Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC ile ethernet kablosu üzerinden ps3 hack

mokoko

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=lGI0EnNQ5GE&feature=player_embedded

adamlar bitirmişler. salak sony key'i kaptırmış elemanlara. anladığım kadarıyla firmware updatelede iptal edilemio. anca key'i değiştirirse hack gider ama o zmnda eski keyle izin verilmiş oyunlar gg oluyo. kısaca sanırım bu kez bitirdiler ps i.
Sosyal ağlarda paylaş

PSN'e girilmiyor halen anladığım kadarıyla ?

PSN'e girilmedikten sonra ne anlamı var ki? Yani Jailbreak ile aynı olay benim gözümde şu, sadece masrafsız olanı

Xbox'ta Live, Playstation'ta PSN vs. olduğu sürece oyunlarını satmaya devam edecek iki firmada,

zaten Playstation kullanıcıları oturdu artık, jailbreak'ten sonra bile o yöne fazla kayma olmadı, gerçi orada firmware uptade geyiği vs. millet uğraşmıyordu, bunda farklı olabilir ama genel olarak biten birşey yok.

Microsoft'ta, Sony'de şuan korsanı bir nebze olsun dert etmiyorlardır eminim
Sosyal ağlarda paylaş

birisi dun 4chanda sole anlatmisti

"hackerlar gerizekali degil, pentagon gibi okuz gibi guvenligi olan bri binaya girmeye calisiyorlar

pentagon iyi korundugundan nobet cizelgeleri, sistemler sifreler her defasinda degisiyor, hackler olayi tam cozdugunde yeni protokoller ile gg oluyorlar 4 sene boyunca

ondan sonra tesadufen bu hackerlar basindan beri koskoca pentagonun hademeler icin olan girisinde tarihi eser sayilicak bir guvenlik sistemi ve sifir nobetci iel kamera oldugunu farkediyorlar..."

epic fail harbi eheueheu
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

PSN'e girilmedikten sonra ne anlamı var ki? Yani Jailbreak ile aynı olay benim gözümde şu, sadece masrafsız olanı

Xbox'ta Live, Playstation'ta PSN vs. olduğu sürece oyunlarını satmaya devam edecek iki firmada,

zaten Playstation kullanıcıları oturdu artık, jailbreak'ten sonra bile o yöne fazla kayma olmadı, gerçi orada firmware uptade geyiği vs. millet uğraşmıyordu, bunda farklı olabilir ama genel olarak biten birşey yok.

Microsoft'ta, Sony'de şuan korsanı bir nebze olsun dert etmiyorlardır eminim

ulan bunu diyen adam Xbox satışlarının yüksek olmasını "AMA KORSAN VAR FAKİRLER RÖR RÖR REEERÖ" diyerek şey eden bi adam. meheheh
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye ve Avrupa'da evet öyle, burada aletin tatlı yüzü gözü için Xbox alan tek bir kişi göster bana ?

Adam gibi bir İngiltere'de satıyor diye biliyorum Xbox'u, hani o da Live hizmetleri vs. var diye diye zaten,

burada ve avrupa'nın birçok ülkesinde xbox'un satın alınmasının tek sebebi oyun oynamanın illegal yollar yardımıyla da xbox'ta daha ucuz olması, nitekim 1-2 aya kadar ps3'te korsan oyun bile yoktu oynanmıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

istediği kadar epic olsun, 4 yıl olmuş alet çıkalı. 4 yıl boyunca kimse kıramamış, bu kadar süre sonra gelip de ehuehe burasında böyle saçma bir açık varmış demek fail bence. senin o saçma açığı bulman 4 sene sürdü lan.

ama yapılan hatanın büyük olması, bulmanın kolay olduğu anlamına gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

abi ne olmasını bekliyosun? gidip korsan cdciden wow alınca oynayabiliyo musun blizzard serverlarında? nası bi beklenti bu yani anlayamadım
Sosyal ağlarda paylaş

yannız hackerların su mantıgına az suphecıde yaklassam katıldım

said:
ps3 de lınux varken zaten kendı kodumuzu calıstırıyordukş kırmaya gerek yoktu homebrew ıcın, sony gıttı slımden lınuxı kaldırdı dıkkatlerı ustune cektı

sonra eskı aletlerdekı otherOS uda kaldırınca ıs ınada bındı, oturduk kırdık

korsanlar zaten beyınsız, bız olmadan kıramıyorlar eger sony bu aptallıgı yapmasaydı hıckımsede kırmak ıcın ugrasmıyıcaktı

cokta haksız dııller
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...