LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 duydum ki, zaytung un veritabanini indirmisler, o sebeple sifreler ortadaymis. ayni sifre ile baska hesaplariniz varsa sifrelerinizi degistirin. not: acildiysa kusura bakmayin, arama yaptim ama cikmadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 zaytung hesabı ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 zaytung sitesinde uyelik iste hocam, sitenin veritabanini almis adamlar, sifreler clear text mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 LuNiZ said: clear text of of yasaklanması lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 nasi bi injection yaptilarsa artik adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Umarım zaytung şakasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 abuk yerlere bi daha hatırlamayacağınız abuk şifrelerle üye olmak da hatırlanası bi best practice olabilir. yok lan bu nası best practice, şifreyi hatırlamıyosan sonra başka bi yerde kullanabilirsin. best practicelere de oldum olası uyuz olmuşumdur zaten. siz en iyisi abuk yerlere üye olmayın. lan bu da best practice oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 dogru olabilir sitede gereksiz bir yavaslik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 tesekkurler Luniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ohoo hepsi aynı uğraşamam şimdi. nerden bulcaklar da beni, hesaplarımı falan bi ton üye vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Aynı durumdayım yahu, zaytung şifrem tüm accountlarımın %90'ı falan. Ve genelde zaytung ile aynı nicki kullanıyorum üye olurken, buradaki nick de aynı. Google'a SeaGle yazsa kafadan burayı bulur girer yani, vay. Aklınızda olsun ana bacı topik açarsa biri ben yapmamışımdır. Aha kanıtım burda, söyleyim baştan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 lan ben bile biliyorum md5i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bak simdi hashed dendi canim mashed potatoes cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 gravy hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 SeaGle said: Aklınızda olsun ana bacı topik açarsa biri ben yapmamışımdır. Aha kanıtım burda, söyleyim baştan sdfg Adam ana bacı topic açıcak zemin hazırlıyo ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 sitenin ilk hali zaten bildiğin frontpage express'de yapılmıştı. hatta word 97 bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 LuNiZ said: zaytung sitesinde uyelik iste hocam, sitenin veritabanini almis adamlar, sifreler clear text mis. Şunu anlamış değilim. Hangi akıllı üyelerinin şifrelerini clear text olarak kayıt eder ki. 2 google search yaparak encrypte etme ile ilgili bir ton bilgi bulabilirler. Bu işte bir art niyet olduğu açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Recover edilebilsin diye uğraşmak istememişlerdir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Kojiroh said: Recover edilebilsin diye uğraşmak istememişlerdir belki. Hangi yılda yaşıyoruz ? haha 95 de yapardık biz onu zor oluo çevirmek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 2011 hemen üstteki mesaj alıntılanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 abi neden her sieye ani sifreyle uye olunur ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 zaytunga neden uye olunur ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 cidden? niye üye olunur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Fistan said: zaytung hesabı ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar