Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 numara yolda Allah Allah

screamer

Öne çıkan mesajlar

"10 numara yolda"
Gürsoy aranılan lider oyuncunun bu hafta geleceğini müjdeledi

Futbol Şube Sorumlusu Ergun Gürsoy, Galatasaraylılar'a müjde verdi: "Liderimiz geliyor. Aradığımız 10 numara bu hafta sonuna kadar imza atacak." Cimbom bu önemli transfer için üç koldan saldırıyor. Gallardo, Emre, Felipe ya da Okocha'dan biri bitirilecek. G.Saray İkinci Başkanı Gürsoy, lider nitelikli bir süper starın imza atmasının an meselesi olduğunu söyledi Rakiplerinin 100. yıl baskısı olduğunu hatırlatan Gürsoy, "Şampiyon olamayabiliriz. Ucunda ölüm yok" dedi.

Galatasaray İkinci Başkanı Ergun Gürsoy yine çarpıcı açıklamalarıyla gündeme oturdu. Sarı-kırmızılı ekibin en büyük rakibinin 100. yıl baskısı olduğunu söyleyen Gürsoy, lider nitelikli bir süper starın bir iki hafta içinde imza atacağını da taraftarlara müjdeledi.

Gürsoy, G.Saray'ın güçlü bir kadro oluşturduğunu yeni kadronun doğal olarak uyum sorunu yaşayacağını hatırlatarak taraftarlardan takım üzerinde 100. yıl baskısı yapmamalarını istedi. Gürsoy, "Görünen o ki bizim en büyük rakibimiz 100. yıl baskısı olacak. Yönetim ve teknik kadro bu baskıyı azaltmak için çaba harcıyor. Açık söyleyeyim bu yıl şampiyon da olamayabiliriz. Bunun garantisi yok. Olmazsak da dünyanın sonu değil. Ucunda ölüm yok. Stressiz ve baskısız ortam bizi hedefe daha kısa yoldan ulaştırır" dedi.

Sarı-kırmızılı ekibin lider oyuncu arayışında önemli yol aldığını da hatırlatan Gürsoy bu konudaki görüşlerini de şöyle özetledi: "Lider oyuncu eksiğimizi hafta sonuna doğru kapatmak adına özel çaba harcıyoruz. Bu eksiğimizi de giderirsek Galatasaray'ın hedefe giden yolunu iyice açmış oluruz. Yönetim olarak çabamızı ısrarla sürdürüyoruz." Yönetici Gürsoy, Sergen'le ilgilenmediklerini ancak Beşiktaş'ın Sergen'le problem yaşaması halinde Sergen'in boşta kalmayacağını ve transferinin o zaman mümkün olabileceğini belirtti. İkinci Başkan G.Saray'ın kapılarının yıldız oyuncuya ardına kadar açık olduğunu da söyledi.[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanla öğreneceğiz bu ülkede, bir ismin değil performans ve istikrarın bir oyuncuyu yada bir takımı başarılı kıldığını.

Bir Galatasaray taraftarı olarak üzülüyorum, gerek dünyanın gerçeklerinden, gerekse sporun gerçeklerinden bu kadar uzak olduklarını farkedemeyen idarecileri gördükçe.

Championship Manager oynamış biri bile Ergün Gürsoy'dan daha hakimdir oyuncu piyasasına, en azından matematiksel ifadeler ile konuşabilir yapacağı yorumda.

Yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

hep söylüyorum
ergün gürsoy gibi bir adam gs ya yakışmıyor.

Türkiye liglerini şike şaibe ile tanıştıran adamdan ne olur?

gs 10 numara aramasına gerek yok.
Hagi çıksa oynasa 5 kilo verse en kral 10 numara =)
baliç diyolar ama baliçin bir maçı bir maçını tutmaz.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuda sana katılıyorum, kendisi bir galatasaray taraftarı olabilir ama yöneticiliğe yakışmıyor.

Ergün Gürsoy'un tarzından hoşlanmasam da, bahsettiğin gibi şike ve şaibe'yi ülkeye tanıtan insandır demek için sağlam gerekçelerin olması lazım diye düşünüyorum. Bu konudaki ispatlarını öğrenmek isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

okocha da daha bu yaz imzaladi sozlesme ..
ah basin ah mi desem ah basina prim verenler ah mi desem :p
100 haberden 99 u yanlis ve abartilmis oluor ..
haberin yalan oldugu 4-5 tane ornek vermesinden anlasiliokaza bela bunlardan biri olursa biz yazmistik olucak ..

[Bu mesaj Patos tarafından 25 Ağustos 2004 18:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende haginin oynaması görüşündeyim..ya kendinden 3-4 yaş yaşlılar bile ii performansla oynuyolar zaten..çıkıp oynaması gs için hem moral olur hemde daha iyi sonuçlar elde ederler 100. yıllarında...bide ii bi t.direktör bulmaları lazım oda ergunun işi bulur o ya :P...[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:.......
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kumadam, 25 Ağustos 2004 17:08 tarihinde demiş ki:
Bu konuda sana katılıyorum, kendisi bir galatasaray taraftarı olabilir ama yöneticiliğe yakışmıyor.

Ergün Gürsoy'un tarzından hoşlanmasam da, bahsettiğin gibi şike ve şaibe'yi ülkeye tanıtan insandır demek için sağlam gerekçelerin olması lazım diye düşünüyorum. Bu konudaki ispatlarını öğrenmek isterim.

said:
Vodan, 25 Ağustos 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Yok kumadam bjk li olmaması Ergun Gürsoy'a şikeci demek için yeterli bi gerekçe.
BJK renklerindeki beyazı sütten aldığı için diğer tüm takımlar şikeci şaibeci mafya vesaire...

80 yıllarının gazetelerini bulmaya çalışın veya o dönemde yaşayan futbolla yakından ilgili olan büyüklerinize danışın.
bakalım kim neler yapmış.
Gazetede niye hergün Ergün Gürsoy şike iddalarıyla gözüküyormuş.
Malatya ya verilen arabalar denizliye verilen paralar zalat gibi kalecileri satın almalar.
Kim var bunların altında bi bakın...

Zalat 3 sene önce bizim stadyuma bağlanmıştı ve kendi ağzıyla söylemişti para aldığını...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

bende sabah gs sıtesınde okumu$tumda bu haber fıs cıkar bo$una ustunde bıle durmayın.en fazla tanınmadık bı adam getırırler alın 10 numara derlr o adamdanda cacık olmaz.yapacakalrının en ıısı bu.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

80 yılında 15 yaşındaydım ve gazeteleri şu anda anımsamasam da bakacağım.
Yine de gazete de bir haber ile mesnet içeren bir ispat arasında fark vardır bunuda unutmamak lazım. Bugün gazete yazan şeylerin yarın nasıl asılsız çıktığına defalarca şahit olmuş birisi olarak verdiğin cevabı doyurucu bulmuyorum.
Aynı şey diğer klüplerimizin yöneticileri içinde söylenmiş, hatta daha yeni federasyon temsilcisinin tehdit edilmesi gazetelere haber niteliğinde çıkmış ama ispat edilmemişti.
Keza tuttuğun takımın onursal başkanın mit eski mensubu olması nedeni ile çeşitli destekler hep ağızlarda konuşulmuş ve yazılmıştı. Sende bu haberleri gazetelerden takip edebilirsin ama gazete yazan atlatma haberi -kişisel görüşümce uydurma haberleri- baz almak ve buradan bir yargıya varabilmek ve kesin bundandır demek bence mümkün değil.
Hurafelerle, asılsız haberlerle kişileri tanımlamak bu kadar kolay olmamalı.
Ergun Gürsoy'u beğenmiyorum demek ayrı, bu kişi bu ülkeye şike ve şaibeyi getiren insandır diyerek kesin bir yargıya varmak ayrı.
Biraz daha düşünerek ve mesnetli yazmakta yarar var kanaatindeyim.
İyi geceler[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI
Zulkir of Necromancy RED
Red Mages Guild
--------------------------------
Goktug Tetik - Star Wars Galaxies
Eclipse - Combat Medic/Carbineer
Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...