-007- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ülke kurtaracak fikirlerin yolu eğer karşılarında söylediklerini anlamayan eksik/yetersiz/muhatap olmayan/kendini kral zanneden badem bıyıklı yönetici varsa bahçede slogan atmaktan başka yolu kalmıyor. Üniversite olaylarının çıkmasının sebebi de bu zaten. İstifa etmesi gereken, hatta daha da temizi en başından o göreve getirilmemesi gereken yanlış/eksik kişilerin öğrencilerle konuşmaması, konuşsa da anlamaması. "Referanslarını gösterip bişiler bularak" demişsin de öğrenciyken referans olmaz genelde, bilgine. Aydınlık fikirler de illa referans gerektirir gibi bir zorunluluk da yok. Nice referanslı akademisyenler var ki bir 1. sınıf öğrencisi etmez (istisna). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ben bi tek eğitim hayatı uğruna hiçbi bok yapmayıp günlerini sadece protesto yürüyüşleri düzenlemek, olmadık yerlere asak afiş asmak gibi fiillerle geçiren gençlerden nefret ediyorum. Eğitimle zerre alakası olmayan kesimdekiler gerçekten oksijen israfı, diğerleri ayrı tabi de. O hiç ders falan sallamayıp "vataneldengidiyore" diye afiş dağıtanlar çok sinir lan. Bide tam önemli muhabbetin ortasında adamın burnuna bildiri uzatıp "istemiyorum, ilgilenmiyorum vs" deyince "amasizlölölö" diyenler var, bak onlardan biri elimde kalacak bigün yemin ederim. Ulan ne zaman ciddi bi sorun üstünde konuşuyor olsak biri burnuma bilsdiri sokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Genç nesil siyasette pasifmiş. Anasını bellediler 30 sene önce, kan gövdeyi götürdü ortalıkta. Ha gayret aktifleştirin. O kadar pasifler ki, Miting yapmıyorlar, gençlik kollarına üye olmuyorlar, faaliyetler yapmıyorlar, yorum yapmıyorlar. İlla bir yerleri taşlamaları gerekiyo galiba, birilerinin kafasının yarılması gerekiyo aktifleşmeleri için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 -007- said: Ülke kurtaracak fikirlerin yolu eğer karşılarında söylediklerini anlamayan eksik/yetersiz/muhatap olmayan/kendini kral zanneden badem bıyıklı yönetici varsa bahçede slogan atmaktan başka yolu kalmıyor. Üniversite olaylarının çıkmasının sebebi de bu zaten. İstifa etmesi gereken, hatta daha da temizi en başından o göreve getirilmemesi gereken yanlış/eksik kişilerin öğrencilerle konuşmaması, konuşsa da anlamaması. "Referanslarını gösterip bişiler bularak" demişsin de öğrenciyken referans olmaz genelde, bilgine. Aydınlık fikirler de illa referans gerektirir gibi bir zorunluluk da yok. Nice referanslı akademisyenler var ki bir 1. sınıf öğrencisi etmez (istisna). arkadaşım. siyasi düşünce kişiden kişiye değişir. slogan atmak ise ülke kurtarmanın en son yolu. hele ki üniversitede. hala neleri savunuyorsun ya. başka yolu kalmıyormuş filan. güçlü argumanlar bulsun. düzgün konuşmasını öğrenip, hitabını geliştirsin, biri anlamazsa iki tanesi anlar. ama slogan atıp da ortamın huzurunu bozmak ile ülke kurtarılıcaksa yemişim öyle şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Gençliğin bugün olduğu gibi aktif olan kesimi şeriatçılarca kandırılan cahil kesim olacağına üniversiteye giden en azından kafası çalışan kesim olsun! Olay çıkmasını istemek zeka göstergesi değil evet. Ancak halka koyun muamelesi yapmanın, genç beyinleri pasifleştirip/uyuşturup imam hatip terkler köy kahvesinde kandırıp konum sahibi yapılıyorsa buna ses çıkarmayan adam okumasın, boşuna oksijen tüketiyor. barbu said: güçlü argumanlar bulsun. düzgün konuşmasını öğrenip, hitabını geliştirsin, biri anlamazsa iki tanesi anlar. ama slogan atıp da ortamın huzurunu bozmak ile ülke kurtarılıcaksa yemişim öyle şeyi. Düzgün argüman bulup düzgün konuşan adamın karşısına düzgün konuşmayı bilmeyip saçmalayan rektör koyarsan o adam slogan atmazsa koyundur! Videoyu izle. Eleman düzgün konuşuyor ve o videoda yanlış lafı yok! Bi de rektörünü izle, kıyasla kim argüman sunmuş kim dinlemesini bilmiş! Bu adam slogan atmaya başlarsa haklıdır bu kadar basit çünkü karşısında dinlemesini bilen adam yok, gaf yapıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 abi mürekkep bitiyor bolda abanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 EN COK BEN SAVUNURUM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 -007- said: Genç beyinlerin siyasi fikirlerini üniversitede söylemeleri neden saçma? Üniversiteler gençlerin dünya görüşünün oluştuğu yasal sınırları olan fikir özgürlüğü ortamıdır, yeri gelir ülke kurtaracak fikir ordan çıkar, çıkmalıdır! Siyaset üniversitede yapılmaz, dışında yapılsın demek gençliğin gücünden korkakların ya da faşistlerin yanlış söyleminden öte geçemez. Aptalca gaflarla gücü yönetmekte beceriksizlik yapacak kadar eksik/yanlışsan saçma söylem empoze etmek yerine istifa edeceksin bu kadar basit! üniversite yeni fikir üretme yeridir haklısın. Adam siyasi bilimler fakültesindeyse fikirlerini arkadaşlarıyla yada hocalarıyla paylaşır. görüşlerini sunar. ama eğer makine mühendisliğindeki çocuk bunu yapıyorsa bunda profesyonellikten ve amacından uzaklaşan bi konu var.. Bırak siyaseti siyasetçiler yapsın. çok siyaset yapmak istiyorsan bölümünü değiştir. senin siyasetin seçim sandığında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 arayıp mı buluyorlar böyle angutları anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 arayıp bulmuyorlar abi kendi adamlarından seçiyorlar. öyle olunca adamlar hep uçmuş vaziyette dolaşıyor... star tv'deki video: http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=euros&seekTime=24-12-2010%2019:29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Yok böyle bir rektör ya hükümet yanlısı olmayı geçtim adam hükümetin köpeği olmuş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Başlık epic fail.Haberi görüp gazla açtı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 neresi fail? herif siz alamasınız ben veririm ancak manasında şeyler söylüyor. bu konuya yapabileceğin tek yorum zaten başlık failse baya acı bir durum. bu adam bir üniversite rektörü, faşistin önde gideni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Abi üniv sahası içersinde onun borusu öter.Amiri o.İzinsiz olan herşeyede ' kanunen ' durdurma yetkisi var.Nasıl otdü de insiyatif kullanıp kimseye karışmadıysa burdada karışabilir.İnsiyatif onda.Başlıkı fail yapan ise adamın eylemi durdurma yetkisini bir cümle ile başka noktaya çekme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 eylemi durdurma yetkisi degil ki mesele, adamin ben size yetki vermedim, ataturkten yetki alamazsiniz demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kendini padişah sanmış haspam, nasıl rektör olarak seçildiklerini de biliyoruz zaten. bir de üniversite öğrencileri apolitik kalsın, derslerine baksınlar diyenler var. şu haberden sonra haklı göresim geldi adamları haber linki çok uzun bir haber değil, 2 dakikanızı alır en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 vazcaydım.Bana göre kısaca rektör heyecandan zırvalamış çok cümleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 iste adam onu demiyo aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ya adam aslında "çocuklar beni buraya koydular, yapmayın beni de yakacaksınız" diyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 "burası benim ve sizlerin üniversitesi" derken sanki "burası benim ulan!" diyecekmişte son anda ayıp olur diye sizlerin'i eklemiş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Pickles said: başlığın yanlış yönlendiriciliğide maşallah almış başını gitmiş. üniversiteler öğrenciler için varsa öğrencilerde öğrenciliğini bilsin eylem yapmakla uğraşıcaklarına ders çalışsınlar vatana millete hayırlı olsunlar içki de içmesinler dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 İçki dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 eheh. geçen sefer bakana protesto olduktan sonra rektörü istifaya çağırmışlardı. ola ki bu adam engelleyemese öğrencilerin protestosunu falan, beni de görevden alırlar korkusuyla bizzat kendi bile döverdi bu adam öğrencileri, tipini sevdiğim bırak rektörü okulda hoca demezsin sokakta görsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ne hötöröflerin nerelere geldiğini görüyoruz arkadaş :). Yeşil sermayeye sırtımı dayasam bende rektör falan olurum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 beyler topik şakirt saldırısına uğradı acilen kuvayi milliyeci patileri bekliyoruz nerdesiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar