Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Universitesinde Olaganustu Hal İlani

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Estel_Anorien said:

Sinava yetismek icin kosuyosun. Polis saclarin uzun diye ya da kasinin ustunde gozun var diye durdurup corabina kadar ariyor. Sinav salonuna geldiginde hoca almiyor sinava. Bir donemi cope atiyorsun. Gayet olabilir.

ne biçim öğrencisin sınava geç kalıyorsun.
erken git, koşmana gerek kalmaz.
bizim zamanınımızda öğrenciler bik bik bik bik.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

hani dicem belki istipharat alındı ünivde okuyan yada girişte terör eylemi yapılabilir şeklinde ondan böle bişi yapıldı.Ama keyfi olarak milletin sakalına saçına uyuz olup kullanılmazsa yetki hayat kurtarabilir.

Ya boşversene sen polis istihbaratını aldığı adamın okula girmesini mi bekler şakamısın nesin. Bu tamamen öğrencileri sindirmek için yapılan birşey. Adam gibi medenice protesto bile yapamayacak bu insanlar. Dikkat edin dediğim formül uygulandı demirbaş üniversitelerde öğrenciler birileri tarafından sağ-sol diye kışkırtıldı birsürü kavga ettirildi sonra bu şekilde baskı uygulanmak için bahane üretildi. Olay o değil. Olay azıcık kurunun yanında birsürü yaşı yakmak. Çamur atmak, prestijli köklü bir üniversiteye çamur atmak. İstanbul Üniversitesi bizi geçmişe ve tarihe bağlıyor Ankara Üniversitesi de öyle. Can damarlarını kesiyorlar ülkenin geçmiş ile bağlalarını koparmaya çalışıyorlar. Salak öğrenci diğer ünilerde yok mu orada niye olaylar olmuyor da böyle bahane üretilip baskı uygulanmıyor? Ama bu hesap yapanlar boşuna yapıyorlar. Bu ülkenin en ücra köşesinde bile bağımsızlık ruhu alev alev içinde ateş gibi yanan birsürü genç var.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok atarlısında boş konuşuyorsun.Çok gazın var bu gazı bence cumhuriyet gazetesi okurken akp ye küfür ederek çıkart.Öğrenci olupta terör örgütü üyesi olabilir, kimliğide tam bilinmiyorsa bu şekilde belli bir alana dair arama kararı çıkmış heralde diyeyorumlamıştım.Ama yüzde yüz demedim.Anında kabarıyorsunuz be abicim.Az sakin
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

Çok atarlısında boş konuşuyorsun.Çok gazın var bu gazı bence cumhuriyet gazetesi okurken akp ye küfür ederek çıkart.Öğrenci olupta terör örgütü üyesi olabilir, kimliğide tam bilinmiyorsa bu şekilde belli bir alana dair arama kararı çıkmış heralde diyeyorumlamıştım.Ama yüzde yüz demedim.Anında kabarıyorsunuz be abicim.Az sakin

Terör örgütü üyesi bulsa ne yapıcak polis? BDP den milletvekilimi yapıcak? Kampüs kapısında güllerle mi karşılayacak o öğrencileri?
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:

Sinava yetismek icin kosuyosun. Polis saclarin uzun diye ya da kasinin ustunde gozun var diye durdurup corabina kadar ariyor. Sinav salonuna geldiginde hoca almiyor sinava. Bir donemi cope atiyorsun. Gayet olabilir.

10 da ki sınava girmek üzere 10 a 5 kala kampüse girersen kusura bakma da kaçır yani..

Ayrıyetten üniversitelerde üst baş aramasının mantıklı bir olay olduğuna inanmıyorum, kampüse girişte metal dedektörü ile kontrol olsa tamam diyeceğim de kampüs içerisinde arkadaşlarıyla yürürken bir kişinin aranması bana pek akla mantığa yatan birşeymiş gibi gelmedi..
Sosyal ağlarda paylaş

abi sanki istanbulu ve trafiğini bilmezmiş gibi konuşuyosunuz. saçmasapan bi şehirde yaşıyoruz.

al sana 5 dakika kala yetişme hikayesi yazayım hemen kavurmacığım.

kadıköyden metrobüse bindin. altunizade civarında metrobüsler bozuldu. yetmedi mi üsküdardan motorla geçeceksin diyelim çok rüzgar var boğazda motor seferleri durdu. yine gecikirsin köprüde kaza oldu yine gecikirsin. barbarostan aşağıya iniyorsundur recebimin dolmabahçeye geleceği tutar yolları keserler yine gecikirsin.

istanbulda geç kalabilmek için milyon tane sebebimiz var.

@Pickles olması gereken bu ne demek abi? özel hayatın güvenliği, kişi hürriyetinin güvenliği, insanların üstünün karar olmadan aranamayacağı gibi zımbırtılar ANAYASA'da var. üstelik önceki halinde vardı değişiklik ile iyice pekiştirdiler kimsenin aranamayacağını. Pek mi bayılıyorsunuz polis gelsin oranızı buranızı ellesin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...