Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Sitenin amacı internetten eve yemek siparişi vermek (kentucky fried chicken, dominos, pizza hut vs..) Ancak bunu yaparken hiçbi şekilde kredi kartı istemiyor sadece adınızı girip üye oluyorsunuz sonra size telefon ediyorlar doğrulamak için ondan sonra siteyi kullanmaya başlıyorsunuz.. Sipariş vermek gerçekten çok kolay ve eğlenceli bütün detayları belirleyebiliyorsunuz ve bölgenizde olupda sizin haberiniz olmayan restoranlarıda örenmiş oluyorsunuz.. Çok faydalı bi site bence en çok kullandığım sitelerden.. bir bakın bence.. Yemek Sepeti[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 keşfettiğim günden beri zengin ettiğim site. bu yılki altın örümcek web ödüllerini de aldı. geçen seneki karı 2 milyon dolar. süper fikir + süper uygulama hak ettiler vallahi.[signature][hline]rakip aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Yemekevi daha güzeldi sadece ankaraya servisi vardı şu an yenileniyolar belki istanbula felan da açılırlar. Bi de orda alışveriş yaptıkca puan gibi bişe birikiyo onla bişeyler alabiliyosun(gerçi dandik şeyler ama önemli olan sitenin kalitesi) [Bu mesaj Cd- tarafından 26 Temmuz 2004 05:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 aramaya inanın: http://forum.paticik.com/view.php?id=41503[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Aradım fakat bulamadım.. o topiğin bununla alakası yokki ben burda siteyi tanıttım..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Evet süper site yemeksepeti.com cidden..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ozellikle dominos super birşey alırsan aynısı bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bağdat caddesi dominos kadar random servis yapan bi restoran yoktur iddia ediorum aynı pizza her seferinde değişik geliyor paso değişik eleman POS makinesi ise yine random olarak elemanla gelen birşey hayatları random. POS makineli servis elemanı + iyi pişmiş pizza + iyi dağıtılmış malzeme resmen zar atıosun şansına.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Bonecrusher, 26 Temmuz 2004 05:32 tarihinde demiş ki: aramaya inanın: http://forum.paticik.com/view.php?id=41503 bu sefer olmadı bone..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 pizza max i tavsie ederim hep aynı eleman hep aynı pizza ayrıca özel sos isteyin inanılmaz oluo pizza[signature][hline][Bu mesaj Marduk tarafından 32[!] Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Neredeymiş pizzamax?[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: arcane, 26 Temmuz 2004 19:49 tarihinde demiş ki: bağdat caddesi dominos kadar random servis yapan bi restoran yoktur iddia ediorum aynı pizza her seferinde değişik geliyor paso değişik eleman POS makinesi ise yine random olarak elemanla gelen birşey hayatları random. POS makineli servis elemanı + iyi pişmiş pizza + iyi dağıtılmış malzeme resmen zar atıosun şansına. o zaman kartal dominosdan söyle.. kartalda hep aynı şey geliyo zaten kartalın puanı daha yüksel bostancıya göre.. Birde Little Caesars pizza amerikada 12 yıldır best value ödülünü alıyo hakkatende öyle ama adamlar hakkını veriyo ben dominos yerine lc i tavsiye ederim..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ne olmamış kutulu bey? pizza house çok iyii...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 aa yemeksepeti.com süper bi site keşfettiğimden beri favorilerimden, tavsiye ederim[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bende açılmıyo yaf.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Oha bukadar olur tam sipariş veriyoken site göçtü iyi mi[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Aha bak şimdi de sinirlendim. Domino's dan 8.5 milyonluk sipariş yapıyodum,neymiş efendim? Minimum fiyatın altındaymış. Sİee dedim tost yapıyorum :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Eheuheu abi bölgeye göre değişiyo o bide en az 1 pizza sölemek gerek mesela adam sana 5 tane cola getirmez yani tutarı geçti die :D[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Dediğim gibi Yemekevi'ni tek geçerim hele bi açılsın [Bu mesaj Cd- tarafından 27 Temmuz 2004 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yemek sepeti'ne ne oldu yahu ? açamıyorum ve çok açım imdaaat[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bahçelidekiler eve yakın zaten ama uzaktakileri getittirmek açısından bu siteyi gördüğüm iyi oldu[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ben az önce sipariş verdim, bi problem yok (yani o kadar da yardımseverim, sırf fellow patilere yardım olsun diye eve yemek sipariş ettim..)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ehee axedice lol hiç denemedim ama yarına kısmetse :)[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bız okuldan az sıparıs etmedık yemek sepetınden :) extravaganza tercıhımdır super otesıdır hele o baharatları yokmu adamı olduruyor ya off cnm cektı wala[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Vallahi ben bu gün Y.S.'den bi 5'li Hot Wigs götürdüm mideye ayıptır söylemesi :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar