Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ziraat Türkiye Kupası-Gaziantepspor-Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yalnız bugün bi 25-30 dakika süper top oynadı Galatasaray, hiç beklemiyordum şu an normal seyrinde gidiyorlar da Gaziantep son haftaların en iyi takımlarından; defanslarını anlarım da hücumda bu kadar kötü olmasalardı keşke bizim şu rezil defans 4lüsünü güzel gösteriyorlar
Mesaj tarihi:
galatasaray kötü antep bizdende kötü ama en kötüsü güvenç kurtar.şu saçma sapan defansı öve öve bitiremedi.sanki karşılarında messi varda top oynattırmıyorlar
Mesaj tarihi:
şu maçta mesela misimovic olsa önde anıl kanatlarda pino ve kewell olsa fenamı olurdu.2. yarıda aynen dediğim gibi oynadık ama misimovic siz.bu hagi nin bir yaptığı bi yaptığını tutmuyor kafasında geçen ne anlamak çok güç.aklıma geldikçe delleniyorum ya
Mesaj tarihi:
çağlar birinciyi sevdim
kewell'a ne oluyo?
arda berbatlaşıyor
pino patlama yaptı. devamlılık lazım
bu maçtaki savunma sistemi devam ettirilmeli
baros dönmeli
serdar özkan gönderilmeli
Mesaj tarihi:
kotu oynamadık ya bence. yani posizyona giriyoruz ama forvetsiz olunca mecburen bu kadar oluyo. baros oynasaydı su macların yarısını kazanırdık. ikinci yarı geri doner insallah bi daha da sakatlanmaz.

kewell'a da bisey oldugu yok. tas gibi masallah nazar degmesin. bugun kacırır yarın atar.

arda'nın kaptanlıgını da alacaklarmıs galiba oyle bi soylenti var, dogru mudur? baya guzel gelismeler oluyo sanki ya. bi de bazı gereksizlerden kurtulduk mu super olacak.
Mesaj tarihi:
aykut + 3 stoper + 3 bek + 3 kanat + 1 de ayhan akman. Hayatımda böyle bir dram görmedim.

maçın ortasında tugay+hagi formayı giyip sahaya çıksa daha iyi oynardı takım ya. 3 senedir kan ağlayan orta sahaya adam akıllı tek futbolcu alamaz mı bir futbol takımı.

Umarım açılış maçında AJAX 5-6 atar GSye de defolup gitmek zorunda kalıp tarihe geçer yönetim.
  • Yeni Oluştur...