Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başbakana Mektup Yazdı 10 Ay Hapis Cezası Aldı

Soris

Öne çıkan mesajlar

hacım siyaset de yaparık

dert değil o.. bak cumhurbaşkanlarımıza falan..

müyendiz işte adamların bi kısmısı.

gerçi meendis adamlar ülkenin başına geçse tam takım ülke kalkınır, gelişir vallahi. kısır hedelemeler yerine icraata doyar.

konunun "Başbakana Mektup Yazdı 10 Ay Hapis Cezası Aldı " olması garip..
Sosyal ağlarda paylaş

Kimya mühendislerini sabun muhabbetiyle vurmaya bayılıyorum ya hahaha
Malzemecilere de teflon geyiği yapıyorum da çok işlemiyor.
Sadece ve sadece makinacılara ses etmiyorum, o da büyükbabam çarkçıbaşıymış, babam makina terk falan ondan yani sırf.

Teknokrasi uyar bana da valla. Ama gene de bize ihtiyacınız olduğu gerçeği değişmiyor ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:

Bize nerden gem vurucan ki lan? Benim aklıma gelmedi hiçbirşey, merak ettim valla ne denirdi diye.
abi tornacısınız siz.
başka bir işiniz yok ki. ha sanayiye vermişsin çocuğunu, ha makine mühendisi yapmışsın. hiç bir farkı yok diploma dışında.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Pyro said:

Bize nerden gem vurucan ki lan? Benim aklıma gelmedi hiçbirşey, merak ettim valla ne denirdi diye.
abi tornacısınız siz.
başka bir işiniz yok ki. ha sanayiye vermişsin çocuğunu, ha makine mühendisi yapmışsın. hiç bir farkı yok diploma dışında.

Bu lafları sabuncudan duyduğum için no problem
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Pyro said:

abi tornacısınız siz.

Olm bir sabuncu kadar etkili değil ya bu, hiç dokunmadı bile. Bir de siz makine tasarlıyorsunuz? Vay anası sdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:

Holy said:

Pyro said:

abi tornacısınız siz.

Olm bir sabuncu kadar etkili değil ya bu, hiç dokunmadı bile. Bir de siz makine tasarlıyorsunuz? Vay anası sdfg.
Lan tek bildiğiniz makina motorlar mı sizin?

Distilasyon kolonu, evaporatör vs. gibi onlarca ekipmanımız var bizim tasarladığımız. Makina denmiyo mu bunlara asdg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...