Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 http://houkagoreport.files.wordpress.com/2010/09/ore_no_imouto_novel_v1_cover.jpg yok yok, ensest diil isim aldatmasin eheueheu ana karakterimiz kyousuke son derece siradan bir lise ogrencisidir, o kadar siradandirki bilgisayari bile yoktur. Kyousukenin kardesi Kirino ise okulda basarili ve populer bir kizdir hatta tikidir ve senelerdir bizim kyousuke ile konusmamakta, onu yok farzetmekte aptal muamelesi yapmaktadir. bunun sonucunda kizkardesini gayet seven ve ideal bir abi-kardes iliskisi hayal eden kyousuke giderek daha fazla takmaktadir bu ise derken gunlerden bir gun kirino acele ile evden cikarken kyousuke ye carpar ve yere duser, cantasinin icindekiler ortaliga sacilir, toplamasian yardimci olmasina bile izin vermeden abisini itip cikip gider kyousuke daha sonra olay mahllinde bir anime DVD si bulur, icerigi incelediginde anime DVD si kabinin icine konulmus ensest temali bi eroge kesfeder, otaku dusmani eski polis babasi veya annesi bu oyunun sahibi olma ihtimali olmadigi icin geriye tek bir supheli kalir... http://www.youtube.com/watch?v=hh_9RYNVKww&feature=related 2010 un en eglenceli yapimlarindan biri, 12 bolum bisey zaten izlemediyseniz cekin izleyin, ozellikle bole genshiken filan izlediyseniz birazda anime kulturu varsa bayilirsiniz ses akdrosuda baya iyi, yazarim bi ara ehueehu, ana karakteri zaten mr bushido alto seslendirio, polis babada gendo ikari cuk oturmus ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Çok, çok, çok iyi gerçekten. Başta büyük süphelerle yaklaştım ensest olacak diye ama şükürler olsun ki olmadı. Çok, çok, çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 said: anime DVD si kabinin icine konulmus ensest temali bi eroge kesfeder WTF dicem ama alistim artik japonlara, dvd kabindan tentacle cikip dunyaya tecavuz etmeye baslasa sasirmam. icinde sapik sapiks seyler yok diyorsan seyredeyim bari, ne seyretcegimi bilemiyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Yok, yok. İzle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 safe tamamen ya, zerre fan service filan yok ismi cok yaniltici bi eheueheu, oda isin esprisi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 indirmeden nerde izleyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 animefreak.tv ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Crunchyroll'da yok. Google öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 http://www.animefreak.tv/watch/ore-no-imouto-ga-konnani-kawaii-wake-ga-nai-online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 iyi madem, evvelden hayli şüphem olduğundan biriken viktor trust puanlarımı bu seri için kullanıyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 http://nyarth.files.wordpress.com/2010/10/ore-no-imouto-01-030.jpg?w=640&h=360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 oğlanla nine arasındaki ilişkiyi daha çok beğendim ben açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ehueh eğlenceliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ilk bölümdeyim, kzıın boyu bi cok kısa bi uzun oluyo bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 kuroneko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Denicen bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Kaede said: http://nyarth.files.wordpress.com/2010/10/ore-no-imouto-01-030.jpg?w=640&h=360 neden bu bana bu kadar çekici geliyor ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 abi neler izliyosunuz ya, hadi adamlar manyak zaten yapiyolar, siz neden izliyosunuz bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 6. bölümdeyim, öyle aman aman eroge falan sahne yok. bi tek yerde yanlışlıkla elleme falan oldu o kadar. yalnız anime otakular hakkındaki önyargıyı düzeltmeye çalışıyor. bakın bu adamlar aslında sapık falan değil, normal insanların da böyle hevesleri olabiliyor vs. diyerek günah çıkartmışlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 çok eğlenceliymiş bu, beklediğimden iyi çıktı. viktor trust puanlarını katlayarak geri aldım. (:P) yalnız doujin kapakları sansürsüzdü comiket'te lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Başladım ilk bölümü bitirdim. Hayatımda daha saçma ve eğlenceli çok az şey gördüm bu ne lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ya tokyotosho'daki linkten raws-4u'nun softsub'lısını indirdim görüntü hızlı ilerliyor, neden böyle oldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 11 böyle kendim gidip tokatlayasım geldi ama cidden. tam omurga geldi, bu sefer de 180 derece çark, neyse artık. öte yandan saori'nin bir sahneden fazla işlenmemesi potansiyele yazık olmuş. keyifliydi gayet genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Season 2 gelme ihtimali çok yüksek bence. Light novellar devam ediyor daha. Gerçi sonu farklı oldu ama true ending de geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 psp oyunu yapmislar, su arkadasiyla ola ngay route u gectim babasi icin route varmis lan -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar