Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.0.6 minor balance patch

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

gg. gene en salak adam bile 2 günde gear dizicek. sonra raidlere girmeye çalışıcak. iyi adam bulmak zaten zor daha da zorlaşıyor böyle.

bu arada biliyorum ki bunu direk üstüne alıcaklar var burada. o yüzden ekliyim de canınızı sıkmayın boşuna. bu lafım genel anlamda salaklık yapanlara. ısrarla healing raini anlatmama rağmen içinden kaçanlara. ateşi görüp içinde heal bekleyenlere filan.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

gg. gene en salak adam bile 2 günde gear dizicek. sonra raidlere girmeye çalışıcak. iyi adam bulmak zaten zor daha da zorlaşıyor böyle.

yok o konuda canını sıkma
o kadar salak insanlar varki gear düzecek seviyeye bile gelemiyolar.
bi hunter 9 tane trapten hiçbirini tutturamazmı ?
saydım dün resmen 9 tane trap attı ve 0 tutturabildi.
"başarını neye borçlusun?" diye sorduklarında ise "anneme ve babalarıma" diye cevap verdi.
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

Sparkcaster said:

Stealth is no longer broken by enemies using Demoralizing Shout or Demoralizing Roar.

WHERE IS YOUR GOD NOW

HAHAHAHA AHHAHAHA CEHENNEM EVETT

lan adamlar zaten arena kapısından bağırıp açıyolardı ya hahaha

biri yazmıştı

osman the warrior uses demo shout
mehmet the rogue "AHHH MY MORALE!"
Stealth breaks from mehmet
Sosyal ağlarda paylaş

hcye nerf nerf diyorsunuzda nerf falan yok öyle ciddi anlamda hatta bufflanmış bazı bosslar, zaten bugun beceremeyen adam patch gelince yine beceremez, tek gelen ciddi nerf sfk ilk bossuna yapılmış gerisi zaten ufak tefek dengeleme amaçlı veya artık random hc girince beauty skip etme zorunda kalmıyacaksın 2 tane beast cc yapacak adam yoksa grupta.Şu herşey çok zor olsun vanilla rox, wotlk gibi facepalm yaptılar modundaki elitist progamerlarada bayılıyorum hala blizzi ve oyuncu kitlesini anlamamış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...