reddiye Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ghost Recon: Future Soldier 2011 de çıkacakmış sanırım. Eskilerden hani delta force vardı, swat 3 vardı. Bu tadda oyun tavsiyeleriniz var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 rainbow six vegas 2 az taktik cok aksiyon tadinda, cokguzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 swat4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ghost recon future soldier şeklinde oyun istiyorsan eski ghost recon oyunlarına bak? özellikle graw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 swat 4 you're in my way sir http://www.youtube.com/watch?v=8Zmz1A3V9D4 http://www.youtube.com/watch?v=wyuuzS67r2Y http://www.youtube.com/watch?v=8qcT_MW6AlI&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=gtiBgOmDeaE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 spoony rulz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 kesinlikle vegas 2, underrated'ların kralı bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 vegas ile gr'nin sadece silahla yürümesi bir yalnız. eskiden buralar hep taktik idi. sonra yaldır yaldır koş, ateş et oldu.. iddqd gibi gezinmeye başladık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?35,5260745 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 öbür konuda adı geçmiş Death to Spies: Moment of Truth güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dasaaa said: vegas ile gr'nin sadece silahla yürümesi bir yalnız. eskiden buralar hep taktik idi. sonra yaldır yaldır koş, ateş et oldu.. iddqd gibi gezinmeye başladık işte. vegasta yine taktik namina bisiler yapilabiliyor ya, ama limitli iste, yine de hard oynarkene sart taktik ile ilerlemek. ama keske beyin jimlastigi tadinda taktik yapabilcegimiz seyler yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 hardcore oynamıştım zaten, planlı ilerlemek gerekiyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 kısır bi tartışma daha dönmesin.. bence vegas öncekilere, gr'lara göre light bi oyundu. taktik falan çok kasmadım. moment of truth iyiydi ama bak. tadında zor idi. çok zor değildi, kolay değildi, eğlenceliydi. kale içinde olan bölümde neredeyse bütün herkesi paketleyip döner merdivene yığmıştım, orada kimse asker sayısının azalmasından kıllanmamıştı o saçmaydı. bi de denizaltılı bölümde bayağı adam almıştım sırf eğlencesine.. ama güzeldi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 vegas plan aşaması olarak graw'a ve rainbow six'e göre zayıf bir oyun. ama bu demek değil ki taktik kasmak gerekmiyor. her odaya göre ayrı taktik kasman gerekiyor, ama plansız, ama çabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Rainbow Six Raven Shield vardı o güzeldi. Daha bi taktik fln yapıyorduk diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 swata başladım bu tür eski tad oyunları çok sevdiğimi farkettim 1-2 ay önce de delta force black hawk down bitirmiştim ondan önce de operation flashpoint buarada IGI diye bir oyun vardı bayıla bayıla oynuyordum ben de onu tavsiye edeyim şuanda da rainbow six yükleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 abi advanced warfighter 1 de 2 de efsane oyunlardır gözümde... underratedların kralı oyunlardır. neden oynanmadığını bi türlü çözemediğim oyunlardandır. oyunlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 igi'yi ben hiç sevmedim. bir kere oynamıştım, onda da grafikler buglı buglıydı, hiç bişi anlaşılmıyordu, kapadım gittim. ben ortaokuldayken mi ne çıkmıştı sanırım hatta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 vegas2 yapalim diyenler varsa oynarim bende yine 4kisi cokcok zevkli oluyor taktigin dibine vurunca hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 vegas 2 4 kisi oynaniyor mu? 2 kere bitirdim 2 kisilik olark, tum ivir zivir terrorist huntlari da bitirdim , terrorist hunt disinda herhangi biseye 2 kisi ustu girdigimizi hatirlamiyroum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 alala oynaniyordu sanki yaf 3kisi mi oynaniyordu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 3 ne alaka ya, ya 2 dir ya 4 asdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 vegas 2'de yanında 2 tane amele oluyor işte single'ı,multisi nasıl fikrim yok oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 senko said: vegas2 yapalim diyenler varsa oynarim bende yine 4kisi cokcok zevkli oluyor taktigin dibine vurunca hele var bende oyun ve kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ghost recon? haha ilkinde bi banka basma senaryosu vardı, sağdan giriyoruz, soldan giriyoruz, onu yapıyoruz, bunu yapıyoruz olmadı bitmiyor bölüm. en sonunda ben quake usulü bi daldım, çat çat çat yanlış olmasın ama bi 12 kişi sanırım tek mermi indi yere. extraction point apartmanın birisinin altından uzunca bir tünelin sonunda, elemanlardan birisi sağolsun zaferimi kutlamak isterken heyecanla sağ tuşa basıyor ve takımın tam ortasında patlayan el bombasını takiben çekilen halaylar eşliğinde bölümü tekrar ediyoruz. doğuştan gelen yeteneklerimi bir kere daha konuşturmayı başardım ama hatta bak detaylar geliyor yüzeye. kule benzeri 2 tane yükseltiden gelen ateşle köşeyi döndüğümüz gibi iniyordu bu enayiler. benim taktik belli tabii, en arkadan git, en çok sen yaşa hehe ghost recon 1-2 tadında oyun zor gelir, varsa oynayacak oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar