Tron Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Cumartesi sabahı işbaşı yapıcak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 sabah değil de öğleden sonra belki işbaşı yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Bizim şantiye yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Bana tatil ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 of felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Çoğu insan için yılbaşı normal bir cumadan farklı degil yani cts normalde calısan birinin calısmaması için bir neden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Saat 11-15 arası mesaim var benimde yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 fyl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Fistan said: sabah değil de öğleden sonra belki işbaşı yapabilirim Olm yardımcı olarak al beni yanına dicem, ama taaaa eskişehir. Neden istanbul değil ha neden? Çok müşteri çekerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Absolut said: Çoğu insan için yılbaşı normal bir cumadan farklı degil yani cts normalde calısan birinin calısmaması için bir neden yok. ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Absolut said: Çoğu insan için yılbaşı normal bir cumadan farklı degil yani cts normalde calısan birinin calısmaması için bir neden yok. Hiçbir kuvvet beni Cumartesi günü büroma götüremez. Yok öyle bir dünya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 :) büyük konuşmamak lazım bu hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Dregoth said: Absolut said: Çoğu insan için yılbaşı normal bir cumadan farklı degil yani cts normalde calısan birinin calısmaması için bir neden yok. Hiçbir kuvvet beni Cumartesi günü büroma götüremez. Yok öyle bir dünya. :) Evet abi, bütün lise hayatım boyunca fransızca derslerinde kitap falan okudum, uyudum. Hocam ne zaman dürtse "Hayatım boyunca fransızcayla işim olmayacak üzgünüm ama sevmiyorum dili ilgilenmiyorum" dedim rahat bıraktı. 3 senedir Fransız dili ve edebiyatı okuyorum daha yeni bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 biraz daha okusaydın ya çabuk bırakmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Abi kız arkadasımla yasıyordum ilk 2 senesi falan, aynı sınıfta olunca çekilir oluyordu ayrılınca bu ne bok bölüm lan diyip bıraktım. Oh mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 çalıştığın yere bağlı olabilir.. misal blizardda çalışsan ctesi hatta pazar hatta muhtemelen gecede orda kalabilir insan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ben 4. sene sonu millet mezun olurken bırakmıştım güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 xunn said: Abi kız arkadasımla yasıyordum ilk 2 senesi falan, aynı sınıfta olunca çekilir oluyordu ayrılınca bu ne bok bölüm lan diyip bıraktım. Oh mis.. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Silphatos said: ben 4. sene sonu millet mezun olurken bırakmıştım güzeldi. Ahahahaha bende sarkazm gömmüş bana cocuk diyorum, adam tam bir true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Dregoth said: Absolut said: Çoğu insan için yılbaşı normal bir cumadan farklı degil yani cts normalde calısan birinin calısmaması için bir neden yok. Hiçbir kuvvet beni Cumartesi günü büroma götüremez. Yok öyle bir dünya. :)bende öyle dedim ama kahrolası turizm,5 kişi hırvatistan sınırında kaldı ülkeye giremedi onunla uğraşıyorum,yarın o yüzden 11-15 arası mesai yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ctesini bırak cuma akşamı bile çalışanlar var. çok üzülüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 off ya 12.05 de bitiyo işim.vicdanım sızladı ha :P ama cidden h.sonu bile çalışanlara kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Ofisteyim sabah da arazideyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Absolut said: Çoğu insan için yılbaşı normal bir cumadan farklı degil yani cts normalde calısan birinin calısmaması için bir neden yok. resmi tatil değil mi sonuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Absolut said: :) büyük konuşmamak lazım bu hayatta. Cumartesi, hatta pazar bolcana gittim büroma. Sadece 1 Ocak için konuşmuştum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar