moncici Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 alman mutfağı kötülük konusunda bi tek hint mutfağıyla yarışır heralde. ne kadar aklıselim alman varsa çareyi dönerde kebapta buldular sen hala alman anane diyosun.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Trende tanıştığım kıza sormuştum "sen şimdi dışarı çıktın acıktın ne yiyosun mek mi yiyosun börgır mı nedir" diye, mek falan çok sağlıksız döner yiyoz biz demişti cCC olmuştum.
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 o kadar da kötü degil ya. currywursttan ibaret deil ki, schwäbische küche falan var.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 vaniLLe said: insan tabaga koyar, soora o catalla tavayi cizcen ay bazen cok koca kari oluyorum. ne çatalı bee ekmekle giricek
raptak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Ferrero said: Alin o zaman, bunu da ben yapmistim gecen gun. laptop yeni mi hacı
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ben den iyi yapamazsın onu sadece bekle ve gör havamda olunca bende yapacam asdasd
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 moncici said: alman mutfağı kötülük konusunda bi tek hint mutfağıyla yarışır heralde. ne kadar aklıselim alman varsa çareyi dönerde kebapta buldular sen hala alman anane diyosun. eeööö selam beyefendi hiç hint mutfağından bir şey yememişsiniz yahut damak tadınız rezalet. tipi bozuk yemeklerin diye bok atmayınız. dünyanın en iyi mutfağı hint mutfağıdır lan bi kere! mutfağınızda iki üç baharat varsa bi kere hint mutfağına teşekkür edin önce. HERKES HADDİNİ BİLECEK! hint mutfağına saygıyla...
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 aramagomaburamago da hintlilere aitdir.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 sucuklu yumurta + kaymak bal güzel şeylerdir. tırnaklı pide eksik bi de kola az.
gecko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 aquila said: sucuk yumurtanin yanina ne kolasi ya, kro musunuz. çay sevmiyom
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Cystein said: moncici said: alman mutfağı kötülük konusunda bi tek hint mutfağıyla yarışır heralde. ne kadar aklıselim alman varsa çareyi dönerde kebapta buldular sen hala alman anane diyosun. eeööö selam beyefendi hiç hint mutfağından bir şey yememişsiniz yahut damak tadınız rezalet. tipi bozuk yemeklerin diye bok atmayınız. dünyanın en iyi mutfağı hint mutfağıdır lan bi kere! mutfağınızda iki üç baharat varsa bi kere hint mutfağına teşekkür edin önce. HERKES HADDİNİ BİLECEK! hint mutfağına saygıyla... ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~KORI KOK~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
moncici Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 peeeh nesi güzel hint mutfağının? tikka dışında güzel yemek söylesene bitane. sulu et yemekleri desen berbat, pilavları desen kuru. bir keresinde onion rings muadili bir şey sipariş etmiştik, rüyalarıma giriyo hala o kırmızı soğanın tadı. bi kere yemekten önce gelen papadumun tadından belli ne kadar berbat bi mutfak olduğu. bizde öyle mi ama getirirler koyarlar lavaşla tereyağını önüne. onla da doyarsın.
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sucuklu yumurta yanında kola tamamda bal kaymak üstü kola mı içilir tadını alamazsın lan
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sucuklu yumurtayla kola yiyecekseniz salonun ortasına tuğa-kalas dizip gazete sererek yemeniz önerilir. nefret ediyorum böyle pişmemiş yumurtadan. çocukken banyoda asıldığımız zamanları hatırlatıyor. şu haberler geldi bide aklıma asfaltta sucuk keyfi
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Bakır sahanda olmalıydı kaşarı rendelemeden üstüne döşeyeceksin zeytin yağı pul biber gezdirip kapağını kapatıp biraz da öyle pişireceksin, teflonda çok öğrenci duruyor.
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 aquila said: sucuk yumurtanin yanina ne kolasi ya, kro musunuz. evet abi ya demleme cay olcak ya da dusuk sekerli cilek kompostosu om nom nom
Öne çıkan mesajlar