedi hiçbirşey, merak ettim valla ne denirdi diye.
abi tornacısınız siz.
başka bir işiniz yok ki. ha sanayiye vermişsin çocuğunu, ha makine mühendisi yapmışsın. hiç bir farkı yok diploma dışında.

Bu lafları sabuncudan duyduğum için no problem
Mesaj tarihi:
Sabunu kimyacılar yapıyor yalnız :(

Biz sabun yapan makineleri falan tasarlıyoruz işte, bir de kimyacı bebelere emir veriyoruz şunu getir bunu götür diye, ofisboyluk yapıyor kimyacılar bize.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

gerçi meendis adamlar ülkenin başına geçse tam takım ülke kalkınır, gelişir vallahi. kısır hedelemeler yerine icraata doyar.

Erbakan :?
Mesaj tarihi:
barnacle said:

makine mi tasarlıyosunuz? güldüm.
seni ısı değiştiriciye sokar sıcaklığını ayarlarım, sonra distile ettiğim osuruğunda boğarım.
Mesaj tarihi:
GEd said:

Erbakan :?

yok onların tam takım meeendis değildi..

yoksa özal elektrik, demirel de inşaat mühendisiydi yamulmuyorsam

lan hep meendisler başa geçmiş olm

siz niye siyaset okuyorsunuz ki.

yanlış bölümdesiniz bence siyasete girmek için
Mesaj tarihi:
Holy said:

Pyro said:

abi tornacısınız siz.

Olm bir sabuncu kadar etkili değil ya bu, hiç dokunmadı bile. Bir de siz makine tasarlıyorsunuz? Vay anası sdfg.
Mesaj tarihi:
Pyro said:

Holy said:

Pyro said:

abi tornacısınız siz.

Olm bir sabuncu kadar etkili değil ya bu, hiç dokunmadı bile. Bir de siz makine tasarlıyorsunuz? Vay anası sdfg.
Lan tek bildiğiniz makina motorlar mı sizin?

Distilasyon kolonu, evaporatör vs. gibi onlarca ekipmanımız var bizim tasarladığımız. Makina denmiyo mu bunlara asdg
  • Yeni Oluştur...