Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"İşçi gerekirse 16-18 saat çalışacak!"

mokoko

Öne çıkan mesajlar

7 milyon emekli var it muamelesi yapılıyor
bi o kadar işçi memur var onlarda aynı muamele
öğrencilere ise kapa çeneni, para ver, harç ver yine bir it muamelesi
ee bu adamlar nası iktidar oluyor ben yemin ederim çözemiyorum bu türkiyedeki insanları

24 saat çalıştırsalar yine akıllanmazlar
Sosyal ağlarda paylaş

bansheee said:

çalışsınlar tabi anlamıyorum bizim fabrikada da var bööleleri 3 gün üst üste 16 saat çalışınca yok yoruldum,yok mesaimi verin, yok zırt vırt.Bereket en az 3 çocuk stratejisi sayesinde işsiz çok da atıp yenisini alabiliyoruz.

Not:bi de hiç utanmadan "sigortamı yatırın" demezler mi.

Absolut said:

Herkes çalışacak yok öyle senelerce yattıkları yerden para kazanmak artık.

http://www.youtube.com/watch?v=MjL0011ORb4
Sosyal ağlarda paylaş

işçilerin mesaisi ödenir ama ezik mühendis beyaz yaka tayfasının ödenmez çoğu yerde.Bu adamlar atılırım korkusuyla,atılma olmadı önüm kesilir hayatta bi yere gelemem korkusuyla sabah akşam cumartesi full çalışırlar.(birkaç istisna hariç).

Yani nasıl anlatayım 17:50 de toplantı yapmalar,saat 18:00 de çıktın mı sanki yarım gün çalışıyormuşsun gibi yorumlar, bunlar standart uygulamalardır(en azından benim gördüğüm yerlerde)
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

mesai ücreti ödenmiyosa saat 6 dedinmi çıkacan arkadaş, isteyen kovsun.

Doğru diyorsun da piyasada işsizlik inanılmaz boyutlarda.belirli bir konuda biraz tecrüben olursa tamam da 2007 ve sonrası mezun olan gençlerin durumu felaket içlerinde 1-2 yıldır işsiz olanlar tanıyorum.Böyle bir adam işe bir kere girdi mi kovarlarsa kovsunlar diyemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...