Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 94 mü ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Fener bu sene grupdan bile çıkmayayım boşu boşuna diyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 fenerbahçe sk'nın bi sezondaki en kotu durumdaki branşı futbol olucak deseler inanmazdım bi aralar. voleybolda dunya şampiyonu falan oluyo bi tanesi, bi tanesi kendi evinde ligin sonuncusundan 3 gol yiyo. aziz yıldırımın bulaşmadığı her branşta başarılıyız. neden acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 zaa bitmiş bu çile neyseki. 4u yememişiz iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 zaaaaaaaazaaaaaaaa pachulia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Helal olsun tribünlere :D Alkışlıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 yahu biri puan durumu koysun. mucizelere kaldı gruptan çıkması deniyor fener için ama açık net bi puan durumu bulamadım=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 buca için kolay maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 çıksak nolcak yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 fenerli futbolcuların düşüncesi herhalde avrupa'dan elendik türkiye kupasında ne kadar kasarsak kasalım finalde yeniliyoruz banko. hazır trabzon'u yakalama şansımız var 2. devre sadece ligde oynayalım rahat rahat belki şampiyon oluruz kimse takım olarak kötü oldugumuzu fark etmez. Şu mantıkla ilerliyorlar sadece yazık valla. Aykut'ta penaltı vermiyolar diye falan ağlamasın hiç takıma çeki düzen vermesi lazım. 3 büyükler yavaş yavaş biticek antrenörler sayesinde sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 zueeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ehehe çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 kupa gören masum köylü :D asadfasdfsdfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 zevksiz mactı atmosfer kötüydü yenildik.çokta önemli degil gerçi maglubiyet.oyuncular bi tokadı hakediyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Sırf şu facebook aktivistleri şu resimleri koymasın diye Fenerbahçe kazansın istiyorum yeter abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 şöyle bir olay var aslında. hatta görseli bile var. Bizde yapsak şöyle bir şey ya. iyi makara olur :) bizimde gruptan çıkmamız zor ya neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 C Grubu O G B M A Y AV P Bucaspor 2 2 0 0 5 3 2 6 Ankaragücü 1 1 0 0 4 2 2 3 Gençlerbirliği 0 0 0 0 0 0 0 0 Y.Malatyaspor 1 0 0 1 1 2 -1 0 Fenerbahçe 2 0 0 2 4 7 -3 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 3 büyükler bitmiş yahu fenerin zaten kupa maçlarına cıkması hata :).pafla cıksınlar tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Rewendor ne uğraşmışsın aga Alt+255 için :D +Rep, terazi tık, ve bilimum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 yeni malatya karşısında zor da olsa puan çıkarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Buca ile ankaragücü berabere kalırsa iş bitiyor herhalde? Ankaragücü'nün yeni malatyasporu yeneceğini düşünüyorum tabi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Bir de Yeni Malatya'nın pwnage yapması gibi bir durum olursa ortalık toz duman olur :D Ne diiim, bu hale düşürenler utansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 vaperon said: Rewendor ne uğraşmışsın aga Alt+255 için :D +Rep, terazi tık, ve bilimum... yok yaw, komple c/p zaten puan durumu. normal space var. sadece code içine aldım, öyle olunca spaceler gitmiyor. 1-2 şey düzelttim sadece ufak, yeni malatya ismi uzun kaçıyodu mesela y.malatya yaptım bi de home/deplasman tablolarını sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar