silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 İyi aksamlar beyler amazonun uk sitesinden bi oyun almayı dusunuyorum da daha once alam veya getirttiren oldu mu bı sıkıntı cıkıyo mu nası bı ıslem gerekli? gümrükte sıkıntı cıkar mı oyun fıyatı 24 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Amazon göndermez oyun Türkiye`ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hangi siteler gonderıyo soyle fiyatı uygun olanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 shopto, playasia, sendit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 www.sendit.com www.shopto.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 saolun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 amazon yolluyor da amazon.co.uk yolluyor birde amazon'un kendi stoklarında varsa yolluyor bildiğim kadarıyla, bazı satıcılar vs. var onlar yollamıyor. Arkadaşım oradan Naruto'nun CE'sini almıştı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 niye yıllardır sendit yazılır da gameseek hiç yazılmaz, üzülüyorum bak mis gibi site. gerçi shopto ikisinden de iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 thehut, tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 sendit'ten bugüne kadar ne aldıysam sorun çıktı.adres etiketine eksik bilgi filan girdiler. tavsiye etmiyorum pek. gameseek.co.uk'dan yaptım bayaa bi alışveriş,tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ya shopto ea sports active 2 şiparişimi iptal etmiş :( para iadesini de otomatik yapmışlarda acaba noel diye mi yollamadılar, posta mı kabul etmedi bilmiyorum. Daha önce bayağı bi kişi active 2 almış shopto'dan, sorunsuz gelmiş hep noel diye olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 thehut.com'dan sipariş verince kaç iş gününde geliyor Türkiye'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 4-5 normalde. Fifa11 i Pre-Order yapmıştım 30 günü geçmişti , iyi ki parasını erkenden verip önceden aldık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ya postacıya bağlı o aslında, ürünü ingiltere'de iş gününde şipariş edersen, ertesi gün ülkeye giriş yapıyor ürün, burada ki postacıların keyfine kalıyor gerisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Selam patiler, Internetten controller bundle olan oyu aldınız mı? Bunların gelmesi sorun oluyor mu? Örneğin şu: http://www.gameseek.co.uk/pd/NintendoWiihgxpp21vx/Monster_Hunter_3_Tri_+_Classic_Controller_Pro Bu siteden almam şart değil tabi, sendit falan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Gameseek ne zamandır gönderiyo Türkiye'ye ya, ta ne zaman adamlardan bi şey alcaktım, siparişin son aşamasında Türkiye seçtirmiyodu, mail atmıştım sonuna kadar seçtiriyosunuz en sonda yokuz listede falan diye de, göndermiyoruz demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 shoptoyu yazmayın artık kargonun bokunu cıkarmıslar thehut denemek lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 aktiftablet said: Selam patiler, Internetten controller bundle olan oyu aldınız mı? Bunların gelmesi sorun oluyor mu? Örneğin şu: http://www.gameseek.co.uk/pd/NintendoWiihgxpp21vx/Monster_Hunter_3_Tri_+_Classic_Controller_Pro Bu siteden almam şart değil tabi, sendit falan da olur. arkada kalmasın bi cvp verin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 gameseek iyi. 2 haftaya geliyor ama ürün sayısı yüzünden tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Abi ben Sendit'ten Guitar Hero II almıştım, guitar bundle, bi sorun olmamıştı. 1-1.5 metrelik kutu geldi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 gameseek ve senditle ilgili anılarım çok kötü :P bi tanesinde 5 hafta bekledikten sonra eskisi ve garanti olarak yolladıkları yeni ürün beraber gelmişti. diğerinde tam 21 gün doldu diye şikayet maili yazarken geçti elime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 uzun suredir thehut kullanıyorum, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Thehut'a bakayım dedim, 17 pound'a FragFX V2 gördüm, alıverdim hemen. Bakalım gelecek mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 thehuttan 10 defa fln bısıler getırttım (kucuk caplı ps3/xbox) aksesuarları dahil gelmedıgını gormedım, ha bazen stok sıkıntısı ile gecikebiliyor ama gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 hemen alıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar