Leadman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Şu gitaristin kaptanlık pazubandı takması beni benden alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Lena cok cici kizmis ama şarkısı (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 SeaGle said: Her yıl kötü denir her yıl da beklenenin üstünde ya da beklendiği gibi çıkar. Yorumlara bakıyorsun herkes müzikte çığır açmış insanlarmış gibi enine boyuna kötülüyor her yıl. Ortaokul müzikçimden bile huysuzsunuz lan.. sıs lan! beğenmek zorunda mıyız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 lena denmiş http://www.bestmemes.com/pix/25292435.jpg <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 SeaGle said: Her yıl kötü denir her yıl da beklenenin üstünde ya da beklendiği gibi çıkar. Yorumlara bakıyorsun herkes müzikte çığır açmış insanlarmış gibi enine boyuna kötülüyor her yıl. Ortaokul müzikçimden bile huysuzsunuz lan.. http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=84902 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KdRSn_ysNks&feature=related aaa kikiki eski eurovision sarkilarindan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aaa ne guzelmis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 şarkı ortalama da bizim vokalin kafasının oynayışı tam gif yapmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ehunekel said: Belki üstümüzden ülkeler geçer. =) kounuyu daha tartışmanız bu adama ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 orovizyon ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ya kimsenin o kadar ciddiye aldigi yok, eglence olsun diye izliyorum ben. zevkli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Bu şarkı aday şarkı mı yoksa katılmış mıyız böyle bişeyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Pi7bXJvQ780&feature=BF&list=QL&index=28&shuffle=718291 bu ne iyiydi be. kadin da cok güzel, leylek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7UZ0bPaOdbQ& tivitırda gördüm atayım buraya da. çakma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 vaniLLe said: dinle bu ne iyiydi be. kadin da cok güzel, leylek gibi harbiden efsane şarkıdır, kaçıncı olmuştu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 küheylan said: vaniLLe said: dinle bu ne iyiydi be. kadin da cok güzel, leylek gibi harbiden efsane şarkıdır, kaçıncı olmuştu bu? 3. diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 elenmiş bizimkiler, başka konuda mı tartışıldı, kimsenin sesi çıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Meh... İlk 10 doğrudan finale kalmıyor muydu? Öyle birşeyler hatırlıyorum sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Aman Allahım ! Böyle bir sonucu hiç beklemiyordum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bu ülkeler kalmis finale. el classico yurdum insani yorumu ile; ''neese en azindan ermeniler de elenmis :)))'' Uk'dan Blue katiliyormus ayrica, fangirl'leri kitler hatlari. said: Austria Azerbaijan Herzegovina Denmark Estonia Finland France Georgia Germany Greece Hungary Iceland Ireland Italy Lithuania Moldova Romania Russia Serbia Slovenia Spain Sweden Switzerland Ukraine Uk ayrica bu senenin freakleri irlandadan; http://www.youtube.com/watch?v=nHRs-LWnpVo&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 baslio, tr yok ama eglencesine izlicem. tr olsaydi da eglencesine izlicektim gerci. srs bsns olmicakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 lena nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ehunekel said: Belki üstümüzden ülkeler geçer. asfvashf adam o gün bitirmiş mevzuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bosna hep iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar