Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25162785/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/101221-erdoipad.widec.jpg muuniiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 my preciousssss diye geziyormus gormemis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ben olsam macbook air alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 facetime aç receb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Karizma alet ya. Cok memnun kaldim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 lamer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ne haber yapılmaya ne konusu acılmaya değecek bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bunda gülüncek ne var anlamadım. sırf başbakanımızın yaptığı herşeyle dalga geçelim her yaptığı şeye salak salak karşı çıkalım diye düşünen insanlar var diyicem birisi de gelip bana benim yazdığımı bana çevrilen şekilde yazıcak. ama salaksınız onu kabul edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Pickles said: bunda gülüncek ne var anlamadım. sırf başbakanımızın yaptığı herşeyle dalga geçelim her yaptığı şeye salak salak karşı çıkalım diye düşünen insanlar var diyicem birisi de gelip bana benim yazdığımı bana çevrilen şekilde yazıcak. ama salaksınız onu kabul edelim Hayır. Ve yanlışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Ayrıca sana laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 sürç-i lisan ettiysek affola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Pickles said: bunda gülüncek ne var anlamadım. sırf başbakanımızın yaptığı herşeyle dalga geçelim her yaptığı şeye salak salak karşı çıkalım diye düşünen insanlar var diyicem birisi de gelip bana benim yazdığımı bana çevrilen şekilde yazıcak. ama salaksınız onu kabul edelim Önce forum kurallarını hatırlatıp kimseye salaksın diye hakaret edemeyecegini hatırlatayım.şikayet ettim. Ayrıca bone artı bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ahahaha hadi canım sen de ordan. salak diyemezmişmişmişim. diyenler nasıl diyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ahah bakışa gel çok şirin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 when life gives you lemons diyor eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ben hakaret ediyorum ama siz etmeyin birbirinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Pickles said: bunda gülüncek ne var anlamadım. sırf başbakanımızın yaptığı herşeyle dalga geçelim her yaptığı şeye salak salak olur olmaz karşı çıkalım diye düşünen insanlar var diyicem birisi de gelip bana benim yazdığımı bana çevrilen şekilde yazıcak. ama salaksınız olmuyor onu kabul edelim Fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 hkjklhkjhjjfgjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 meclistede var böyle :D 60-70 amcalar ipad değilde iphone telefonlarıyla bişiler yapıyorlar.aslında iyi birşeyde çok komik görüntüler oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Pickles said: bunda gülüncek ne var anlamadım. sırf başbakanımızın yaptığı herşeyle dalga geçelim her yaptığı şeye salak salak karşı çıkalım diye düşünen insanlar var diyicem birisi de gelip bana benim yazdığımı bana çevrilen şekilde yazıcak. aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 hitler anlamıştı jahol jahol jahol http://www.youtube.com/watch?v=fuA_OUL91og&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 iyi reklam.. herifler tam yılbaşı arifesinde getiriyorlar ipad'i türkiyeye.. çakaaaaall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 baba ipad gelmişti ya tr'ye. pc gold getirip milleti soymuştu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar