Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kodu girince 0 oluyo fiyat, kredi kartı falan yazmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Catzee parayı kaptırmış belli ki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Haha. Tşkr bende aldım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Hahah kaptım bende Burnout'u, steam'den alsam mı almasam mı diye düşünüp pas geçmiştim, BEDAVACIVIKH eveliluvatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Çok saolun beyler , bedavaya çok güzel oldu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Defcon multi olarak çok çok zevkli oyundur, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 oh iyi oldu bu bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 "Tatar Ramazan" said: Catzee parayı kaptırmış belli ki lol ahah yok hallettim sonradan üye olup ana sayfadan gidince olmadı tekrar o linke tıkladım oldu ya da alakası yok ben yapamadım ilk başta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Bu arada defcon için o dandik sitenin programı yüklemenize gerek yok, yapımcıların sitesinden defcon'u indirip maile gelen keyi girdiniz mi tamamdır. http://www.introversion.co.uk/defcon/downloads/defcon-win32-v1.6.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kaptım ikisini de, emeğe saygı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Çok sağol hacı ilaç niyetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 burnout go to ile oldu da defcon sitesi acilmiyor yahu. acildi bu seferde invalid code diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 defcon iyiymiş tam savaş oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 defcon voucher kodunu blokladılar asdf geçersiz kod dedi bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 defcon'u kaçırdım mı şimdi! darn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 defcon duruyo denemeyi surdurun. 7. denemede aldim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bende de ilkinde hata vermişti. f5 yapın, browserdan tekrar form doldurma hede hödö gelirse onaylayın. elbet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 AYE! çok sağolsun =D aldım key'i, defcon'u kendi sitesinden indiriyorum. valla iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ohh be defcon, ne zamandır istiyordum eheh beleş oyun gibisi de yok. //burnoutı da aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ohş aldım vallahi, all hail tatar ve silphatos! yanlız galiba defcon bitti kendime ve 2 arkadaşıma alıyodum. son kişiye bi türlü alamadım, code falan da girdirtmiyor haudhasuhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 beyler bug buldum oyunu beğenmedim geri alın derseniz ve bir kredi kartı verirseniz kredi kartınıza 4.99 yükleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 scamleyelim diyosun yani adamları. bu arada tekrar deneyince oluyomuş hakkaten, defcon iniyor şu anda burnoutu da biraderin makineye kuracağım, o oynasın. sevmiyorum arabaydı motordu tortor oyunlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bitmemiş defcon, almayı başardım bi daha deneyince 3. yü, sağol tekrardan! Pickles said: beyler bug buldum oyunu beğenmedim geri alın derseniz ve bir kredi kartı verirseniz kredi kartınıza 4.99 yükleniyor -________________________- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 abi indirmeye bile kasmıyorum ama sırf beleş diye aldım. sizce indirmeli miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 burnout guzel oyun, indirin multi atariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar