Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 arkadaşlar bildiğiniz üzere forum bırakılmaz. yavaş yavaş ilgi kaybedilir, zamanla post atılmaz unutulur gider.bi daha da girilmez.bu normal olanı. Ancak; paticikte bazı insanlar baya düzgün aralıklarla düzgün sayıda mesaj atarken BİRDENBİRE çat kesiliveriyor siteye girmeleri. E tabi haliyle merak ediliyor. Bilen var bilmeyen var. bilenler bilmeyenlere anlatsın. öncelik forumu bırakan kız üyelerde. hadi bakalım gossip boys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 abi iste omden bulusalim bi yerde dedim, sonra girmedi foruma kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 buluştuktan sonra mı girmedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 bulusmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Adam belki askere gitmistir, acemide giremez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 LANET OLASI FEDERALLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 kızlar diyorum asker diyosun tellos var erkek olarak mesela eskilerden beybin var yenilerden copry var daha bir sürü aklıma gelmiyor şimdi nickler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 beybin'i hatırladın helal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 "daha fazla nedankoya yuk olmak istemiyoruz" forumu belirli bir sure kullanıp daha sonra unutanlar dernegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 aquila said: abi iste omden bulusalim bi yerde dedim, sonra girmedi foruma kiz.heheheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 abi ben bi topicte bunu denn e sordum topic yok olmuş. rüyamda falanmı sordum lan yoksa?? alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 cemss vardı bi ara. 2 dk da 1 post atıodu. O da yok sanırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 elesso senin topik duruyor hacı http://forum.paticik.com/read.php?13,5297091 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 aramada niye çıkmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Beybin işinde gücünde, çalışıyor efendi efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Bazıları banlanıyorlar, sonra da soğuyorlar. Bazıları forumdaki bir muhabbete, bir kavgaya ya da yönetimin ya da genel olarak üyelerin bir tavrına sinir oluyor, soğuyup bırakıyor bi anda. Tabii bunda da haklı olan var haksız olan var. Sırf kız olduğu için ilgi odağı olması gerektiğini düşünen ve sonra istediği ilgi yerine ters tavrı alınca bunu kaldıramayanlar var mesela. Ya da haklı sebeplerle, mesela forumdaki "sürü" anlayışının bir parçası olmak için milletin, eski üyelerin alpha malelerin dalga geçtiği üyeye yüklenip eşşeğin kulağına su kaçıranlar yüzünden bırakanlar. Kızların önemli bir kısmını da haliyle kişisel ve garbage'daki abaza ve/veya meriç tayfası soğutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 forumu fazla kişiselleştiriyor insanlar.facebuk gibi kullanınca işin cıvıgı cıkıyor.fazla yüz göz oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Ben Beybin'i gördüm geçenlerde indigoda. Konuştuk biraz öyle eski günlerden sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 bunu ben de merak ediyorum ama 4 saniye sonra banane lan diyorum. konu kapanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ^ ^ ^ ^ benimki de boyle oluyor lan boyle biri vardi diyorum, sonra isime gucume devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 asil kediyle tartisip forumu birakanlar - adamlarin bütün postlari silinmisti- ve hala geri dönmeyenler var, hatirliyorum. onnarin arasinda bonepart fizban falan da var galba yamulmuyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 konu dışında harıl harıl siyaset tartışan bikaç eleman vardı(parmakla göstermek ayıptır) siyaset yasağı geldiği gibi onlarda gitti konu dışının sükunetinde %40 oranda bir artış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Troll artinca konu disi ve garbicin bi ayricaligi kalmadi. Her yer garbage suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesela kisisel'e topic acilmaz artik. Kim bi derdindne bahsetse montla sic deniyor, diyoruz. Insanlar birbirini ciddiy almiyorlar. Eskiden wow bölümünde bile topic üstüne topic acilirdi, cok insan vardi yazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 eskiden bostanlıktı buralar. yazdım ben. bu minvalden çıkabilirsiniz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar