Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yalnız bu cocukların aileleri koyun değildir işallah müdürüde kantinciyide kapıya koymaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ne sandın kenderim? bu arada hepinizin kulağını çekiyorum demedi demeyin. birbirinize kırıcı konuşmayın. topa çift dalmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Turkceplease said: abi demek istiyorumki bende.yüzü maskeli sağa solu yakan milliyetçiliğin içine tüküreyim. tamam arkadaşlar bırakın demokrasiyi, totaliter rejime geçiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Holy said: Napolyonn said: az üstte yazdım kamusal alanda kafana göre protesto yapamazsın.kafalarına göre yapmamışlar zaten, usülüne göre yapmışlar. Farkında mısın bilmiyorum ama birbirlerine kek ve simit verdikleri için dayak yiyen çocuklardan bahsediyoruz. neyse boşverin ya, adamlar her protestoyu "tü kaka" olarak bakıyorlar. olayı "sosyalizm getirselerdi barii!!1!1" olayına çevirdiler. "protesto yapılcaksa adabıyla yapılır" diyenlere güzel bir protesto örneği, ama yine beğendiremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 protestonun adabıyla yapıldığını kim söyledi size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 lan şurda bile polisi savunan var ya helal olsun. umarım ilerde bi gün polise işiniz düşer be o çok sevip saydığınız polisin ne pislik bişey olduğunu bizzat görüp yaşarsınız. daha da lafım yok size. gidin maklubenizi yiyin soğumasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bi maklube yemeye çağırmadınız ya. alacağınız olsun! istanbul ekibi toplaşıp bi maklube söylese 100kağıt mıydı neydi.. 5kişi toplaşıp girse kişi başı 20eder. üstüne de makbule söyleriz hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 makbuleye varım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ögrenciye neymiş zam protesto etmek... annesi babası gelsin protesto etsin, parayı veren onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bu liseliler koyun değil! Artık milleti gerizekalı yerine koymamaları gerektiğini anlamak zorundalar! O liseden kimsenin kantine gitmemesi zeka göstergesi olur. O lisede okuyup kantinden alışveriş yapmak zekayla kesinlikle bağdaşmıyor bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Estel_Anorien said: protestonun adabıyla yapıldığını kim söyledi size? yemekleri güzel yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Aket-Atum said: Turkceplease said: abi ben burda polis şakşakçılığı yapmıyorum polis biber gazından komalık olmuş birisiyim bende.Gençlerin okuldakı kızlara hava atmak içni bile polisle çatışmak isteyeceğini az çok biliyoruz.vede Milliyet gazetesinin objektif olmayan direkt olarak polisi kaka yapmaya çalışmasıda ayrı bir konu. FF açık demek ki Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Turkceplease said: abi ben burda polis şakşakçılığı yapmıyorum polis biber gazından komalık olmuş birisiyim bende.Gençlerin okuldakı kızlara hava atmak içni bile polisle çatışmak isteyeceğini az çok biliyoruz.vede Milliyet gazetesinin objektif olmayan direkt olarak polisi kaka yapmaya çalışmasıda ayrı bir konu.hö? kızlara hava atmak için polisle çatışmak?Dünyanın en gerekizalı öğrencisi bile bunu yapmaz,hatta böyle bir yorum bile yapmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Veya zamanında bu duyguyu tatmış biri yazar ancak böyle bir şeyi. Kimbilir belki halen tadıyordur hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 arkadaşım öğrenciler zammı protesto etmesin annesi babası daha fazla harçlık versin, aileler daha fazla harçlık veremiyorsa patron zam yapsın, patron zam yapamıyorsa devlet sübv... OH WAIT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bu kadar sabit fikirli adam bir konuya toplanmış 1-2 kişiye yükleniyor.aşmışsınız abi siz olayı Ben savunduğumu kısaca toparlayıp ayrılayım konudan,çünkü çekilmiyor tröllemeleriniz. İlk önce haberi veren milliyete güvenmiyorum.Orda yazıldığı gibi olmadığına %100 eminim.Polisi kötü göstermek için tüm kelime oyunları oynanmış,karşı tarafın yaptığı tüm yanlış hareketler gizlenmiştir.Buna inanıyorum.Zaman gazetesi ne kadar objektif haber yapıyorsa, milliyette o kadar objektiftir.Haberde denilen 'polis aracına bindirilirken darp edilen öğrenciler '.Sizce bir lise öğrenci polis aracına efendi efendi mi biner?Yoksa orda tüm okul varken ' lallyn bırakn lan opertirim dagıtırım laan ' diyip polislere atar yaparakmı? Öğrencilerin eylem yapmak yerine ya kantinden alışveriş yapmayıp yada durumu ailelerine bildirip ailelerin daha ciddi bir platformda duruma müdahil olması taraftarıyım.Öğrencilerin polisi görünce okulda kahraman olmak için atar yapacağı bir gerçek.Sanki burda 23 24 yaşında olgun bir bireylerden bahsediyoruz.Bunların %80 ni çocuk.Çocukların bu yaşta şiddete meğilli olması,polis ile çatışmaya alışması gelecek için hoş değil.Yoksa ben burda ' polis suçsuzdur' şeklinde söylemiyorum.Benim yazdığımı trollemeye çalışmak yerine sadece olayı bu boyutundan bakmaya çalışın.Kantinci saçmalamış.Ama polis gelince olayı uzatıp,polise atar yapılması ayrı bir saçmalık.Tamam yaptın protestonu polis geldi bitir.Bırak ne uzatıyorsun.Karokola düşmek yada okuldan disip suçu ile atılmak dahamı doğru.Haklıyken haksız konuma düştüler okul yönetimi karşısısnda.Aklın yolu olay,protesto,polis üçgeninde geçmez. Aranızda molotof atmayıda bir beceri sanan arkadaşlarda vardır.Polisin p si geçen herşeye karşı olan.Polisin hatalı olduğu kısımlar elbetteki vardır ve elbetteki yanlışları vardır bu konuda detayını bilmiyoruz.Ama tekrar altını çizerek söylüyorum ' Milliyet gazetesi tamamını yazmamıştır'.! İllaha kasten atlanan kısımlar olaylar vardır.Siz ne kadar taraf gazetesine inanıyorsanız ben o kadar milliyete inanıyorum. Sonuç olarak bir birimize ağır ithamlar yapmaya gerek yok.Ben küçük yaşta öğrencilerin polis ile çatışma alışkanlığına başlamasına karşıyım.Sizler destekleyebilirsiniz.Konuya son mesajım.saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 abi olayı aşan seninsin.kendini bu ülkenin genç dimalarının ve islamın doğru yol neferi,doğru yol elçisi falan görüyorsun. polisin bu olayda uyguladığı şiddeti görmezden gelip,milliyet bık bık polisi kaka gösteriyor diyorsun. polis tükaka ile insanları sindirmeye çalışıyor,gün geçtikçe de bunların dozajı artıyor.şu protestoya neden müdahale edersin analamam ki. biz demoktarik ülkeyiz,mitingler,eylemler,protestolar haktır ama dozajında diyip,sonra da bir grup öğrencinin hakkını savunmasına hemde,bir olay yokken biber gazı ve copla yanıt vermek ne kadar mantıklı. bu ülkenin polis teşikilatının başındakinden en alt kademesine kadar olan,%80 lik kesimi kralcı ve yalak olmuş daha ötesi yok.evet polis kaka öeh durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Fistan said: ögrenciye neymiş zam protesto etmek... dayağını yer oturur böyle. çok sevindim bu habere. şimdi diğer okullar bu dayak yiyen arkadaşlar için protesto gösterisi yapsa. polis gitse onlarıda dövse daha bi sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Gerek yok. Çıkışta birbirlerini dövüyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Sanki öğrenciler polise gidip saldırmış kimyasal filan mı kullanıyorsun arkadaş sen? O ortama çekilmeye çalışılan öğrenciler esas. Ayrıca bu kadar basit bir olaya polis çağrılması nedense sadece "kantinci saçmalamış" olarak kalıyor. Halbuki öyle değil. Küçücük çocuk oradakiler. Haklarınıda gayet sivil toplum kuralları içerisinde aramışlar ne şiddet olayına karışmışlar ne başka birşey yapmışlar onları şiddetin içine çeken polis orda. Ayrıca sen nerden biliyorsun ki çocukların artislik yapmak için polise saldırabileceğini. Ayrıca bu nasıl bir mantık o zaman üniversite de kızlar var sen onlarada kızlara artislik yapmak için eylem yapıyorlar dersin. Bu çocuk 1-2 sene sonra üniversiteye gidecek 1-2 sene içinde nasıl bir seviye atlıyorda kızlara artislik yapmamak için protesto yapmıyor olacak. Bu nasıl bir mantık ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Rewendor said: Red said: Turkceplease said: bu boykot olayının boku çıktı kimse kusura bakmasın. ahaha koyunlar kendini belli ediyor hemen gayet güzel hareket yapmıslar.evden kek simit getirip kantinden yememek suç mu ? herkesin parası çok sanki.yada bile bile pahalı almak zorundalar ortada liseli çocuğa copla girip dayak atan sonra da zorla tutanak imzalatan (ve aylardır bin tane farklı şiddet olayıyla gündeme gelen) polis varken "boykotun boku çıktı" diyecek kadar sığ bi trole niye cevap veriyosun ki? Cevap verdiğin adamın bi tane mantıklı tartışmasını gördün mü bu güne kadar? Ben görmedim. Böyle konular için sotede bekliyo, konuyu görünce de esas konuyu gözardı edip saçma sapan tek cümlelik insanları kızdırmaya yönelik sığ bir yorum içeren bir mesaj atıp kayboluyo. aynen rewendor şakirtler mantıklı argüman sunamadıkları için trolle bağlıyolar :D benim anlamadığım iş, bi topluluk nasıl yetiştirlir de insanlık özünden bu kadar kopuk olabilir? ulan yarın kadar yavruyu nasıl üzerinde zırhlarla coplarla dövmekten zevk alabilirsin yahu? böyle bi hıncın siyasetle veya görüşle alakası yok. bu kadar despot bi yönetim ve şakşakçıları güya dindar kesim ama ben "islam"ın anlamını barış bilirdim. bi de yalan soyluyorlar. neymiş üniversitedeki protestolarda molotof kokteyli atılmışmış... nasıl bi aşağılıksınız ki böyle bi yalan soyleyip, geçene sene pkk taraftarı göstericilerin otobüse attığı molotof kokteyli ile can veren Serap'ın davası "taş atan çocuk" kanunu kapsamına sokuldu. AKP ve destekçilerinin kimse kusura bakmasın ama demokrasi, insanlık ve din hakkında ciddi bi derse ihtiyacı var. inşallah görcez o günleri. edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 benim görüşüme göre suç dayağı atandada var dayağı yiyendede kendi gördüğüm şeylerden yola çıkarak yazayım 1 kaç bişey. 1. si polis Türkiye tapusunun kendi üzerine olduğunu zannedip, bulunduğu bölgeyi "ben kontrol ederim, istediğimi yaparım, istediğim gibi takılırım" kafasında. şu anda bulunduğum İstanbul Zekeriyaköy 1 2 ay önce Jandarmadan çıkıp Polise devredildi. Jandarma ile hiç bi sıkıntı olmadan gül gibi geçinip giden Zekeriyaköylüler şimdi Polis defolsun gitsin diye imza toplamaya başladılar. Ama bişi değişecekmi tabiki hayır. Çünki hükümet zaten yapcağını yapıp Zekeriyaköydeki askeri bölgedeki ormanlık alanı TOKİ'ye verip bi güzel bütün ağaçları yokettirip kendi takımına parayı yedirtecek. TOKİ olayı alakasız tabi konumuzla, asıl konuya geçelim. Polis geldiğinden bu yana bütün Zekeriyaköy halkını tanıyan, araçların plaka numarasını bile ezberleyip "ahmet mehmet'in" arabası diyen jandarmanın yerine polis gelince ve bu polis sırf yılbaşı geliyor ve yılbaşına parasız girmek olmaz mantığıyla bütün araçları durdurup, gayet kaba bi şekilde insanlara yaklaştığı için sorunlar çıkıyor. en basidi başıma gelen olay, yolda yürürken bana sorduğu soru "NE GEZİYOSUN". sanane arkadaşım nerde geziyosam geziyorum. kimlik kontrolü yapacaksan adam gibi sor. verdiğim cevab sonrasında göt olduktan sonra yoluna devam etti tabi. polisin olayı bu devlet benim, herşey benden sorulur kafasında ama sert kayaya çarpıncada kuyruğunu kıstırıp bi güzel kenara çekiliyor. öğrenci olayında ise karşısında bakıyor liseli veletler. "ulan gidin dersinize girin" diye laf eden polisleri duyar gibiyim. ha gelelim 2. tarafın suçuna. "ulan gidin dersinize girin" diye laf eden polisleri duyan liseli ergenler ise (herkes bu dönemden geçti aksini iddaa eden olursa döverim) polisin bu lafı üzerine "sanane ulan biz öğrenciyiz, biz tc vatandaşıyız, bizim hakkımız" diye ergen atarları yapınca poliste "sizin ananızı avradınızı lan" diye olaya müdahale ediyor. polis ile çatışmaya girmeyi kahramanlık zanneden gençlerimiz ise dayaktan nasibini alıyor. sonuç = ertesi gün sınıfta anlatılan "olm polisin birine bi tekme attım baya iyiydi" vb. kahramanlık hikayeleri, ve medya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ne karizmatik bir duruş kazandırıyormuş boykot öğrencilere, vay anasını. Bunca yıl boşuna jöleye ölümüne abanmışız liseliler olarak. Bazıları halen bir cumhuriyete, bir demokrasiye sahip olduğumuzu sanıyor. edit: örnek çok uzunmuş, şimdi farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 yilanin basini kucukken ezeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 sonuç yavaş yavaş değişen bir ortam, bu böyle olacaktı zten bu kadar baskıya kimse dayanamaz. yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar