speedy21 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 "Kemal Kılıçdaroğlu, 'Ben F.bahçeli Lefter'i çok severim.' Lefter çok iyi bir kaleci olduğu için ben de F.Bahçeli olmuştum." dedi. Kılıçdaroğlu, Lefter'in kaleci değil golcü olduğunu gazetecilerden öğrendi." >:D< kılıçdaroğlu iş başında(tu) kaynak: http://www.haber7.com/haber/20101229/Kilicdaroglundan-kaleci-Lefter-gafi.php http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=373688 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 EHEHE KEMAL ALEMDAROĞLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 tüh neyse artık recep tayyip erdoğana veririz oyumuzu, onun futbol bilgisi daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ben de sporcunun lefterlisini severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Sparkcaster said: tüh neyse artık recep tayyip erdoğana veririz oyumuzu, onun futbol bilgisi daha fazla o daha iyi fenerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 memur kemal'den bir fail daha.......... cehape partisi böyle ama tör oldukdan sonra ak parti (lütfen akp yazmayın) daha çoook ikdidar olur, hiç kimse heveslen mesin. allahında izniyle ülkemi dahaiyi yerlere götürecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 speedy21 said: "Kemal Kılıçdaroğlu, 'Ben F.bahçeli Lefter'i çok severim.' Lefter çok iyi bir kaleci olduğu için ben de F.Bahçeli olmuştum." dedi. Kılıçdaroğlu, Lefter'in kaleci değil golcü olduğunu gazetecilerden öğrendi." >:D< kılıçdaroğlu iş başında(tu) kaynak: http://www.haber7.com/haber/20101229/Kilicdaroglundan-kaleci-Lefter-gafi.php http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=373688 aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 topici açan di mi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Fistan said: topici açan di mi ehehe evet ama adminler silmişler, topici açana aptal demek yasak mı abi, ciddi soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 direk isim vererek demeyi dene bence. topic açanlara yönelik koruma olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 genel olarak birilerine aptal demek yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bariz olanlara serbest olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bence de ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bariz olana zaten bisey demeye gerek yok, redundant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi adam ülkeyi yönetmeye aday olan biri ile futbol bilmediği için dalga geçmiş... e aptal ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 futbolu bilmiyor olabilirsin de biliyor gibi niye sallıyorsun ki? işini yapsana sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=HHKq9tt50O8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 lider secme sinavi konsun OSYM tarafindan fenerin son elli yildaki ilk 11 ini yazamiyan filan ulke yonetemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Kılıçtaroğlu keşke hala Belediye başkanlığı adayı olsaydı. Kötü başbakan olur anlamında söylemiyorum. Ankara'nın acil adam gibi bir belediye başkanına ihtiyacı var. Melih kuruttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 adam basarili, siz cekemiyorsunuz http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/2010814/147360_melih-gokcek.jpg melih baskan ankaraya, ankarali melih baskana yakisiyorrr tencere kapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Yaaa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hayır bunu çok önemli bir haber olarak sunan yandaş medya bir yana, bu olay yandaşlar dışında bir yerde haber bile olamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 adam futbolla ilgilenmiorm dese "elitçiii" dicekler, ondan sallamış işte. Belki ufakken izlediği bi maçta adam kaleci falan oldu ya da ne bileyim karıştırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 suark sen de ne savundun adamı. diğer zırtapozlara körü körüne akepeyi savunuyor diye laf edersiniz aynısı size geldi mi adamın çocukluğuna inersiniz. adam mal işte kısacası bu. kimse de savunmaz bu gerizekalının iyi bir lider olduğunu zaten. dünyanın lafını etti, yok belgeler fln gene kendi hakkında dedikodular çıktı. gösterdiği tüm belgeler neredeyse fos çıktı kimseye birşey olmadı. boş adam işte, güzelim partinin içine etti. baykal ı da sevmezdim de adam ben liderim diyordu en azındna.siyaset dediğin menfaat ilişkisi değil mi zaten, hakkaten çoğunuz konuşuyor yok böyle kötü hükümet böyle hırsız böyle iyi vs diye. siz orada olsanız kimi düşünürsünüz halkı mı kendinizi mi ? ben kendimi düşünürüm. herkes öyle yapar bunlar da öyle yapıyor, kılıçdaroğlu malı da oraya çıksa o da öyle yapıcak ki yapmış zaten oralara çıkmadan daha. yani istanbul bb sine adaylığına koyuosun kağıthaneye kağıttepe diyorsun. dil sürçmesi fln değil bu, bildiğin bilgisizlik. koskoca lefter' i bilmeyebilirsin çok kişi vardır bilmeyen ama kalkıp konuşmayacaksın. yandaş medya, yandaş olmayan medya hepsinin yediği bok aynı kusura bakmayın. benim gözümde siyasetçiler çoban siz de kim olduğunuzu zincirleme isim tamlamasından çıkarırsınız. iyi forumlar + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sagol holyraider, insanlara gerizekalı deme özgürlügü oldugunu hatırlattın. aa dur yanlış hatırlamışım, yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar