Laorx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 In his new book, "The Grand Design," scheduled for a September release, Hawking argues that the universe didn't need divine inspiration to come into being. "Because there is a law such as gravity, the universe can and will create itself from nothing," writes Hawking. "Spontaneous creation is the reason there is something rather than nothing, why the universe exists why we exist. "It is not necessary to invoke God to light the blue touch paper and set the universe going," he writes, according to excerpts published in the Times of London today. http://celebgalz.com/wp-content/uploads/2009/04/111-300x280.jpg
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 adam resmen erimis hatunlarin yaninda
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 God did not create the universe, I did. birinin yapmasi gerekiyodu. bu baslik birilerinin dikkatini cekerse 30 sayfa olur.cok eglenceli olucak. bekliyorum.
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 sadece resim için bile başlık açılır
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 senko said: adam resmen erimis hatunlarin yaninda Abiii
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Adam haklı beyler. http://dubsism.files.wordpress.com/2010/10/suckerpunch.gif (üzerine tıklayın)
resaypi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 anthropic principle ı yok sayamazsın hawking biri ince ayar yapmış olmak zorunda
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 senko said: adam resmen erimis hatunlarin yaninda HAHAAH
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 senko said: adam resmen erimis hatunlarin yaninda şunu okuyup resme bi daha bakıp bakıp gülüyorum
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bu adamı bi psikolog inceleyip şey dese ya " böle eciş bücüş olduğu için tanrıyı suçluyo ona yok diyo" felan dese =). kanka biz böle iiz ne kurcukluyon
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Öyle kötü tespit yapmaz psikolog forumda zeki takılmaya çalışanlar yapıyor onu. Herşeyi kuyruk acısına bağlıyolar. Patetik.
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 asıl bizde kuyruk acısı olması lazım lol
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 :) bilinçaltı die bişiler var mesela şey olabilir, default her ezilen tip böle tanrı manrı, daha iyisi olur reenkarnasyon zart zurt viyaklıyo ya, bu da sıradan olmak istemediğinden olabilir. ben farklıyım, bakın özürüm var ama yaranmıyorum yukardakine imajı olabilir yani. yoksa adamın genel olarak söylediği şeyler, senin benim gece yatarken düşünebileceğimiz şeyler. ultrasüperzeki olmaya gerek yokki
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Acaba hastalığı bilimsel düşüncdelerine veya bulabileceklerine engel oluyor mudur bu adamın.Ne derece mutludur ki.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Suark said: :) bilinçaltı die bişiler var mesela şey olabilir, default her ezilen tip böle tanrı manrı, daha iyisi olur reenkarnasyon zart zurt viyaklıyo ya, bu da sıradan olmak istemediğinden olabilir. ben farklıyım, bakın özürüm var ama yaranmıyorum yukardakine imajı olabilir yani. yoksa adamın genel olarak söylediği şeyler, senin benim gece yatarken düşünebileceğimiz şeyler. ultrasüperzeki olmaya gerek yokki yat abi.. geç şöle yat.. düşün bol bol.. o kadar kolaydı.. LOL ha bi de böle çıkışın kitap satışlarını patlatacağını düşünmek için hawking olmaya gerek yok.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 e diimi abi şimdi, geçende şey diyordu, " geçmişe gitmek imkansız, çünkü paradoks yaratabilirsiniz ( sıradan örnekler vs )". malumun ilamından başka bişey değil bunlar ya hu. şimdi tabi kitabı okumak lazım fakat ben karşıt görüşü direten bi adam olsam sorabilirim mesela, gravity yi ne yarattı veya sadece bizim evrene ait olmadığını ne biliyoz gibi süper yüzeysel sorular yöneltebilirim. adam süper bi teori öne sürmemiş ki.bişide dememiş yani =)
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 okudun mu abi adamin kitabini? kitaptan bi cumle alinti yapilmis sadece. hemen "ne var ya biz de dusunuyoruz bunlari" moduna girmissiniz.
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Suark said: e diimi abi şimdi, geçende şey diyordu, " geçmişe gitmek imkansız, çünkü paradoks yaratabilirsiniz ( sıradan örnekler vs )". malumun ilamından başka bişey değil bunlar ya hu. şimdi tabi kitabı okumak lazım fakat ben karşıt görüşü direten bi adam olsam sorabilirim mesela, gravity yi ne yarattı veya sadece bizim evrene ait olmadığını ne biliyoz gibi süper yüzeysel sorular yöneltebilirim. adam süper bi teori öne sürmemiş ki.bişide dememiş yani =)aboo 4 nilep gucunde bir post
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 adam direk çökertti, alaşşa etti hawking i
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Suark said: e diimi abi şimdi, ... şimdi tabi kitabı okumak lazım fakat ben karşıt görüşü direten bi adam olsam sorabilirim mesela, gravity yi ne ... demişim zaten, da britney spears şarkısıyla çıkış yapan bir albümden metallica kalitesi bekleyemezsin
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 kasmayın bu kadar Rabbimiz herşeyin yaratıcısıdır
Öne çıkan mesajlar