Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten Oyun Alma konusunda yardım!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İyi aksamlar beyler amazonun uk sitesinden bi oyun almayı dusunuyorum da daha once alam veya getirttiren oldu mu bı sıkıntı cıkıyo mu nası bı ıslem gerekli? gümrükte sıkıntı cıkar mı oyun fıyatı 24 euro
Mesaj tarihi:
amazon yolluyor da amazon.co.uk yolluyor

birde amazon'un kendi stoklarında varsa yolluyor bildiğim kadarıyla, bazı satıcılar vs. var onlar yollamıyor. Arkadaşım oradan Naruto'nun CE'sini almıştı vs.
Mesaj tarihi:
ya shopto ea sports active 2 şiparişimi iptal etmiş :( para iadesini de otomatik yapmışlarda

acaba noel diye mi yollamadılar, posta mı kabul etmedi bilmiyorum.

Daha önce bayağı bi kişi active 2 almış shopto'dan, sorunsuz gelmiş hep

noel diye olabilir mi?
Mesaj tarihi:
ya postacıya bağlı o aslında,

ürünü ingiltere'de iş gününde şipariş edersen, ertesi gün ülkeye giriş yapıyor ürün,

burada ki postacıların keyfine kalıyor gerisi
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Selam patiler,

Internetten controller bundle olan oyu aldınız mı? Bunların gelmesi sorun oluyor mu?
Örneğin şu: http://www.gameseek.co.uk/pd/NintendoWiihgxpp21vx/Monster_Hunter_3_Tri_+_Classic_Controller_Pro

Bu siteden almam şart değil tabi, sendit falan da olur.
Mesaj tarihi:
Gameseek ne zamandır gönderiyo Türkiye'ye ya, ta ne zaman adamlardan bi şey alcaktım, siparişin son aşamasında Türkiye seçtirmiyodu, mail atmıştım sonuna kadar seçtiriyosunuz en sonda yokuz listede falan diye de, göndermiyoruz demişlerdi.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Selam patiler,

Internetten controller bundle olan oyu aldınız mı? Bunların gelmesi sorun oluyor mu?
Örneğin şu: http://www.gameseek.co.uk/pd/NintendoWiihgxpp21vx/Monster_Hunter_3_Tri_+_Classic_Controller_Pro

Bu siteden almam şart değil tabi, sendit falan da olur.

arkada kalmasın bi cvp verin :)
Mesaj tarihi:
gameseek ve senditle ilgili anılarım çok kötü :P bi tanesinde 5 hafta bekledikten sonra eskisi ve garanti olarak yolladıkları yeni ürün beraber gelmişti. diğerinde tam 21 gün doldu diye şikayet maili yazarken geçti elime.
  • Yeni Oluştur...