Suark Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Selam, Yeni net bağlatıcamda patilere sorayım dedim. Şimdi tv bağlantısıda yok evde, D smart alırsam internet bedavaya falan gelıomus sanırım? neyse onun dısında, en ekonomik ama kotasız internet hangisi? TTnet dışında bişi düşünmüorm ( biriden çok çektim ) bide uzun vade taahüt falan olmayan bişi olsa super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 d smart ın verdiği internet limitli galiba.ttnetin dolu tarifesi var.türk telekom bayisine gidip bi bak yada internet sitesinden bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hala kampanyası var mı bilmiyorum ama kablolunun internet+ tv kampanyası vardı,hala varsa bir bak bence ttnet e kalırsan 55+20=75 tl lerden başlıyacak fiyatlar(tel+internet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 evet ttnetin yeni abonelere en ucuz paketi 54 tl oldu. (ÇÜŞ) kaldı ki herkese bu paranın karşılığını vermiyor. tv+net falan opsiyonlar yapabiliyosan yap. yine 50 tl ver ama iki şeyi birden al hiç değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 en ucuzu uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 uydunet al, modem beleş kampanyası vardır kesin. kablo tv de bedavaya geliyor hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Türkiye'deki en ucuz internet Vodafone Cepnet. 7.99 TL ve kotasız. Ama 0.2 Mbit görürsün en fazla. Onun dışında Uydunet sınırsız 1 Mbit 29 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ttnet istiyosan tarifeleri belli zaten. sen neyi soruşturuyon anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ya heryerde her tarife yok ondan soruorm bakıorm uydu nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 şimdi taahhütsüz alıcamda ben, modeminin özel bi modem olma durumu var mı? memnun kalmayan var mı? bu sanırım bizim yadigar senkron kablo bağlantısı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ekonomik derken fiyat/performans diyorsan 10mbit fiber tavsiye ederim. henüz propaket aktifleşmedi herhalde, ayda 50 lira ödüyorsun: http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx uyduda 10mbit iki katı pahalı: http://www.uydunet.net/tarifeler.html ttnet adsl daha pahalı, 50 liraya 1mbit internet veriyor adamlar: http://www.ttnet.com.tr/web/230-1157-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_adsl/ucretlendirme vdsl2 var, ama 16mbit'e 120lira istiyor o da... http://www.ttnet.com.tr/web/234-1197-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_vdsl2/ucretlendirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ya 10mbite ihtiyacım yok benim. 1mbit olsun, hem kablo stabil bişi oluodu ( öle hatırlıorm ) 29 tl sınırsız + kablo tv alsam 10tl 39 tl oderım ayda taahhütle. ilk 3 ay beleşmiş. Modem + kurulm da beleşmiş. 24 ayın ilk 3 ayı beleş olunca, aylık 34tl ye gelior. Modem + kurulum 245tl ediyor. 24 e bölsek bunu,her ay 10 lira kazanıorm demek. O zaman aylık 24tl ye denk gelior. ii la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kablo tv de beleşe geliyordu paketlerden birinde. bi daha bak istersen, tam bilemedim şimdi. online oyunlarda latency konusunda ki gözlemim uydunet > ttnet kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ztn senktron olduğu için ul = dl olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yok ul=dl değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hadi yaw, bu bizim bildiğimiz kablo modem değil mi? nese du bakalım uygun geldi bu, 1mbit stabil bağlantı yeterde artar bana,limitsiz olması önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bende limitlisi var, sözleşme bitmediği için değişmiyor tarife falan, saçma işler. sadece 9 lira fazla ödüyorum kotayı geçtim diye. uğraşamam onun için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 haa hız bazında sölemiştim ben onu, yani 1 mbit dl hızı, 1 mbit ul hızı olması lazım. yada böle bişiler? ama memnunsun dimi, stabil hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 1mbit ile upload edemiyorsun. latency açısından daha makul değerler gördüm ben hep. stabilite konusunda bireysel problem yaşamadım 1.5 yıldır nerdeyse. sadece 2-3 kere bütün mahallede gitti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Suark said: 39 tl oderım ayda taahhütle. 50 49 liraya 10mbit almak varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 heryerde yok işte o fiber. onu da hesaba katmıyorsunuz şunu önerirken. olsa dakika durulmaz yani ne adsl ne uydunette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 GERGE said: Türkiye'deki en ucuz internet Vodafone Cepnet. 7.99 TL ve kotasız. Ama 0.2 Mbit görürsün en fazla. Onun dışında Uydunet sınırsız 1 Mbit 29 TL. 0.2mbit değil artık 96kbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Öyle yazıyor ama, bilgisayara bağlayıp test etmiştim. 0.19 Mb demişti bana. 0.16 dediği de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ekolay.net ise yarayan internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ya 10mbitte 1 mbitte aynı benim için, ne farkedicek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar