Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Online tycoon oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Konu başlığına ne yazacağımı bilemedim ama şimdi hastane olsun lunapark olsun taşımacılık olsun bu tür şeyleri yönetebildiğimiz ama online olan bir oyun var mı acaba bildiğiniz ?

Tabi hastane veya lunaparkta farklı oyuncuların birbirleriyle iletişimleri pek sosyal olmayacağından dolayı mesela bar kurabileceğimiz bir oyun daha mantıklı olabilir,sonuçta bir sokakta 10 tane bar olur, hem kendi tycoon oyununuzu oynarsınız hem de rakipleri gözetmek durumunda kalırsınız, istediğim şeyi anlamanız açısından.

Ya da aklınıza gelen buna en benzer oyunu da söyleyebilirsiniz zira böyle bi oyunun olduğu konusunda pek ümitli değilim :)

ayrıca bilemedim olmayan bi oyunu MMO genele mi açsaydım
Mesaj tarihi:
cities xl diyorsan patladi o :)
single olarak cities xl 2011 olarak oynanabilir

gerci nufus kalabaliklasinca pc'yi acayip kastiriyor, o da patliyor yani bir sure sonra sdf
Mesaj tarihi:
şehir kurmacılık değil de ben hala capitalism 3 veya transport tycoon 2 bekliyorum. şöyle ağız tadıyla, 800x600 olmayan ciddi bir iş simülasyonu.
Mesaj tarihi:
http://pro.dovogame.com/100128/cpms_2.html

business tycoon var ama mmo şeklinde mi emin değilim, baya iyi diyorlardı buna.

http://www.youtube.com/watch?v=EGZvPkiGCGo&
Mesaj tarihi:
sim city 2000 ve transport tycoon'u birer bütün yaz oynadım. hoş gerçi, son 10 yılda o kadar kesintisiz oynatan başka oyun da çıkmadı gibi.
Mesaj tarihi:
arcane said:

Tropico 3 uzuuuun süredir çıkan en iyi tycoon oyunu.

(tu)

o sandbox havasina girip baydigimiz, sacmaladigimiz sehir kurmaca oyunlarindan cok uzak. hele yeni gorev paketi absolute power ile birlikte gorevler ve mizah o kadar guzel yedirilmis ki oyunun yarisindan fazlasini siritarak oynuyorsunuz.

gectigimiz steam indirimlerine bakinca alabildim diye sevindigim yegane oyun tropico 3 gold. herturlu ezer.
  • Yeni Oluştur...