Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafayı mı yiyorum?

zyprexia

Öne çıkan mesajlar

Ahah şey vardı forumun birinde, adamın biri topik açıyor işte karşılaştığı bir problemin çözümüyle ilgili sanırım 1-2 ay sonra kendi topiğine cevap atıyor dostum benimde aynı sorunum var çözüm bulabildin mi filan gibisinden.

Hatırlayan varsa koysaya.
Sosyal ağlarda paylaş

çok sık oluyorsa ya bir doktora yada bir medyum a görün derim! kendi yazdığını unutan biri ilk defa görüyorum, yazarken transa geçip kendinden geçmiyorsan unutman imkansız bence; ha yazarken ne yazdığımıda bilmiyorum diyorsan o zaman bi hoca medyum felan birine git içine bi şey kaçmış senin
Sosyal ağlarda paylaş

sandalye said:

Ahah şey vardı forumun birinde, adamın biri topik açıyor işte karşılaştığı bir problemin çözümüyle ilgili sanırım 1-2 ay sonra kendi topiğine cevap atıyor dostum benimde aynı sorunum var çözüm bulabildin mi filan gibisinden.

Hatırlayan varsa koysaya.

Böyle bir olay burda da olmuştu ya. Hatta nerdeyse aynısını ben yapıyordum da sonra fark etmiştim kendi yazdığımı.

Çok yazan insanın unutması o kadar anormal değil. Ama süreye bağlı. Hani 1 hafta öncekini unutuyorsan garip ama 6 ay önceki yazını unutabilirsin üzerine günde 50 post falan atıyorsan
Sosyal ağlarda paylaş

yok kafayı yemiyorsun bana da oldu hem de çok, gerçi bu ne len ne saçma dediğim ve sonra yazanın ben olduğmu gördüğüm anlar da oldu...neyse özellikle sözlüğe yazdığım yazılarda çok fazla kendi yazımı beğenmiş görüyorum ;) belki de sözlüğe yazarken bayağı çaba sarfettiğim içindir;)
zyprexia said:

Şimdi şöyle oluyor, nette bir yerde bir yazı okuyorum (forum, sözlük falan), aaa adam ne güzel yazmış lan kim bu diyorum, bi bakıyorum ben yazmışım geçen.

Size de oluyo mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...