Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.0.6 minor balance patch

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

rayka said:

ya özel okulda okuyan herkese şımarık diyemez kise. çocuğun ailesiin ekonomik durumu iyise neden daha iyi bir eğitim almasın?
kız meselesine gelince güzel denilemez ama daha bakımlı olabilir... belki biri sabunla yıkıyodur saçını diğeri kremli şampuanla tabiki bunlar fark yaratıyo...insanın okulu dış görünüşünü biryere kadar belirler doğarken verilen şeyleri geri alamaz yada olmayan birşeyi varedemez... :D ayrıca hayatım boyunca hep özel okula gittim rezalet çirkin kızlarda vardı çok güzel kızlarda vardı normal bildiğin gibi kızlarda vardı. liseye geçince devlet okulundan gelen arkadaslarım oldu taş gibi kızlar onlar ilkokulda güzel değillerdide özel liseye gelincemi güzelleştiler töbeeee

Bunu okudugum gibi işte, edebi degeri yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

ya sizin oynadığınız adamlar çok kötü ya benim oynadıklarım çok iyi.

2 tane feral druid çıksın stealth ile ölmen yaklaşık 4 sn alır max. full pve set isen.

geçen ben girdim. warrior charge atti. mage 1 tane büyü attı. gerisi warrior ın 2 sn içinde vurduğu şey. direk 40-50k yemişim dmg ları.

o yüzden bi girin bakalım full pve de ölmeyin 50k yiye yiye.

edit: yanlış anlaşılmasın shaman çok kötü rererö demiyorum. gayet iyi şuan. hatta enhancement denemedim ama op diyorlar. ama öyle full pve girerim ölmem öldürtmem değil olay. resi lazım, pillar kite lazım lazım oğlu lazım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:
valla bugun biz 3v3 deneyelim dedik girdik. ben resto shamanım yanımdada 2 tane warlock arkadaşım var. onlar setlerini dizmişler 3k ya yakında resileri falan var herneyse. 2 parça setim var bi tanede trinket aldım honorla 1.2k resi falan var fazla dersem yalan olur. şahsen resto shamanla arena yapmaya bayıldım. oraya full pve set ile giriyim , bütün karşı takım bana nuke lesin ölmem. earthshieldın heali, riptide hele deep healing olayı zaten aşmış vaziyette yani şu anda shamanda ellenebilicek bişey yok zaten herşey o kadar dengeli ve düzenliki anlatamam. he evet beni boş bırakılarsa yanımdaki adamların ölmesi mümkün değil. bakalım daha 2 yada 3 kere falan kaybettik. biraz daha gear daha iyi performans. bakalım.

yılın mindfuck postu.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sizde benim demek istediğim olayı yanlıs anlamıssınız. heralde kite ını cartını curtunu bütün damage avoidleri elimden geldiğince yaparak ayakta kalırım. heralde tran tran bütün damageleri göğsümde stop edicek halim yok. yazılanlarıda direk okudugnuz gibi anlamaktan vazgeçin :p
Sosyal ağlarda paylaş

Furry
Raging Blow now deals 80% weapon damage, down from 110%

bi dps yaparken bunu cakiorduk artık onuda aldilar elimizden harika...

Arms
Your Mortal Strike causes the Slaughter effect, which increases the damage of Execute, Overpower, Slam and Mortal Strike by 10%. Lasts 15 sec. Stacks up to 1/2/3 times.

tamam artık pve arms olur pvp arms olur ok ...

bole saçma nerf olmaz %30 nedir ya....

Hunterlar zaten op adamlar hala bufflior blizzard işi gercekden bilmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sakin ol şampiyon raging blow nerflenmedi.

aha blue post

said:
Also, it's important to note that we didn't nerf Raging Blow (Fury warrior talent). The attack continues to do 110% at level 80. We fixed a tooltip bug and it’s possible that you're seeing the base damage at level 39, which is 80%, and not the final damage at max level, which remains 110% as it has been for some time.

We would like to highly encourage everyone to read the full patch notes, the hotfixes, and give the PTR a try so they can give constructive feedback on the changes.

Please note that as with any PTR, things can and will change as we feel it's necessary.
Sosyal ağlarda paylaş

BlacKDagger said:

Hunterlar zaten op adamlar hala bufflior blizzard işi gercekden bilmiyor.

İşi bilmeyen adamların oyunu 6 senedir 1 numara, 15 milyon oyuncu var, ama senin istediğini yapamadılar veee.. işi bilmiyorlar.. :D. Yorum güzel herkes yapmalı da.. bilemiyorum ya :D.
Sosyal ağlarda paylaş

gayet iyi bi patch olcak, 2 feral geldiğinde 3.8k resil. shadow priestimin kaçma,hatta ölmeme gibi bi şansı yok.. fear yemiyo zaten ferallar, shield desen tek vurusta kırılıyo, %40 resil falan dinlemeden 1 dk içinde ölüyorum, 400 arena falan yapmışımdır cataclysmde, bu patchde gelen şeyler/nerfler falan bence gerekli olan şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...