Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 yaş altı galatasaray fenerbahçe maçı

Llama

Öne çıkan mesajlar

bu nasıl bir hayvanlık nasıl bir öküzlük ya?

futbolcudur kendi arasında tartışır, kavga eder o ayrı. Gençtir, heyecanlıdır, tüm geleceği o maça veya o sezona bağlıdır sonuçta.
Ama taraftar denecek denyonun sahaya girip burun kırmaya varan hayvanlığı nedir ya? İşte bu yüzden istisnasız her türlü taraftar gurubunun çirkin ve hayatta başarısız olmuş tiplerden oluştuğunu, futboldan uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum.

Kavga neyden çıkmış kim başlatmış bilmiyorum, ama isterse tüm kavgayı fenerliler başlatmış olsun önemli değil, o sahada adamlara böyle saldırıyosa umarım adam gibi bir ceza yer GS. O sahaya inen denyolar da teker teker bulunup hayat boyu her türlü sportif etkinlikten uzaklaştırılır.
Sosyal ağlarda paylaş

resmen sahaya girip çocuk dövüyorlar ya. bu kadar karaktersiz, şerefsiz olamaz bir insan topluluğu. 3 tane çocuğa 20 hayvan herif dalıyor resmen. çocuk lan onlar.

kim bu çocukların bozulan psikolojilerinin hesabını verecek şimdi? o adamları hapse atsan bile bu çocukların etkilenen kişiliklerini düzeltebilecek misin? Hayır tabi ki de.

Veya o fenerbahçeli çocukların bu olaydan sonra galatasaraylı insanlara bakışını nasıl düzeltebileceksin?

İnanılır gibi değil yaa...
Sosyal ağlarda paylaş

troll veya kasti tepki çekmek için değil ama benzer bir olayı yaşayan biri olarak GS taraftarının "belirli" bir kesmi için bu olay sıradan diyebilirim.

Daha öncede anlatmıştım ya, bir ara Türk Telekom'un İstanbul'daki bütün maçlarına giderdim. Tamamı açık Abdi İpekçi'de Fener maçına gittik, Ankaragücü amigoları ve taraftarı 1 otobüsle gelmişlerdi tek bir olay çıkmadı. Beşiktaş'ın sahasına gittik, tek bir ters kelime, olay çıkmadı. Efes maçı vs. derken bütün sezon boyunca tek bir maçta olay çıktı, o da Ahmet Cömert'teki GS maçı,

Telekom'un İstanbul seyircisi bellidir zaten, müdürlüklere biletler yollanır, çalışanlar çoluğunu çocuğunu alır ailecek maç izlemeye giderler. Profil bu,

Sahaya girdik, oturduk. Telekom öne geçtiği ilk anda küfürler başladı, çoluk çocuk aile var direk hayvani bir tezahurat ile bize küfürler edildi. İlk yarı sonucu bayağı farklı yeniyordu sanırım Telekom, devre arasında nesneler fırlatıldı. Babamın koluna dolu kola kutusu falan geldi. Maç bitti, Telekom kazandı. Küfürler, nesneler, anahtarlar bile geldi. Çocuğun bir tanesine para geldi, tek çocukta değil bayağı kişiye geldi böyle, maç bitiminden 45 dakika sonra sahadan çıkarıldık falan filan

Abdi İpekçi'de yüzlerce Fenerbahçe taraftarı ile kol kola çıkmıştık oysa ki, Akatlar'da da aynı şekilde, bu iki takımı da Telekom yenmişti o zaman, hatta Fenerbahçe'yi Jagla'nın son saniye basketiyle yenmiştik falan filan,

Tamam taraftar grupları falan hepsi serseridir, bütün taraftarları genellememek gerek falan ama bütün olaylar mı hep GS taraftarının başına geliyor? Onlar mı hep kışkırtılıyor?

Bütün GS'liler rerörerö'dür demiyorum, ama göz önüne çıkan ve nasıl desem, daimi taraftar dediğim kesim gerçekten beş para etmez Galatasaray'da, kulüp buradan çok kaybediyor cidden,
Sosyal ağlarda paylaş

Sana 2 maçta öyle denk geldi diye genelleme yapmak hata ama Dark, evet GS taraftarının bi bölümü serseridir, aynı şekilde BJK taraftarının da bi bölümü serseridir, FB taraftarının da, Barcelona taraftarının da. Taraftarlık zaten karaktersiz insanları aşırı çeken bağlayan bir olgu. Adam zaten arıza çıkarmaya meyilli, taraftarlık ismi altında yapıyo bahanesi oluyo hem de kendini daha çok kaptırıyo. Böyle adamlar her takımda her tribünde var, ve bayağı ciddi bir miktarda var. BJK'lılar tribünde adam öldürdü bu ülkede, GS'liler adamı tribünden attı, Fenerliler çoluk çocuk dinlemeden stadını ateşe verdi. Her yerde var bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

net video

güvenlik kamerasından çekilmiş diğerinden daha net bi video

sadece bizim öküz taraftarlar girdi sanıodum ben ama bildiğin futbolcular da girmiş birbirine. bi ara fenerli bi oyuncu arada kalmış sanırım baya içim acıdı. oyuncular arasında da birbirine tabanla girişenler olmuş. oyuncular dahil herkes ibretlik bi ceza alsın

bu maçın rövanşı da olucak ve şimdiden belli ki olay çıkacak. hatta olay çıkacağı için gs taraftarı da ekstra toplanıp gitcek fener tesisine vs vs sakız gibi uzicak yine
Sosyal ağlarda paylaş

gs taraftarında cidden çok pis adamlar var.çoğunun gs umrunda bile değil tek amaçları olay çıkarmak.böyle bir kaç kişi tanıyorum adamların umrunda değil maçı izlemek felan basket maçlarına felanda gidiyorlar bazen amaçları tamamiyle kavga çıkarmak başka bir amaçları yok.yenmişler yenilmişler umurlarında değil.amaçları maç bittikten sonra olay çıkarmak ve bununla övünmek.

bilmiyorum belki bjk ve fb taraftarındada vardır böyle pislikler ama bu galatasarayın içinde bi kaç grup var ciddi anlamda pislikler ve takıma çok büyük zararlar veriyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

var tabii ki, yani FB ve BJK'de de çok varlar ama stadyumdaki genel taraftar profili bu değil.

BJK'te cidden beş para etmez Çarşı grubu var işte, yani bir tarafta gerçekten adam gibi adam Çarşı üyeleri varken, her yaptıklarıyla herkes tarafından takdir ediliyorken aynı Çarşı'nın maçlara giden grupları ise beş para etmez insanlardan oluşuyor. Ama genel taraftar profili değil Beşiktaş'ın bu, Beşiktaş tribünlerinde bir tek Çarşı sorun çıkarır. Ki artık bu adamlar bile küfretmeyi bıraktılar, çok nadirdir kendilerini kaybettikleri olaylar...
Sosyal ağlarda paylaş

ee tribünde adam vuran bıçaklayan beşiktaşlı taraftar da gördük o zaman Llama? Taraftarı geçtim kendi öz futbolcusunu, takım kaptanını saçını çeke çeke tekme tokat döven kapıcı tekmesiyle arabaya kıstıran fenerlileri de izledik televizyonda zamanında? Ve yine tam tersi ithamla "en entel kuntel taraftar gs'den çıkıyo" diye dalga geçen, gs'lileri "elit ve elitist"likle bütünleştiren, halk takımı değil diyen de sizsiniz, bjk'lıkar, fenerliler? hangisi doğru bi karar verin?

Çirkinlik, holiganlık her grupta var, bunu tek takıma yığmaya çalışmak acizlik sadece.

Futbolcular arasında kavga çıkar normaldir, zaten yaşları genç daha ergenler, stres altında derbi oynuyorlar, tüm gelecekleri kariyerleri o performanslarına bağlı falan diye düşünüyorlar, e bir de genel futbolcu profiline baktığımızda çok eğitimli oldukları da söylenemez, girerler birbirlerine. Evet çok çirkin ama kavga normal. Hakem ceza verir, olmadı federasyona gider. Takımlar bireyler ceza alır falan. Ama tribünde kenarda maç izleyen hödüklerin sahaya dalıp tekme tokat girişmesi affedilecek iş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bu olayların yıllar içinde bu noktaya gelmesinin ana nedeni değilmidir ki "herkesin kendisi 1 diğeri'ni 5 görmesi",

Eminim bir çoğunuz basit bir arama ile yüzlerce örnek olay çıkarabilirsiniz internetten. Zaten konuyu bu şekilde "diğeri" üzerine atan yaklaşım da değil midir bu.

İşin özü sorgulanmalı, klüplerin başındaki yöneticiler söylemlerini ve davranışlarını on kez düşünüp, bir kez söylemelilerdir.

Galatasaray klübü federasyonun ceza vermesini beklemeden kendisi en ağır şekilde cezalandırmalıdır Fenerbahçeli meslektaşına tokat atan oyuncusunu ve oyuncularını, hafifletici nedenler aramak yerine "ev sahibi" olarak ağırladığı "misafir"inden özür dilemeli, bu yaşaşanlardan ders çıkarmalıdır.

Ama malesef basın da görünen açıklamalara herkes bir kulp bulmaya ve bu şekilde olaylara bakmaya niyetlidir.

İşi sidik yarışına dökme'nin bir şey kazandırmadığını göremeyecek kadar kör olunmamalı,

Tüm renkler aynı anda yeter artık diyebilmeli, bu işin şakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

burda bile konu hangi takımın taraftarı daha çirkefe getiriliyor olay.

şaka mısınız arkadaşlar ya... sahaya girip çocul çocuk döven hayvan demek bile iltifat olan bu onursuz adamları 100 yıllık klüpler ile nasıl bağlantılı hale getirebilirsiniz...

içlerinde 1 gr erkeklik olsa, 1 gr şeref olsa buna girişmezlerdi bile.
Sosyal ağlarda paylaş

bazı hasta ruhlu kişiler futbolu böle görüo afedersiniz içine ediyorlar yani bunlara ne hayvan dersin ne de başka bişe hasta ruhlu dedim ama o bile olmaz yani hem futbolu kirletiosun hem çoluk cocuk dövüosun olcak iş değil!!

ayrıca medya da abartmıo değil yani !!
böyle insanlar canım futbolun renklerini kirletiyorlar başka bişe yaptıkları yok !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...