Sylian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Turkiyedeki en sacma sapan olay asiri fazla calisma suresi zaten. Avrupa nasil oluyor da Turkiyeden daha az calisarak daha cok uretim yapmayi becerebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 teknoloji? işgüzarlık olmaması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 abi işçiler belli üretimi tutturuyo. fazlasını hayatta yapmıyolar. aralarından biri fazla yaparsa uyarıyolar sdf. şey gördüm ya, yemeği beğenmiyodu bi kaçı 5 parça çıkarcağıma 3 yapıyom diyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 çalışsınlar tabi anlamıyorum bizim fabrikada da var bööleleri 3 gün üst üste 16 saat çalışınca yok yoruldum,yok mesaimi verin, yok zırt vırt.Bereket en az 3 çocuk stratejisi sayesinde işsiz çok da atıp yenisini alabiliyoruz. Not:bi de hiç utanmadan "sigortamı yatırın" demezler mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 7 milyon emekli var it muamelesi yapılıyor bi o kadar işçi memur var onlarda aynı muamele öğrencilere ise kapa çeneni, para ver, harç ver yine bir it muamelesi ee bu adamlar nası iktidar oluyor ben yemin ederim çözemiyorum bu türkiyedeki insanları 24 saat çalıştırsalar yine akıllanmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Herkes çalışacak yok öyle senelerce yattıkları yerden para kazanmak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bansheee said: çalışsınlar tabi anlamıyorum bizim fabrikada da var bööleleri 3 gün üst üste 16 saat çalışınca yok yoruldum,yok mesaimi verin, yok zırt vırt.Bereket en az 3 çocuk stratejisi sayesinde işsiz çok da atıp yenisini alabiliyoruz. Not:bi de hiç utanmadan "sigortamı yatırın" demezler mi. Absolut said: Herkes çalışacak yok öyle senelerce yattıkları yerden para kazanmak artık. http://www.youtube.com/watch?v=MjL0011ORb4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Videodan çağrışım: http://www.youtube.com/watch?v=5irHyoRNcRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 adamların gözünde işçi = age of empires köylüsü çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 starcraft'taki worker'lardan bahsediyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 18 saat çalışıp "scv good to go sir" diyecek adam istiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Görende sanki bedava çalışsınlar diyoruz sancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 kimse o fazla mesainin parasini vermez adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Hayatında hiç işçi çalıştırmadın herhalde parasını ödemez isen kazma ile girer odana yani sen çalıştırıyorsan parasını, o da çalışıyorsa hakkını verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 işçilerin mesaisi ödenir ama ezik mühendis beyaz yaka tayfasının ödenmez çoğu yerde.Bu adamlar atılırım korkusuyla,atılma olmadı önüm kesilir hayatta bi yere gelemem korkusuyla sabah akşam cumartesi full çalışırlar.(birkaç istisna hariç). Yani nasıl anlatayım 17:50 de toplantı yapmalar,saat 18:00 de çıktın mı sanki yarım gün çalışıyormuşsun gibi yorumlar, bunlar standart uygulamalardır(en azından benim gördüğüm yerlerde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 mesai ücreti ödenmiyosa saat 6 dedinmi çıkacan arkadaş, isteyen kovsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 elesso said: mesai ücreti ödenmiyosa saat 6 dedinmi çıkacan arkadaş, isteyen kovsun. Doğru diyorsun da piyasada işsizlik inanılmaz boyutlarda.belirli bir konuda biraz tecrüben olursa tamam da 2007 ve sonrası mezun olan gençlerin durumu felaket içlerinde 1-2 yıldır işsiz olanlar tanıyorum.Böyle bir adam işe bir kere girdi mi kovarlarsa kovsunlar diyemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 2 sene diyemez, sonra der o da. demezse kendi hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 burda fazla mesai yok uyarsa dediler bizim işte daha başlarken. uyuyor genelde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Beter olsunlar. Padişahımız çok yaşaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar