Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 var böyle bir buluşma, ayak üstü yapıyoruz, gelen geliyor. haber vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 da nerden buluşuyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bahçelievlerde. horrible'a veya fede'ye soralım bahçelideydi sanırım onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ıyy ankara buluşması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 anitkabirin onunde bulusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Zaten buluşma noktası vermemiş Bone. Buluşacak başka nokta yok. SDKFJSDF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 dost kitapevinin ya da ykm'nin önü hariç buluşulmaz ankara'da heh. tanıyor olsam gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 PATLADha pardon yeni açılmış topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 3-4 kişi var gelecek :) belki daha gelen olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 18:00 de 3.cd Liva Bistroda olsun o zaman he ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 alkol almak istiyo muyuz, yoksa namuslusundan bi yemek mi yicez sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 razzRaziel said: dost kitapevinin ya da ykm'nin önü hariç buluşulmaz ankara'da heh. tanıyor olsam gelirdim Tanışırsın abi bizde tanımıyoruz ki çoğusunu bak pascal benim arkadaşımın okuldan arkadaşı çıktı mesela yeni öğrendim ama bende afsd Ben 6dan sonra falan olursa gelebilirim. Büyük olasılık 6dan sonra olur yani geliyorum :P @vidar alkol alınca namussuzmu oluyor nan yemek? afasgashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 belki ben bile gelirim.fede detaylandır bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 yok adam liva diyince içmiycez mi manasında yazdım, livada alkol yoktur herhalde bilmiyorum ama. bence elpaso ya da beer garden gibi bi yere gidelim. bikaç bira muhabbet falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ben geliyorum organizasyona sıçma oranı %90 olduğu için ben yapmak istemiyorum yer saat bildirin gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 7.cd nin basinda bir mekan vardi arka tarafında salincak da vardi hatta Llama ank gelince toplanmistik bi defa hatta orası guzel bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Archangel_ said: belki ben bile gelirim.fede detaylandır bakalım gel sen de hacım. sen gerçi bakmazsın şimdi topiğe ben seni ararım sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 7. cadde başındaki yer dediğiniz şu resimde soldaki olan yer mi? http://www.panoramio.com/photo/21260313 gitmiştim bir kere güzeldi, yine gidebiliriz. bu arada gerekirse diye cep numaram: 0541 457 12 53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bi yere karar versek artık çok iyi olucak, çok da güzel olucak taam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 hobby'miydi neydi orası.. /hafiften yoklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 fede said: Archangel_ said: belki ben bile gelirim.fede detaylandır bakalım gel sen de hacım. sen gerçi bakmazsın şimdi topiğe ben seni ararım sdfkj baktım lan işte.hala yer mer belli değil ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Bone said: 7. cadde başındaki yer dediğiniz şu resimde soldaki olan yer mi? http://www.panoramio.com/photo/21260313 gitmiştim bir kere güzeldi, yine gidebiliriz. bu arada gerekirse diye cep numaram: 0541 457 12 53 fotograftaki solda kalan yeri demedim ben arkada ING bank ın ust tarafında kalan bi mekan ici su sekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 E hani nerede buluşuyoruz? Bi de saat kaçta buluşuyoruz? Bişi bişi feda ettim gelmek için patlamasın plx ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ing bank'ın önünde buluşalım o zaman, ordan gideriz nereye gideceksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 o zaman 18:30 da ING bankın önünde buluşalım, geç gelenler de bonu arasın. nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar