Eralph Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konu başlığına ne yazacağımı bilemedim ama şimdi hastane olsun lunapark olsun taşımacılık olsun bu tür şeyleri yönetebildiğimiz ama online olan bir oyun var mı acaba bildiğiniz ? Tabi hastane veya lunaparkta farklı oyuncuların birbirleriyle iletişimleri pek sosyal olmayacağından dolayı mesela bar kurabileceğimiz bir oyun daha mantıklı olabilir,sonuçta bir sokakta 10 tane bar olur, hem kendi tycoon oyununuzu oynarsınız hem de rakipleri gözetmek durumunda kalırsınız, istediğim şeyi anlamanız açısından. Ya da aklınıza gelen buna en benzer oyunu da söyleyebilirsiniz zira böyle bi oyunun olduğu konusunda pek ümitli değilim :) ayrıca bilemedim olmayan bi oyunu MMO genele mi açsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bi tane şehir kurma oyunu vardı online. mmo gibi bişeydi hatta hiç oynamadım ama övüyorlardı onu. bi araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 cities xl diyorsan patladi o :) single olarak cities xl 2011 olarak oynanabilir gerci nufus kalabaliklasinca pc'yi acayip kastiriyor, o da patliyor yani bir sure sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 offline olanları bile yapılmaz oldu ki. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Sam said: offline olanları bile yapılmaz oldu ki. :( Cities in Motion geliyor ondan umutluyum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Eski simcityler ne güzeldi şimdikilere yetemiyorum.Heleki şehirplanlamada okuyan arkadaşım kasınca vazgeçtim komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 rollercoaster tycoon vardi bi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 SimTower vardı çok eskiden. Bulup da tekrar oynayayım bari. Çok güzeldi o da. Lunaparkın zirvesi Theme Park'tır bence. Industry Giant ile Railroad Tycoon'ı da deli gibi oynardım. Rune Factory 2: A Fantasy Harvest Moon var, en son oynadığım. DS'de tycoon denince bir de bu var tabii: Viva Piñata: Pocket Paradise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Bir de bu var. Uçuk konsept: http://www.prisontycoon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Hospital Tycoon Transport Tycoon Pizza Tycoon bunlar üstüne tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 NolaxThensbane said: Transport Tycoon Industry Giant 2 Pizza Tycoon Pizza Connection 2 bunlar üstüne tanımam şimdi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 razzRaziel said: NolaxThensbane said: Transport Tycoon Industry Giant 2 Pizza Tycoon Pizza Connection 2 bunlar üstüne tanımam şimdi oldu zevksiz piii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 rollercoaster tycoon çok zevkliydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 iphone için var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bir simcity gelmedi yillardir, agzimizin tadiyla sehir kurup sonra felaketlerle yikicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Tropico 3 uzuuuun süredir çıkan en iyi tycoon oyunu. 4'ü hevesle bekliyorum. Cities rezaletti, in motion konsept itibariyle belki bir umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 şehir kurmacılık değil de ben hala capitalism 3 veya transport tycoon 2 bekliyorum. şöyle ağız tadıyla, 800x600 olmayan ciddi bir iş simülasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 http://pro.dovogame.com/100128/cpms_2.html business tycoon var ama mmo şeklinde mi emin değilim, baya iyi diyorlardı buna. http://www.youtube.com/watch?v=EGZvPkiGCGo& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 tycoonların ömrü learning curve'u aştıktan sonra en fazla 5 saat herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 sim city 2000 ve transport tycoon'u birer bütün yaz oynadım. hoş gerçi, son 10 yılda o kadar kesintisiz oynatan başka oyun da çıkmadı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 arcane said: Tropico 3 uzuuuun süredir çıkan en iyi tycoon oyunu. (tu) o sandbox havasina girip baydigimiz, sacmaladigimiz sehir kurmaca oyunlarindan cok uzak. hele yeni gorev paketi absolute power ile birlikte gorevler ve mizah o kadar guzel yedirilmis ki oyunun yarisindan fazlasini siritarak oynuyorsunuz. gectigimiz steam indirimlerine bakinca alabildim diye sevindigim yegane oyun tropico 3 gold. herturlu ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 tycoon bende arıyorum online olmamakla birlikte rollercoasterı çok severdim başkada tycoon oynamadım hayatımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar