Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Selam beyler, Bulamadım gugılda da , atile isim olarak ne anlama gelio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Adile var doğruluktan ayrılmayan kız anlamında ama Atile'yi şimdi duydum. Bebek isimleri kitabı olacaktı, bakayım oradan. Bulamadım. Atilla'nın bozulmuş kız versiyonu olabilir. Türkçe olmayan bir anlamı daha var ama. Kız ve erkekler için Afrika'da kullanılan bir isim. Büyüyen aile demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 atilla olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Atile: Elazığ ve Diyarbakır yörelerine özgü çökelekle yapılan bir tür gözleme Kaynak: Bulmaca sözlüğü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 eyw=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 abi biz ona patile diyoruz yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bugün doğacak çocuklara isimler erkek : hayri kız : hayriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ayşe fatma hayriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 atil olan (kız) boş kız yani. müsait kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 atıl senin dedigin fede yıkık dokuk manasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 nufus memurunun türkçe klavyesi yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ya da canı sıkkındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 google'da yoksa öyle bişi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yok öyle bişey. tdk'nın veritabanında yok. isimler sözlüğü, vb. ne kadar sözlük varsa bakındım. yerel bir kelime olabilir. ya da aile çocuklarına atila ismini koymak isterken, kız olunca inceltiverelim azıcık demiş de olabilir. ya da direkt budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar