mani Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 TNT'nin dizisi olduğu için iptal edilmemesi normal ya. öyle aman aman bi yayın programları yok. kaldırsa ne koyacak yani bunun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 su kici kirik yaz dizisi bi cok buyuk diziden daha iyi. en azindan cerez niyetine izlenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 aha başlamış. birileri izlesin de aynı leşlik devam ediyor mu söleyiversin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 son sezon diyor diziye baslarken... ama yinede guzeldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 red duydun mu yeni bölümler geliyomuş kaçırma derim sdfssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Çok güzel başladı.Seviyorum bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ilk sezona göre çok iyi başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ilk sezona göre çok çok iyi başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 goldbären said: red duydun mu yeni bölümler geliyomuş kaçırma derim sdfssdf ilk bölümü izledim ilk sezonu 5. bölümde bırakmıştım galiba.sanırım o noktadan sonra kayda değer bişi olmamış ki 2. sezon sırıtmadı dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 2. sezon iyi başladı. Bozmasalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 abi yaz için güzel dizi, izleniyor da ama herif mothershipte elemana elektrik verdi lan. çüş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ing. düşüyore gökyüzüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 nası bu 3 bölüm izleyip bırakmıştık. toparladılarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Çok da kötü değil. Vakit öldürmeye izliom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 2. sezon bitti. Çok kötü bir dizi değik yoklukta izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Ben uyurken izliom çok guzel uyutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 iyidi iyidi ama yinede amele bitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Patlattıkları aa gun'dı. Gelen elemanlarda dost, o gun ın yok olmasını bekliyordu diye sallama hakkımı kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Walkind dead tadı için izledim ama aynı lezzet yok maalesef.. Çok klişe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 3. sezon başladı. Çerez niyetine iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Tırt bir dizi. Çerez niyetine izliyorum ama aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 kaldıgı yerden devam ediyor mu en son bir şeyleri havya uçurmuşlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Boş yaz için güzel bir alternatif. Başkanın yeni bebesinden ödüm patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 fir3blad3 said: Patlattıkları aa gun'dı. Gelen elemanlarda dost, o gun ın yok olmasını bekliyordu diye sallama hakkımı kullanıyorum. Dediğim tutmuş sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Bu dizi cerezlikti ama sezon baslangici cok basarisiz yahu. Hani diziler sezon ilerledikce gelisir, yeserir, serpilir yada les olur kokar ama bu ilk günki monoton cizgisininden hic cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar