Laorx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 In his new book, "The Grand Design," scheduled for a September release, Hawking argues that the universe didn't need divine inspiration to come into being. "Because there is a law such as gravity, the universe can and will create itself from nothing," writes Hawking. "Spontaneous creation is the reason there is something rather than nothing, why the universe exists why we exist. "It is not necessary to invoke God to light the blue touch paper and set the universe going," he writes, according to excerpts published in the Times of London today. http://celebgalz.com/wp-content/uploads/2009/04/111-300x280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 adam resmen erimis hatunlarin yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 God did not create the universe, I did. birinin yapmasi gerekiyodu. bu baslik birilerinin dikkatini cekerse 30 sayfa olur.cok eglenceli olucak. bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 sadece resim için bile başlık açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 senko said: adam resmen erimis hatunlarin yaninda Abiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 /summon sakaryali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Adam haklı beyler. http://dubsism.files.wordpress.com/2010/10/suckerpunch.gif (üzerine tıklayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 anthropic principle ı yok sayamazsın hawking biri ince ayar yapmış olmak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 senko said: adam resmen erimis hatunlarin yaninda HAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 senko said: adam resmen erimis hatunlarin yaninda şunu okuyup resme bi daha bakıp bakıp gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bu adamı bi psikolog inceleyip şey dese ya " böle eciş bücüş olduğu için tanrıyı suçluyo ona yok diyo" felan dese =). kanka biz böle iiz ne kurcukluyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Öyle kötü tespit yapmaz psikolog forumda zeki takılmaya çalışanlar yapıyor onu. Herşeyi kuyruk acısına bağlıyolar. Patetik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 asıl bizde kuyruk acısı olması lazım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 :) bilinçaltı die bişiler var mesela şey olabilir, default her ezilen tip böle tanrı manrı, daha iyisi olur reenkarnasyon zart zurt viyaklıyo ya, bu da sıradan olmak istemediğinden olabilir. ben farklıyım, bakın özürüm var ama yaranmıyorum yukardakine imajı olabilir yani. yoksa adamın genel olarak söylediği şeyler, senin benim gece yatarken düşünebileceğimiz şeyler. ultrasüperzeki olmaya gerek yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 INCOMING ŞAKİRTRAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Acaba hastalığı bilimsel düşüncdelerine veya bulabileceklerine engel oluyor mudur bu adamın.Ne derece mutludur ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Suark said: :) bilinçaltı die bişiler var mesela şey olabilir, default her ezilen tip böle tanrı manrı, daha iyisi olur reenkarnasyon zart zurt viyaklıyo ya, bu da sıradan olmak istemediğinden olabilir. ben farklıyım, bakın özürüm var ama yaranmıyorum yukardakine imajı olabilir yani. yoksa adamın genel olarak söylediği şeyler, senin benim gece yatarken düşünebileceğimiz şeyler. ultrasüperzeki olmaya gerek yokki yat abi.. geç şöle yat.. düşün bol bol.. o kadar kolaydı.. LOL ha bi de böle çıkışın kitap satışlarını patlatacağını düşünmek için hawking olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 e diimi abi şimdi, geçende şey diyordu, " geçmişe gitmek imkansız, çünkü paradoks yaratabilirsiniz ( sıradan örnekler vs )". malumun ilamından başka bişey değil bunlar ya hu. şimdi tabi kitabı okumak lazım fakat ben karşıt görüşü direten bi adam olsam sorabilirim mesela, gravity yi ne yarattı veya sadece bizim evrene ait olmadığını ne biliyoz gibi süper yüzeysel sorular yöneltebilirim. adam süper bi teori öne sürmemiş ki.bişide dememiş yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 okudun mu abi adamin kitabini? kitaptan bi cumle alinti yapilmis sadece. hemen "ne var ya biz de dusunuyoruz bunlari" moduna girmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Suark said: e diimi abi şimdi, geçende şey diyordu, " geçmişe gitmek imkansız, çünkü paradoks yaratabilirsiniz ( sıradan örnekler vs )". malumun ilamından başka bişey değil bunlar ya hu. şimdi tabi kitabı okumak lazım fakat ben karşıt görüşü direten bi adam olsam sorabilirim mesela, gravity yi ne yarattı veya sadece bizim evrene ait olmadığını ne biliyoz gibi süper yüzeysel sorular yöneltebilirim. adam süper bi teori öne sürmemiş ki.bişide dememiş yani =)aboo 4 nilep gucunde bir post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 adam direk çökertti, alaşşa etti hawking i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Suark said: e diimi abi şimdi, ... şimdi tabi kitabı okumak lazım fakat ben karşıt görüşü direten bi adam olsam sorabilirim mesela, gravity yi ne ... demişim zaten, da britney spears şarkısıyla çıkış yapan bir albümden metallica kalitesi bekleyemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 kasmayın bu kadar Rabbimiz herşeyin yaratıcısıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 hayır yaratmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ilk defa duydum bu espriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar