goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 NolaxThensbane said: Abi 400sayfalık human factor engineering kitabıyla 4senede yaptığınızdan fazlasını yapıyorum bir makine mühendisi olarak. human factor engineering ile sınırlandırdığın için yetemiyosun zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 goldbären said: NolaxThensbane said: Abi 400sayfalık human factor engineering kitabıyla 4senede yaptığınızdan fazlasını yapıyorum bir makine mühendisi olarak. human factor engineering ile sınırlandırdığın için yetemiyosun zaten ^^ Benim ilgi alanım o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Holy said: mokoko said: bela aramayın. dağıtırım. makinacılar nası makina tasarlıyosa bizde fabrika nası çalışır onu tasarlıyoruz.Olm yaptığınız işi lise mezunu ve iq'su yüksek bir adama şöyle bir göstersen yapar zaten. 4 sene bunun okulunu okuyosunuz siz. ahahahahahahahaha bırak ya. sınıflarımızda kız oluyo diye bu kadar kıskanmasın diğer muhendislik ogrencileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 evet lan bizde kız var hahahah tartışma bitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Evet kız var, bakımlılar. Bakım yapacak zamanları var, çünkü bizim 1 dönemde gördüğümüz ders ağırlığının yarısını 4 yılda görüyorsunuz. İktisadi ve idari bilimler fakültesine bağlansanız kimse birşey anlamaz, nereye gitti lan endüstri demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 hani umarım bunları ciddi olarak yazmıosunuzdur. daha yeni bitti okul haftaya finallerim var. son 2 aydır imanım gevredi resmen ders ve proje yapmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Ya tamamı ciddi değil tabi sdf Ama ösys sistemindeki puanına baktığında o kadar yüksek bi bölüm değil. Tıp kadar puanı var ama imba bi bölüm değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Bide sizin imanınızı gevreten projeler bizim en tırt dersten aldığımız %5'lik proje kadar falan zordur en fazla işte tıhıtıhıtıhıtıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 mokoko said: hani umarım bunları ciddi olarak yazmıosunuzdur.. ciddiyim deseydi napıcaktın ? dövecekmiydin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 biri kız mı dedi? http://www.che.itu.edu.tr/ogrenciler/ogrenci-ve-mezun-albumu/?donem=2010 Konu kız sayısı ise, endüstri bizden geride kalıyor malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 dasaaa said: gıda mühendisi tam olarak ne yapıyor? kimya veya ziraat bakmıyor mu bu konuya? global manada karşılığı olan bi meslek mi bu? bir de gıda üzerine çalışan şirketlerin gıda mühendisi bulundurması zorunlu mu? Tabii ki zorunlu. gıda mühendisliği gıdalar ve beslenme açısından hepsinin ortası işte. Tutup da yemek şirketinde kimya uzmanı, biyolog ya da doktor çalıştırmak absürt olur. Ayrıca olay sadece gıdalar değil onların üretim planlama tüketim vs konuları da var tahmin ettiğim kadarıyla. Dolayısıyla diğer dalları aşar gıda konusu açısından. Bu yüzden tabii ki global manada karşılığı olan hatta en büyük sektörlerden birinin planlandığı ve yönetildiği bir meslek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Holy said: biri kız mı dedi? http://www.che.itu.edu.tr/ogrenciler/ogrenci-ve-mezun-albumu/?donem=2010 Konu kız sayısı ise, endüstri bizden geride kalıyor malesef :( Bu kadarda kız fazla lan kadınar matinası gibi hohohoho hihihi kikiki çekilmez sürekli.Bak makinaya pijamayla bile gidebiliyon derse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 kermit said: mokoko said: hani umarım bunları ciddi olarak yazmıosunuzdur.. ciddiyim deseydi napıcaktın ? dövecekmiydin ? yok yahu ne dovmesi. üzülürdüm sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 türk mühendislik öğrencisinin sanki kendi bölümüne girince adam olmuş gibi başka mühendislikleri yermesi de bi bizde var lan herhalde sfddfs 4-6 sene gide gele her okul bitiyor, tıp hukuk gibi içten yanmalı bölümleri saymazsak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 4-6 sene gide gele tekstil biter, endüstri zaten biter, çevre falan biter. Makineye bi de elektroniğe geçmez o git gel olayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 GERGE said: Wiki'den Food engineering diye girince sırf Türk üniversiteleri çıkıyor zaten :) Aslında o kadar da kötü değil. Makine varken otomobil mühendisliği çıkması gibi. Daha bir özelleşip, yüksek lisans olmadan işe başlıyorlar işte. Mühendislik olarak geçmiyor ama var böyle bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mühendislerin seninkisi şöyle dandik benimkisi böyle zor kavgası. mmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Sen karışma mühendis olmayan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 kanka siz hepiniz meeendizim falan diye seviniyosunuz da. ben siyasetçi olucam. hepinizi ben yöneticem ona ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 2. dünya savaşında japonyayı da siyasetçiler yönetiyodu, yediler kafaya nuke oturdular aşağı. istesek nuke üretiriz, dünyayı yönetiriz ama öyle abuk subuk işlerde gözümüz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Estel_Anorien said: kanka siz hepiniz meeendizim falan diye seviniyosunuz da. ben siyasetçi olucam. hepinizi ben yöneticem ona ne diyosunuz? İlkokul mezunu paralı mayfadan bi herif gelcek yönetcek yada 5yıl boyunca kıç yalan bi herif geçecek başa o yüzden senin geçmen benim için daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Holy said: 2. dünya savaşında japonyayı da siyasetçiler yönetiyodu, yediler kafaya nuke oturdular aşağı. istesek nuke üretiriz, dünyayı yönetiriz ama öyle abuk subuk işlerde gözümüz yok. /thread diyip kapatıyım ben bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 En başta savaşı çıkartıp öyle bir bombanın icat edilmesine neden olanlar siyasetçilerdi bir kere. Politika olmasa teknoloji olmazdı. İnsanlığa hayır falan yalan, insanlığın gelişmesinde önemli iki etken var bence; ilki iktidar hırsı, ikincisi kadınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Pavligada işveren kafanıza vurunca gelip bize ağlıyorsunuz ama sevgili mühendizler. Hadi siyaset size uzak onu anladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Holy said: istesek nuke üretiriz, dünyayı yönetiriz ama öyle abuk subuk işlerde gözümüz yok. O nedenle sabun yapıyorsunuz kimya mühendizleri olarak? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar