Tron Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 selamlar, arkadaşımla, az önce flütle ilgili bir konudan flash etkisi yaparak ilk okulda çaldığımız bir parçanın adını merak etmeyiz. Oha diyebilirsiniz. Bir umut yazalım dedik :) la la sol sol fa mi re do la la sol sol fa mi re do do do doOo fa mi re do... (aklımda bu kadar kalmış, flüt olsa belki devamını getirirdim.) Bu melodinin adını hatırlayan çıkar mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 kestane gürgen palamut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Duraklamaların olduğu yerlere / koyarsan daha iyi anlaşılabilir, üç kez okudum pek bir şey çıkartamadım. Yine de sen bir "samanyolu"na bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Tron said: selamlar, arkadaşımla, az önce flütle ilgili bir konudan flash etkisi yaparak ilk okulda çaldığımız bir parçanın adını merak etmeyiz. Oha diyebilirsiniz. Bir umut yazalım dedik :) la la sol sol fa mi re do la la sol sol fa mi re do do do doOo fa mi re do... (aklımda bu kadar kalmış, flüt olsa belki devamını getirirdim.) Bu melodinin adını hatırlayan çıkar mı? :) çaldım şöyle bi de, ben hiç hatırlamıyorum böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bandodaydım ben vakti zamanında, samsun ankara samsun van yapardık. öyle bir şey mi acaba sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 kurşun asker süper baba seç birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Süper baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Oha gelin ayşe yi hatırladım la la sol fa la sol sol fa mi sol fa fa mi re fa sol mi fa re re.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 agasar derelerini severdim ben oynak ritmler ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 süt içtim dilim yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Güneşli bişey o şarkı http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=9225152 bu galiba ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ordunun dereleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 madımak değil mi o be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 izlemeyen kalmasın konusu açılmışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 do bir kulah dondurma re masmavi bir dere mi denizde bir gemi fa gemide bir tayfa sol papatyali bir yol la gunesten bir damla si aysenin kedisi ve yine simdi tekrar sol mi do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 memoli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Marveloth said: Süper baba ahaha çalmayan yok herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 reyou said: do bir kulah dondurma re masmavi bir dere mi denizde bir gemi fa gemide bir tayfa sol papatyali bir yol la gunesten bir damla si aysenin kedisi ve yine simdi tekrar sol mi do yalnız o si ye dik çıkmak zordur haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ilk flüt şarkısı: üşüdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 la-la-sol la-la-sol fa-sol fa-sol la-fa-sol bu neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 rüyamda flüt çaldım ben de. flütü elime alıp çalmaya başlayınca orhan gencebay şarkısı çıkmaya başladı, la noliy diyerek uyandım. yan komşudan geliyomuş meğersem ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 senko said: la-la-sol la-la-sol fa-sol fa-sol la-fa-sol bu neydi? üşüdüme benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 java piyano üşüdüm, üşüdüm, daldan elma düşürdüm çıkıyor üsttekinden evet. ilk mesajdakini de denedim, ama çıkartamadım ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ilk öğrendiğim parça do-do-re-re-do-re-mi/mi-mi-fa-sol-mi-fa-sol/sol-sol-fa-mi-sol-fa-mi/mi-mi-re-do-mi-re-do idi. bak hala aklımdan çıkmamış notalar. hatta telefon tuş takımından bile bulmuştum aynı notaları 1-1-2-2-1-2-3 ile başlıodu kalanı hatırlamıorm rediale basar dinlerdim bi de. manyakmışım acık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 arkadaşlar cevap çok basit caddelerde rüzgar aklımda aşk var gece yarısında eski yağmurlar.... falan diye uzayıp gider ben bunu hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar