LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bakabt freeleche girmişken tüm seriyi çekip izlemenizi tavsiye ederim. "MEGA LAYZOR BEAMU" lar yerine benim de çok daha gerçekçi buldugum uzay savaşları seviyosanız tam size göre. legend of the galactic heroes izlemedim ama büyük ihtimalle onu seven sevecektir gibime geliyo. Linn Jinto's life changes forever when the Humankind Empire Abh takes over his home planet of Martine without firing a single shot. He is soon sent off to study the Abh language and culture and to prepare himself for his future as a nobleman — a future he never dreamed of. Or wanted. Now, Jinto is entering the next phase of his training, and he is about to meet his first Abh, the lovely Lafiel. But Jinto is about to learn that she is more than she appears to be. And together they will have to fight for their very lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 crest'in ilk yarısı, birth ve banner 1 çok güzelken diğer kısımlarda maalesef kaliteyi koruyamıyor. bir bölümde gözlerim yaşarırken öbüründe facepalm çektim. yine de güzel kısımları nedeniyle rahatça önerebilirim ben de. ana karakterler (anoreksiden muzdarip lafiiiiiiilü'nün anne ve babası olsaymış keşke) ve arkaplan (yayılmacı eldar propaganda filmi gibi hikaye) üzerinde daha özenli çalışılsa mükemmel olabilecek bir seri halbuki, şimdi gene hayıflandım harcanan potansiyele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 meh ben açmamışmıydım stars chronicles threadi loghdan iyidir. seriyi bitirince bakatsukiden oturun kitapları da okumaya başlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 logh'un yanına yaklaşamıyor ne ana karakterler (sıfır beden mary sue & vasıfsız harem lead) ne de hikaye (eldar'ın etrafa demokrasi götürmesinden ibaret) ama aynısı %98'i için söylenebilir anime'lerin sonuçta. banner'ın beşinci bölümü kafi yine de bütün seriyi izletmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 gerçekçi demişsin de, elf kulaklı adamlar var bunda? o resimdeki de kesin konuşan kedidir, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kedi normal kedi, ama soldaki adam kedi yiyor. o kulak muhabbetide işte uzay ırkı farklı olsun diye yapılmış başka bi olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Space Opera mı bu? Haremse girmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bak tagleri bunlar Action, Airforce, Elves, Genetic Modification, Military, Novel, SciFi, Space Travel. ecchi dirfln yok. elf olayıda o yıllarda çoğu animede elf felan gözüküyor ondan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Space Opera gibi geldi onlardan bana. Bakayım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 http://images2.fanpop.com/images/photos/5800000/Inspirational-Poster-mr-spock-5894234-684-504.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Bakalım gazınıza gelip indirdim nasıl çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar