zyprexia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Şimdi şöyle oluyor, nette bir yerde bir yazı okuyorum (forum, sözlük falan), aaa adam ne güzel yazmış lan kim bu diyorum, bi bakıyorum ben yazmışım geçen. Size de oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 yooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Şikayet eder gibi kendini övmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 kendini beğenmen güzel birşey dostum, gerisine takılma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ben de ne güzel yazmış lan diye okuyorum, sonra merak edip kim diye araştırıyorum ya götüme benziyo tipi ya da kopyala yapıştırcı falan çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 İnsanın kendi yazdığı yazıyı beğenmesi normal ama yazdığını farketmemesi ve unutması anormal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Çok yazı yazan bir insansan normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Ahah şey vardı forumun birinde, adamın biri topik açıyor işte karşılaştığı bir problemin çözümüyle ilgili sanırım 1-2 ay sonra kendi topiğine cevap atıyor dostum benimde aynı sorunum var çözüm bulabildin mi filan gibisinden. Hatırlayan varsa koysaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Yemeği ateşte unutup, yakıyorsan bu unutkanlık. Ama yemeği yaptığını tamamen unutuyorsan, yani bütün süreç uçup gittiyse bunama oluyor. Seninki hangisi şimdi bunlardan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bu topiği unutmadım mesela. ama oyun topiklerindeki postlarda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 nick ile başlık uyumu güzelmiş. http://en.wikipedia.org/wiki/Olanzapine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 http://forum.paticik.com/list.php?62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 çok sık oluyorsa ya bir doktora yada bir medyum a görün derim! kendi yazdığını unutan biri ilk defa görüyorum, yazarken transa geçip kendinden geçmiyorsan unutman imkansız bence; ha yazarken ne yazdığımıda bilmiyorum diyorsan o zaman bi hoca medyum felan birine git içine bi şey kaçmış senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:lDed5pf2BvKZ1M:http://www.videoa.net/diziresim/ferhat_Memento-film-izle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 sandalye said: Ahah şey vardı forumun birinde, adamın biri topik açıyor işte karşılaştığı bir problemin çözümüyle ilgili sanırım 1-2 ay sonra kendi topiğine cevap atıyor dostum benimde aynı sorunum var çözüm bulabildin mi filan gibisinden. Hatırlayan varsa koysaya. Böyle bir olay burda da olmuştu ya. Hatta nerdeyse aynısını ben yapıyordum da sonra fark etmiştim kendi yazdığımı. Çok yazan insanın unutması o kadar anormal değil. Ama süreye bağlı. Hani 1 hafta öncekini unutuyorsan garip ama 6 ay önceki yazını unutabilirsin üzerine günde 50 post falan atıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 forumda fln normal ya eski topiclere bakıyorum bazen bi post görüyom aaa aynı benim kafada derken nicki görüyorum benmişim felan ama ekşi gibi bi yerde 10 paragraf yazı yaz sen sonra sonuna kadar oku hala anlama kendinin yazdığını, o zmn bi sakatlık olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 zaten kendi fikrin olduğu için normal, tanıdık gelen şeyi insan beğenir de, ben ilk okuduğumda sanki şiirler makalaler öyküler tarzı edebi şeyler yazmışsın da, onlara denk gelip şaşırıyorsun sandım. dedim nooluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 dylanN said: Şikayet eder gibi kendini övmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 hiyara bak, ne yazmis diyorum ben genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 yok kafayı yemiyorsun bana da oldu hem de çok, gerçi bu ne len ne saçma dediğim ve sonra yazanın ben olduğmu gördüğüm anlar da oldu...neyse özellikle sözlüğe yazdığım yazılarda çok fazla kendi yazımı beğenmiş görüyorum ;) belki de sözlüğe yazarken bayağı çaba sarfettiğim içindir;) zyprexia said: Şimdi şöyle oluyor, nette bir yerde bir yazı okuyorum (forum, sözlük falan), aaa adam ne güzel yazmış lan kim bu diyorum, bi bakıyorum ben yazmışım geçen. Size de oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Yatmadan hemen önce yazınca fln olabiliyor bende sabah kalktığımda konuya giriyorum aa bunu yazmışmıyım ben fln diye afalladığım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Ben de her aynanin önünde gectigimde, oha yakisikliya bak kiz olsam veririm ben buna diyorum. sonra ayna oldugunu farkediyorum üzülüyorum. Sonra pis pis siritiyorum. Falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar