Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 -007- said: Akhlaur said: Ha bir de senin bildiğin birşeyi bir başkası farklı bilince saçmalamış oluyor.Bayadır okuyorum da sen düşüncelerini değiştirmeye pek hevesli değilsin.Yani bu bir tartışma değil aslında inatlaşma iki taraf içinde.Ama sen biraz daha kör ilerliyor gibisin. Körlükten ve inatlaşmadan ziyade aramızdaki fark şu: Ben kaynak gösteriyorum ve defalarca bilen adam varsa beni düzeltsin diyorum. Bildiklerime tarihin en büyük yalanı derecesinde iddialı laf edilirse karşı tarafın bilgisinde bi güvenilirlik oluşmaz bende bu kadar basit. E sende sürekli provoke ediyorsun.Saçmalamışsın yine ahaha fail fail. Ben mesela bana saçlamamışsın denmesinden nefret ederim.Yanlışın olabilir de madem.Bana saçmalamışsın diyen adama hayır sen anlayamadın derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Tartışmanın biraz daha gerilerinden itibaren okursan neden bu noktaya geldiğini daha iyi anlarsın bence. Desteksiz ağır gaflar döndü sayfalarca onların yükü çekildi bu başlıkta. O yüzden bilen adam iddia yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 imza post uyumu http://www.dor-lomin.com/wp-content/uploads/2009/04/futility.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Başından beri okudum ama en başından beri orantılı bir şekilde seviye düştü.Önce o taraf yaptı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Tek taraf yaptı demiyorum da yaklaşım olarak fark var iki taraf arasında. Desteksiz sallayıp körü körüne itiraz etmek bu noktaya getirebiliyo malesef tartışmayı. Hani o derece bi gaf ve körü körüne yanlış iddia oluyo ki artık bi noktadan sonra ağzıdan çıkacak her lafa önyargı yapmaya başlıyosun. Ama zaten sonuç değişmiyor, iddialar o derece büyük olunca doğruluk ihtimali de kat kat azalıyor. Eğer mantıklı bi tartışma dönecekse bilmeyen adam biliyorum demeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 abi ben evrendeki herşeyi biliyorumki, evrendeki herşeyi teker tekerbilmedğimi kanıtlıyamadığın sürece biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 her şeyi teker teker bilmediğini kanıtlamama gerek yok her şeyi bildiğini çürütmem için. Tek bilgiyi bilemesen çürür zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 iyide nasıl evrendeki herşeyi bilen birinin bilgisini cürütüceksinki. elbetteki senin bilmediğin şeyleri biliyorum ve senin göremediğin bir adım ötesini görüyorum. daha insnalığın haliyle senin keşfetmediğin sayısız şeyi keşfettim, ulaşmadığın bilgilere ulaştım. benim değil bildiğim her şeyi birini bile cürütmen mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Bilgi ölçmenin tek yolu bilim değil. Felsefi yoldan matematikle de yapabilirsin o bilim seviyesinde olmadan. Sonsuz nedir desem matematiksel olarak error verirsin mesela en basitinden. Ya da çözülememiş denklem sorabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ilk argumanın tmüyle mantıksız. ikincisi icinde sor bi cözülmemiş denklem cevabını söliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ama sana cevap olarak 2 dese yanlış diyemezsin. Özür dilerim cüce yazdığını görmedim.Sanırım planını bozdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hatta sormana gerek yok, ulaşabilceğin en zor denklemin cevabı, uzakkulaştirjk. aslında tam böle cevrilmiyo, bazı sesleri su anda insanlık yazıya dökmüş değil ama cevabı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Cuce said: ilk argumanın tmüyle mantıksız. ikincisi icinde sor bi cözülmemiş denklem cevabını söliycem ilk argüman neden mantıksız? Bizim bilim seviyemizle sonsuz kavramı matematikte hala çözülememiş bir kavram. İkinci argümana örnek verebilecek matematik seviyesi için uzmanlık falan gerekiyor beni aşar yani. Matematik profesörü sorabilir sana bunu, bugün ödüllü denklemler var çözülememiş. Akhlaur said: Ama sana cevap olarak 2 dese yanlış diyemezsin. Test etmek kadar kolay bişey yok. Doğruluğunu test edebilirsin rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 cünkü senin sonsuzluğun ne olduğunu veya insanlığın sonsuzlupğun ne olduğunu bilmemesi, herşeyi bilen benmim bilmediğimi göstemriyo, aksien herşeyi bildiğim için onuda biliyorum. ikincisine cevap verdim bile zaten cünkü sorucağın soruyuda biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 daha yazmıyacaktım da dayanamadım yine. adamın tek yaptığı kıvırmak. kendin yapıyormusun diyoruz yok, kendin okdunmu diyoruz o da yok. bişey soruyorsun cevap aç oku kuranda yazıyor. öğrenmiş 3-4 savunma şekli fail, komik olma, kişiselleştirme, saçmalamışsın, ezdim ettim tuttum döndürüp döndürüp sürüyor öne birini işine gelmedikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Din tartışırken karşı tarafın özel hayatında ibadete verdiği yerin önemi nedir hala cevap veren yok? Ayrıca farkındaysan kişisel soruları kaale bile almıyorum çünkü bu tartışmada bir değeri yok ve kimsenin ibadeti kimseyi ilgilendirmez. Dediğin gibi "yok" falan değil, çünkü ortada muhatap bir cevap yok. Kıvrılan bişey varsa o da tartışmada cevap bulamayınca kişisel vurmaya çalışmak. Bundan başka bikaç kıvırma daha oldu ama o bilgi düzeyinde daha mantıklıydı yani amacı. Cuce said: cünkü senin sonsuzluğun ne olduğunu veya insanlığın sonsuzlupğun ne olduğunu bilmemesi, herşeyi bilen benmim bilmediğimi göstemriyo, aksien herşeyi bildiğim için onuda biliyorum. ikincisine cevap verdim bile zaten cünkü sorucağın soruyuda biliyorum. Bunun ciddi olanına grandüyöz hezeyan deniyo psikiyatride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 test edemezsin, insanlığın kapasitesi böyle bir testi yapmaya yetmiyor. neyse cürütmedin daha, aslında tabiki cürütemiyeceğinide biliyorum, ama gönüller hoş olsun. ben herşeyi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 -007- said: Cuce said: cünkü senin sonsuzluğun ne olduğunu veya insanlığın sonsuzlupğun ne olduğunu bilmemesi, herşeyi bilen benmim bilmediğimi göstemriyo, aksien herşeyi bildiğim için onuda biliyorum. ikincisine cevap verdim bile zaten cünkü sorucağın soruyuda biliyorum. Bunun ciddi olanına grandüyöz hezeyan deniyo psikiyatride. anlamlı bir cevap vermiyeceksewn, bilginin ısnırlarına geldiğin icin tartışmadan cekilmeni rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Dediğim gibi sana herhangi bi matematikçinin soracağı çözülmemiş denkleme vereceğin çakma cevap test edilirse o sorunun cevabını bilmediğin ortaya çıkar. Demeye çalıştığın şeyde haksız olmanın sebebi 2 farklı iddiayı tek açıdan değerlendiriyo olmaya çalışman. Allah var denmesinin tek sebebi "olmadığının kanıtlanamaması" değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hayır kjanıtlanamaz neden kanıtlanamıyacğaını yukarda yazdım, keza verdiğim cevabı anlıyacak veya test edecek seviyede bir bilgi birikimi yok insanlığın. hiçbirşeyi cürütmüş değilsin, konu allaha nerden geldi bilmiyorum şaka şaka olurmu öle şey tabiki biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 basla cuce 10dakka suren var, sonucu bulamazsan gidis yoluna puan veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Cuce said: hayır kjanıtlanamaz neden kanıtlanamıyacğaını yukarda yazdım, keza verdiğim cevabı anlıyacak veya test edecek seviyede bir bilgi birikimi yok insanlığın. İşte matematikte bir sonucun doğruluğunu test etmek için bahsettiğinden daha yüksek bilgi birikimi gerekmiyor matematiği kullanarak felsefe ve bilgi üretiyorsun zaten. Anladığından şüphe ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Yaaaaaaa şu nedir, bu nasıl bir şeydir, şuna mı inanıyorsunuz şimdi siz: 5. Haram aylar çıkınca bu Allah’a ortak koşanları artık bulduğunuz yerde öldürün, onları yakalayıp hapsedin ve her gözetleme yerine oturup onları gözetleyin. Eğer tövbe ederler, namazı kılıp zekâtı da verirlerse, kendilerini serbest bırakın. Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir. Yüce olana gel. IQ50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 -007- said: Cuce said: hayır kjanıtlanamaz neden kanıtlanamıyacğaını yukarda yazdım, keza verdiğim cevabı anlıyacak veya test edecek seviyede bir bilgi birikimi yok insanlığın. İşte matematikte bir sonucun doğruluğunu test etmek için bahsettiğinden daha yüksek bilgi birikimi gerekmiyor matematiği kullanarak felsefe ve bilgi üretiyorsun zaten. Anladığından şüphe ediyorum. cok yanlış, matematik 500 bin yıl önceki halinde değil, sadece daha önceden var olan bizim keşfetmemizle birlikte yaratılmıyan bir evren (icaatların aksine yani) şu anki matematiksel işlemleri 4000 yıl öncesine götürsen ordak insanlarda benim şu anda sana vericeğimi cevabı gördüğünde aynı tepkiyi vericektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sen ne diyorsun ben 13lesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar