Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorunlar bitmiyore

Joker

Öne çıkan mesajlar

şimdi benim 2.5 yıllık kız arkadaşım var. biraz problem yaşıyoruz. Kız konuşmak filan istiyor mesela. Ne konuşabilirsin ki abi bi kızla? havadan sudan konuşuyorum. susuyorum sonra. sustum diye olay çıkıyor. işte ilişki sorgulamalar filan. kız çok seviyor bırakamıyor. ben çok sevebilen bi adam değilim sanırım. içimde bişiler kıpraşıyor ama ne bileyim. fall in love durumu olabilen bi adam çok değilim galba. logic mogic hede hödö.
kız ailesinin yanına japonyaya döndü. herseferinde ilişki sorgulamalar filan beni çok geriyor. insanların kalbini kırmaktan nefret ederim. çat diyede ayrılamıyorum o yüzden. ama uzattıkçada umut vaadeden gibi oluyorum. ortada kaldım napsam bilemedim. kızı üzmekten korkuyorum. yoksa ilişkiyi devam ettirerek zaten üzüyormuyum bilmiyorum. confused filan yane
Sosyal ağlarda paylaş

ya ''ne konuşabilirsin ki kızla'' ne demektir .başından yanlış yapmışsın demekki.2,5 yıl da itekaka gelmiş.
ayrıca erkek kişiler size şiddetle bi önerim var.asla!''ya kız üzülcek şimdi kendini paralıycak'' gibi bi egoyla yaklaşmayın olaya.2,5 yıl önce sensizdi aynen devam eder merak etme.şu an oyalamak yerine bırak bi süre üzülsün soora devam etsin yoluna
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yaptigin bencilligin daniskasidir kusura bakma. Kizi ümitlendirmissin, yalan söylemissin. Sana 2,5 senesini vermis. Sonra da ay yok ben ask adami degilim sanirim diye konusmak cok ayip olmus. Sevmiyosan ayrilirsin. Karsi taraf üzülür diye evlen bide cocuk yap bare abi. Tahmin ediyorum ki bulustugunuzda tek kelime etmiyosun, gerekli olmadikca soru sormuyosun, merak etmiyosun, ilgilenmiyosun. Ama ayrilmiyosunda. Kiz da garibim saf heralde kanmis sana.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

konuşucak bişey bulamıyosan zaten kızla ilgilenmiyosundur, sadece kızın üzülmesine üzüleceğinden bırakamıyosun da, ortada kaldın sanıyosun ama aslında 2 tarafta bittiğinin farkında, sadece dile getirilemiyor.

kesinlikle ya ayrılınca üzülücek ama su anda mutlu değil zaten emin ol ayrıldaıktan kısa bir süre sonra ohh iyiki bitmiş mutlu değilmişim yaa ne çekmişim boku çıkmış dicektir tür dir dur
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunda fall in love durumlarında olmaman. İşin içinde passion olmadığı sürece ilişki diplomatvari olur.

İlk olarak kendini değiştir, emekli öğretmen değilsin, hormonlarının ne derece kımıl kımıl olduğunun farkına var, sen genç bir erkeksin, bunu beş kez söyle ve ardından kendini portakal suyuyla ödüllendir.

Sonra derhal çağır gelsin japonyadan, karşılaşır karşılaşmaz sıkıca yakasına yapış, kendine çek ve tutkulu bir öpüşme gerçekleştir. Gözlerine bak ve "ben değiştim" de, "senin içinim" de, "seninim" de.

İlişkilerde konuşmak önemli değildir, konuşmak makyajdır, bakışlar doğallıktır. Seven insan, durmadan gözlerine bakar aga. Ne demiş Metin Şentürk, "gözler kalbin aynasıdır".

Yavaş yavaş aileye, çoluk çocuğa karıştıkça, ağır kapitalist sistemin yorucu iş temposuyla zaten konuşma ihtiyacı bile duyamayacaksınız aga!

Ha o kız için değmez diyorsan bilemiycem aga, o senin sorunun.
Sosyal ağlarda paylaş

konusucak birşey bulamıyorsanız 2,5 yıl nası çıktınız merak ettim ?! bi de kız normalde japonya da mı yaşıyor yani uzaktan bi ilişkiyse (ki ülkeler arası) zaten bitmiştir o ilişki çoktan =/ yok değilse, sen zaten kızı sevmiyormussun ki hiç, 2,5 yıla rağmen hala konusucak hiç bişi bulamıyorsun ve kızla ilgili hiç bişi ilgini çekmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

Saeros said:

oje sürün birbirinize

veya ayrılmayı deneyebilirsin, 2.5 yıllık ilişkide kız hiç konuşmuyosun bıdı bıdı diyorsa vardır bi bit yeniği

22 yaşındayım 8 tane filan 2.5 yıllık ilişkim oldu
tecrübe

vay vay vay burda şair aynı anda bikaç kızı idare ettim demiş.

belkide son 5 sene icerisinde 8 sevgiliyi idare etmistir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...