mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=lGI0EnNQ5GE&feature=player_embedded adamlar bitirmişler. salak sony key'i kaptırmış elemanlara. anladığım kadarıyla firmware updatelede iptal edilemio. anca key'i değiştirirse hack gider ama o zmnda eski keyle izin verilmiş oyunlar gg oluyo. kısaca sanırım bu kez bitirdiler ps i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Korsan oyun zımbırtısı mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi ben de sunu okudum demin, dogruysa harbi fail ehuehu... http://www.engadget.com/2010/12/29/hackers-obtain-ps3-private-cryptography-key-due-to-epic-programm/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 PSN'e girilmiyor halen anladığım kadarıyla ? PSN'e girilmedikten sonra ne anlamı var ki? Yani Jailbreak ile aynı olay benim gözümde şu, sadece masrafsız olanı Xbox'ta Live, Playstation'ta PSN vs. olduğu sürece oyunlarını satmaya devam edecek iki firmada, zaten Playstation kullanıcıları oturdu artık, jailbreak'ten sonra bile o yöne fazla kayma olmadı, gerçi orada firmware uptade geyiği vs. millet uğraşmıyordu, bunda farklı olabilir ama genel olarak biten birşey yok. Microsoft'ta, Sony'de şuan korsanı bir nebze olsun dert etmiyorlardır eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kfg said: abi ben de sunu okudum demin, dogruysa harbi fail ehuehu... http://www.engadget.com/2010/12/29/hackers-obtain-ps3-private-cryptography-key-due-to-epic-programm/ duymuştum ps3 epic fail falan diye de, AMA HARBİ EPİC FAİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 özetle bi buffer overflow açığı, artı(ki asıl epic fail olan kısmı burası) public key encryption algoritmasında random olması gereken bir değişkenin her defasında aynı kullanılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 hep şu fakirler problem cıkarıyor ya. paran yoksa ps3 alma arkadaş:) xbox var tertemiz git al istediğini oyna illa sony exc oynicam diosan kiralar oynarsın :) online oynamadıktan sora ne zevki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 keyi nasıl kaptırmışlar özet geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 anladığım şeyse benim lise1de yaptığım php üyelik sisteminde kullandığım algoritmayı kullanmışlar. fix bi session key var ngjiosgnpksn545645d6s1gsd564 gibi ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 birisi dun 4chanda sole anlatmisti "hackerlar gerizekali degil, pentagon gibi okuz gibi guvenligi olan bri binaya girmeye calisiyorlar pentagon iyi korundugundan nobet cizelgeleri, sistemler sifreler her defasinda degisiyor, hackler olayi tam cozdugunde yeni protokoller ile gg oluyorlar 4 sene boyunca ondan sonra tesadufen bu hackerlar basindan beri koskoca pentagonun hademeler icin olan girisinde tarihi eser sayilicak bir guvenlik sistemi ve sifir nobetci iel kamera oldugunu farkediyorlar..." epic fail harbi eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Flassh said: keyi nasıl kaptırmışlar özet geçinbir cok kullanici memory dumplarini gosteriyordu. hepsinin donen keylerini alip oradan algoritmayi reverse eng. yapmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 yeni falloutlardaki hacking gibi olmus aga bu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Vidar said: özetle bi buffer overflow açığı, artı(ki asıl epic fail olan kısmı burası) public key encryption algoritmasında random olması gereken bir değişkenin her defasında aynı kullanılması geçtimya özet abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 şu hackerların sunum yaparken ruhunu teslim edecekmiş gibi heyecanlı olmalarına bitiyorum. arkadaşım 2 dışarı çık, karı kızla takıl sosyal ol böyle kitlenme birşeyi anlatırken çık çık çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 dediğinin haklılık payı yok değil tabi de, adamların anadili ingilizce değil bi de. ayrıca çok fazla zaman ayırıp psikopata bağlamak lazım bazı şeyleri başarabilmek için, o yüzden herkes yapamıyor böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 anadili ingilizce değilse iyi konuşmuş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 gerçi ilk vidyoyu şimdi izledim, ben engadgettaki vidyo için demiştim anadilleri ingilizce diil die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 istediği kadar epic olsun, 4 yıl olmuş alet çıkalı. 4 yıl boyunca kimse kıramamış, bu kadar süre sonra gelip de ehuehe burasında böyle saçma bir açık varmış demek fail bence. senin o saçma açığı bulman 4 sene sürdü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 DarKRideR said: PSN'e girilmiyor halen anladığım kadarıyla ? PSN'e girilmedikten sonra ne anlamı var ki? Yani Jailbreak ile aynı olay benim gözümde şu, sadece masrafsız olanı Xbox'ta Live, Playstation'ta PSN vs. olduğu sürece oyunlarını satmaya devam edecek iki firmada, zaten Playstation kullanıcıları oturdu artık, jailbreak'ten sonra bile o yöne fazla kayma olmadı, gerçi orada firmware uptade geyiği vs. millet uğraşmıyordu, bunda farklı olabilir ama genel olarak biten birşey yok. Microsoft'ta, Sony'de şuan korsanı bir nebze olsun dert etmiyorlardır eminim ulan bunu diyen adam Xbox satışlarının yüksek olmasını "AMA KORSAN VAR FAKİRLER RÖR RÖR REEERÖ" diyerek şey eden bi adam. meheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Türkiye ve Avrupa'da evet öyle, burada aletin tatlı yüzü gözü için Xbox alan tek bir kişi göster bana ? Adam gibi bir İngiltere'de satıyor diye biliyorum Xbox'u, hani o da Live hizmetleri vs. var diye diye zaten, burada ve avrupa'nın birçok ülkesinde xbox'un satın alınmasının tek sebebi oyun oynamanın illegal yollar yardımıyla da xbox'ta daha ucuz olması, nitekim 1-2 aya kadar ps3'te korsan oyun bile yoktu oynanmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 razzRaziel said: istediği kadar epic olsun, 4 yıl olmuş alet çıkalı. 4 yıl boyunca kimse kıramamış, bu kadar süre sonra gelip de ehuehe burasında böyle saçma bir açık varmış demek fail bence. senin o saçma açığı bulman 4 sene sürdü lan. ama yapılan hatanın büyük olması, bulmanın kolay olduğu anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 yok ben off nasıl koyduk ama gibi bir durum sezdim de elemanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ben yapsam ben de öyle moda girerdim hahah, adamlar sony'e koymuş, daha da önemlisi japonlara koymuş daha nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 DarKRideR said: PSN'e girilmiyor halen anladığım kadarıyla ? PSN'e girilmedikten sonra ne anlamı var ki? Yani Jailbreak ile aynı olay benim gözümde şu, sadece masrafsız olanı abi ne olmasını bekliyosun? gidip korsan cdciden wow alınca oynayabiliyo musun blizzard serverlarında? nası bi beklenti bu yani anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 yannız hackerların su mantıgına az suphecıde yaklassam katıldım said: ps3 de lınux varken zaten kendı kodumuzu calıstırıyordukş kırmaya gerek yoktu homebrew ıcın, sony gıttı slımden lınuxı kaldırdı dıkkatlerı ustune cektı sonra eskı aletlerdekı otherOS uda kaldırınca ıs ınada bındı, oturduk kırdık korsanlar zaten beyınsız, bız olmadan kıramıyorlar eger sony bu aptallıgı yapmasaydı hıckımsede kırmak ıcın ugrasmıyıcaktı cokta haksız dııller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar