Laorx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 gönül ilişkin de başarılar birader http://www.iyi-resimler.com/data/media/366/orhan-gencebay_resimleri_4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 LucifeL said: sevişmiyorum,gönül ilişkisi ciddi anlamda hemde. ikisi birbiri ile çelişen şeyler değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 dasaaa said: hmm ilk kısmı konusunda yardımcı olamam ama şu sorunun cevabını biliyorum said: Bu sorularımın cevaplarını ondan nasıl alabilirim. waterboarding http://www.youtube.com/watch?v=qUkj9pjx3H0 (tu):D emin ol cevapları alman çok uzun sürmeyecektir ahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ardeth said: LucifeL said: sevişmiyorum,gönül ilişkisi ciddi anlamda hemde. ikisi birbiri ile çelişen şeyler değil Namusu olucak abi o kiz. Canini yakmaktan filan da korkuyodur simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=dutWvn1219w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Fistan said: LucifeL said: gönül ilişkisi. puaha LucifeL said: seviştiklerimi yazsam buraya,maslağa yol yaparım üsküdardan. zuahagüldüm lan bu posta ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 LucifeL said: seviştiklerimi yazsam buraya,maslağa yol yaparım üsküdardan. gps'te de görünüyor mu o yol? 15 sarışın sonra sağa dönün vs. diye ayarlayabilsek ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 uskudar maslak arasi da bayagi varmis helal kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 stimpak said: LucifeL said: seviştiklerimi yazsam buraya,maslağa yol yaparım üsküdardan. gps'te de görünüyor mu o yol? 15 sarışın sonra sağa dönün vs. diye ayarlayabilsek ne güzel olur şöyle güldürürken düşündüren espriler yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ileride pişman olacağın hareketler yapma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kiz istemis ama cocuk prensip sahibiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 LucifeL said: trollemeyin abi ayrıca sevişmiyorum,gönül ilişkisi ciddi anlamda hemde. seviştiklerimi yazsam buraya,maslağa yol yaparım üsküdardan. Ay alındın mı şen, şen alindi mi benim sözüme. ay janiiimm kiyamam ben sanaaaa . eheueheueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sakın ama sakın...neden ben diye sorma bir daha,,neden evet dedin de deme? O zaten bu soruları kendine soruyordur ve cevap bulmaya çalışıyordur., ve cevabı ararken senin hakkında öğrendiği her şey ona çok daha değerli gelir, ona bırak;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 LucifeL said: seviştiklerimi yazsam buraya,maslağa yol yaparım üsküdardan. Nasıl bakir bir post. Zilyonlarca dilberle yatmış olsan da bakir kalmayı başarmışsın, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yol demişken.. şunu koyalım.. sadece "yavaş yol yapın olm" diyecektim aslında ama tek cümlelik mesaj pek bi eğreti duracaktı.. al eğitici oldu.. ağaçtan yaptım al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 harbi ha o kadar seviştim diyosun bi de gidip hala "neden ben" diye sormuşun liseli gibi çok çelişkili iki cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 çok seviştim diyen adam,hiç denilcek kadar sevişmemiş adamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sevişmiyorsan git konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 LucifeL said: Benim anlamadığım 2.5 sene kimse ile gönül ilişkisi kurmak istemeyen ben yasar usta diye devam edicen diye düsündüm. ayrica aga senin sorunun ne. kiz yaninda hos güzel takiliyorsun. ayrica onu sevme, seversen yanliz kalirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Yasar usta buyuk adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Kiz lucifel'e yol verirse "buda mi gol degil haaa? Gol degil mi hakim bey?" Koyariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 2.5 sene dönem zarfi icersinde hayatinda birileri olmadigi icin kafanda kurmussun, büyütmüssün, süblime etmissin bisileri gönül iliskilerine dair, sonra potansiyeli olan ilk kizda hepsinin acisini cikariyo gibisin. fazla gaz var. sakin ol genco, birak sorgulamayi falan. korkutma kizi, kacar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar