xunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Discuss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 margarin ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 margarin soylu işi tereyağı türk tipi aile işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 nasıl ya? asıl margarin fakir işi tereyağı yiyemeyenlerin işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 margarinin nesi soylu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 katı yağ zaten yaramaz da illa kullanıcaksanız da tereyağı tabiki de.ama oricinıl olcak margairnden daha katıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Abi nasıl türk'üz ahahah, sadece lezzet analizi olarak değildi, sonucta daha saglıklı margarin, hangisine abanıyorsunuz du soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 margarinin eritilmiş plastikten farkı yok, eve sokmam. tereyağı ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 zeytinyagi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 xunn said: Abi nasıl türk'üz ahahah, sadece lezzet analizi olarak değildi, sonucta daha saglıklı margarin, hangisine abanıyorsunuz du soru. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ama margarin olarak bi ramanin gideri var. makarnaya falan güzel gidebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 badem yağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kuyruk yağı var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 adam yemeksepeti terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 tereyağı ağır diyenler az tereyağı ile ayçiçek ya da zeytinyağı karışımı kullanabilirler margarin kullandıkları yerde. 74 kilo yemezseniz şifadır tereyağı, canım benim. edit: typo. boenpatr kaçmış içime bi an. krokunç gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 margarin daaaa mı sağlıklıııııııı:S NEEEEEE duymaMış olimmm: zeytinyağı hepsini döver pişmediği sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Yemeklerde falan becel(sucuk falan kızarttığımda diğerleriyle ilgim yok) Kahvaltı ekmeküstüne sürmek için tereyağı her zaman döver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 vaniLLe said: zeytinyagi . +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yerine göre bence, tereyağı pilav da falan güzel. margarin ise yumurtada vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Sparkcaster said: xunn said: Abi nasıl türk'üz ahahah, sadece lezzet analizi olarak değildi, sonucta daha saglıklı margarin, hangisine abanıyorsunuz du soru. wat Birinde işlenmiş yağ oldugu için sux, digeri direk kalp krizi ama ÇOK LEZZETLİ BRO HERŞEYE GİDİYO. Zeytinyağı MASTER RACE zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 abi ben ekmek üzerine margarin + tuz combosunu başka hiç bi şeyle elde edemiyorum yalnız. aynı şekilde pilavda da tereyağı hariç zevk almıyorum. ama bi spagettiyi de tereyağlı yiyemiyorum. ya da tavada yumurta da tereyağ ile olmuyo. ama güveçte karides yiyosam tereyağ haricinde olmuyo misal. tabi levrek marin yerken de zeytinyağsız yenmiyo. patates kızartması ise ayçiçek yağı ile güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 tereyağı akar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 zaytinyağına kekik ve pul biberi basıcaksın soora offffffffff (magnum reklamı gibi oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 rastgele bir siteden alıntı; said: MARGARİNİN ZARARLARI Her ikisi de hemen hemen ayni kaloriye sahiptir. Margarinde yağ asitleri çok yüksektir. Margarin Koroner kalp hastalığı riskini üçe katlar. Toplam kolesterolü ve LDL yi yükseltir (kötü kolesterol) HDL yi düşürür (iyi kolesterol) Kanser riskini beş katına çıkarır. Anne sütünün kalitesini düşürür. Bağışıklık sistemini zayıflatır. İnsülin tepkisini düşürür. Tereyağı ile karşılaştırılınca margarin yemek kadınlarda kalp hastalığına yakalanma olasılığını %53 artırıyor. TEREYAĞININ YARARLARI Tereyağı yemek, yiyeceklerdeki diğer besin öğelerinin emilimini artırıyor. En iyi A vitamini kaynağıdır. Lesitinden zengindir. Yüksek oranda antioksidan (kolesterol, A vit, E vit, selenyum) içerir. İyi bir iyot kaynağıdır. Konjuge linolenik asitten (CLA)zengin olduğu için, antienflamatuvar, antiallerjik ve antikansorejenik etkileri vardır. Diş çürükleri ve osteoporoz riskini azaltır. Maküler dejenerasyonu azaltır (lutein) Yüksek kolesterolü azaltır (kolin) Bellek ve öğrenme kapasitesini artırır (kolin) Asetilkolini artırır Çinko içeriği yüksektir Magnezyum içeriği yüksektir Omega-3’ten zengindir. A, D, K vitaminleri, demir, selenyum, riboflavin, ve niasinden zengindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Annanemler babanemler maşallah şu yaşına kadar tereyağı yiyerek (hemde bolcana O_o ) gelebildiğine göre sorun yok tereyağı yemeye devam edebiliriz margarin neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar