fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 keslannelaaksıvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 evet fede yazdı devam edebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Pickles said: Kürdistan (Arapça: كردستان, Farsça: کردستان, Kürtçe: Kurdistan / کوردستان), Kafkaslar'ın güneyi ve Orta Doğu'da, Azerbaycan, Ermenistan, Irak, İran, Suriye ve Türkiye'ye ait toprakların bir kısmını kapsayan coğrafi[1] bölge.[2] wikipedia bile kabul etmiş sdfsdf abi gayet dogru demiş adamlar. coğrafi bolgenin adı kürdistan olabilir hakkaten bilgim yokta ülke falan denmemiş burda. sorun yapıcak bişi yok yani. mezopotamya'yla aynı manada kullanılmıs burda kürdistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 size ne yahu iraktaki kurdistandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Ben&Jerry's said: size ne yahu iraktaki kurdistandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 iran bayragi deil mi lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ben 1 hafta kadar önce sormuştum bunu s2 taglı bir çalışana oyun içinde, yapılan istekler sonucunda bir sürü bayrak koyduklarını söylemişti, öyle bir devlet olmadığını söyleyince de bir saniye deyip ülkeler coğrafyası araştırdıktan sonra aa hakkaten lan sen en iyisi bu konuda argümanlarınla birlikte [email protected] a mail at dedi bende yörü git lan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Oysaki forumda olay tartışıldığında S2 taglı bir eleman "Biz sadece ülke bayrağı koymuyoruz, orda başka account iconları da var" demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 isteyen istediği bayrağı kendi bayrağı seçer isteyen istediği bayrağı oyunlarına koyar vs.vs.vs.vs.vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 tmm topic bekleneni vermedi dağılabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ne bekliyodun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 o zaman nazi sempatizanlarıda nazi bayrağı koydursun (hon oynamıyorum zaten dandik bir oyun lol en kralı :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 eagleeye için kktc bayrağı koysunlar oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ben buamadimj kurdistan bayragini kaldirmislarmi aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 abi kürdistan dediğimiz yerde bilmem kac milletin tanıdığı bizim bile elciliğimizin olduğu kendi özerkliği olan bi bölge. anlamıyorumki ben neden milletin ülke kurmasına karışıyoruz ub kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 salağız çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Çünkü Kürdistan hayalleri Irağın kuzeyi ile sınırlı kalmıyor.. Gidip Kuzey Kutbunda kursalar kimse iplemez ama şu an hedeflerinin ne olduğu açık bu da rahatsızlık veriyor .. Tabii sırf antipati duyduğu için de istemeyenler vardır onlar için geçerli deil bu savunma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 honu cilginlar gibi oynayasim vardi ama KURT bayragi koymuslar, boykot edecem. Politik tartismalarimi oyunlari boykot ederek yansitayim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 nazi bayrağı koycaklarsa, oyuna başlayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ben de ciddi ciddi mesaj yazmışım HON topiğiymiş... Oyun ulan işte oynayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 hon oynayan vatan hainidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar