roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Yarın Nürnberg'den Viyana'ya gidiyorum. Tren biletini almayı geciktirdim, 4 katına çıktı fiyat, eeh deyip almadım ben de. Mitfahr diye bi olay var, netten oraya giden bi herif buldum, yarın 12 de çıkıcaz. Arabada benden başka 4 kişi varmış, alet Audi A6. Korkmuyo diilim valla. http://www.mitfahrgelegenheit.de/lifts/show/19fdce7bda9108a2b85f892b4aa83d8f/1293145200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 rica edersin böbreklerin ikisinide almayın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Laszlo Szitko tam bi katil ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bi götü yere yakından, bir de adı Laszlo olandan korkucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bu sitenin türk versiyonu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 hadi böbrekleri kaptırdın iyi ya ahmete zeval gelirse nasıl yaşarsın ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Türk versiyonu olsa tecavüz vakaları tavan yapar bapsi. Viyana hattına giden heriflerin ya da kadınların hepsinin ismi soyadı noktalı harflerden oluşan ya macar, ya bulgar ya çek falan. Telefonda sesi iyi bi adama benziyodu şu anda elimdeki tek veri o. Bekaret donu giyeyim yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 arabanın penceresine sıkıştırılan müjde ar ve onun gibi diğerleri, bu kişi NEDEN SİZ OLMAYASINIZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 evet, kafani acik camdan iceri uzatma sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 abi orçunda Srirocco vardı oda viyanada ona sölesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 gl&hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Laszlo Szitko roket adamın fitilini tutuşturan adam olarak paticik tarihine geçecek yarın akşam saatlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Herif adını Google'da aratsa bu topiği bulacak artık, sfksjkdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Piyano çalıyomuş. http://www.myspace.com/lesartmanngroup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Holy said: bi götü yere yakından, bir de adı Laszlo olandan korkucaksın. mauhauhauahuahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yav said: Piyano çalıyomuş. http://www.myspace.com/lesartmanngroup yarın gece roketi çalacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yav said: Piyano çalıyomuş. http://www.myspace.com/lesartmanngroup Ohaa, iyiymiş. Entel çıktı olm. Cazcı falan, gerçi tip bi yamuk ama, bilemedim. Ben şöförden ziyade bu herifi benim gibi netten bulan diğer 4 kişiyi merak ediyorum. Onlar ne çıkıcak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Yalnız grup sağlammış, hem şarkıları fena değil, hem bir sürü yerde festivalde konser vermişler. Vay. Arabası da yeni A6 olsun da konforlu konforlu gidelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 kendini kandırmaya devam et roket =) yarın bulutlara yükselip yıldızlara koşacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 asıl diğer 4 kişiden kork bence :) hava kötü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 gps'li telefonun varsa online izleyebileceğimiz bir program yükle, takip edelim seni. başına bişi geldiğini hissedersek yerini biliriz en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yalnız adamda da cesaret iyi,hiç tanımadığın insanları sen kalk arabana al!!! psikopat işi biraz.Tamam belki biz yadırgıyoruz,Türkler olarak.Ama İtalyan Sanatçı Pippa Bacca’nın başına gelenleri hepimiz biliyoruz:)...her şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bangbus çıkıyomuş audi =)ve haftanın konuğu da sen oluyomuşsun, taglerde yazar artık naked,sex,piano,roket,adam falan diye heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bi de hiç tanımadığı insanlara evini açanların sitesi vardı o neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 "ağalar viyana ne tarafta?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar