Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 o masa örtüsü sorusu 8100. baya 2 boyut 3 boyut karmaşası yaşayan arkadaşlar olmuş. bi soğuk su içip gelin anlicaksınız.. bizim okulda çantaları, anahtarları emanet aldılar numara verdiler falan. arabanın anahtarını bıraktım ama bütün sınav "lan araba gitti heral" düşüncesiyle geçmedi desem yalan olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 @bya stimpak said: matematik bu abicim , daha doğru diye bişey yok. mantık sorusunda çuvallamışsın işte karıştırdığın kısım bunun açılmış hali muhtemelen. şu şekil tamamen doğru değil, üstteki şekli düz hale gelicek şekilde açsan ortadaki 70 cm yarıçaplı dairen 90 cm yarıçaplı daire olmuycak, 70 cm den sonra parça parça olucak. ya da tersinden anlatmak gerekirse 90 cm yarıçaplı bi masaörtüsünü 70 cm yarıçaplı bir masaya serdiğin zaman silindir elde etmezsin, masa örtüsünün taşıp aşağı sarkan kısımları kıvrılır. dolayısıyla şekli silindir olarak düşünmek yanlış oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 muhendıslık ogrencısıne 100 mat dan sonra 50 turkce cozduren sisteme sokayım,bu sistemi dusunen bakan mudur osym gorevlısı kım varsa alayına kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ShadowFury said: @bya stimpak said: matematik bu abicim , daha doğru diye bişey yok. mantık sorusunda çuvallamışsın işte karıştırdığın kısım bunun açılmış hali muhtemelen. şu şekil tamamen doğru değil, üstteki şekli düz hale gelicek şekilde açsan ortadaki 70 cm yarıçaplı dairen 90 cm yarıçaplı daire olmuycak, 70 cm den sonra parça parça olucak. ya da tersinden anlatmak gerekirse 90 cm yarıçaplı bi masaörtüsünü 70 cm yarıçaplı bir masaya serdiğin zaman silindir elde etmezsin, masa örtüsünün taşıp aşağı sarkan kısımları kıvrılır. dolayısıyla şekli silindir olarak düşünmek yanlış oluyo. iyi de ideal dusuncen osym senden kıvrılmıs olarak dusunmenı ısteseydı kıvrılır derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 olum patiyi nispeten elit bi yer sanardım.arkadaşlar tamam anlamamış olabilirsiniz sınavda, beyin ambole olur normaldir de, n kişi açıklamışken n+1 kere anlamamak nedir ya?sorgulamayın bari artık, 99 tane daha soru vardı mattan.relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ben de öyle sanardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bya said: şimdi masa daire tamam. ama bunu bi silindir olarak da düşünebiliriz gayet. silindirin üst ksıımları yani. biliyosunuz ki silindirin alanı hesaplanırken tepedeki dairenin çevresi ile silindirin yüksekliği çarpılır ve buna dairelerin alanı eklenir. bence bu soru yannış kesin. yanlış olmalı. Ahahahah, hacı sınav "2+5=x ise x kaçtır?" temalı soruların olduğu bir sınav. Öyle kompleks bi soru gelmez yani. Ha tabii 4 sene mühendislik okuyup hayvan gibi kasıp yüksek lisans girişi için böyle boktan bi sınav yapılınca insan bu işin içinde bi iş var diye düşünüyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 öyle deme unutuyorsun, bazı müh. sayısal ağırlıklı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sonuçlar hangi tarihlerde açıklanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Sonuçlar açıklanmış gençler. Hedefime çok yakınım, kendimi tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ahahah yaptığım sözel 2 mallığından sonra böyle olacağını biliyordum. say, ea 83 iken sözel puanım 87 gelmiş sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 aday şifresi nereden alınır bu saatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 aynı soruyu ben soruyorum,bugün ya da yarın aday şifresini nereden alabilirim.Lanet olsun nası tc kimlik no ile bakamıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 pazartesi ösym merkezlerine gideceksiniz, başka çaresi yok gibi duruyor açıklamalara bakılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ya şimdi buna giren biri bahar döneminkine de girince bunlardan hangisi geçerli oluyor?istediğimizi başvuru yerine verdiğimizde ikisi de geçerli olabiliyor dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 evet istediğini kullanabiliyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Geçerlilik süresi ne kadar bu sınavın? Tartışıldıysa okumadım görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 2 yıldı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 3 yıl oldu son düzenleme ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben de giricem bahar donemindekine odtu de yuksek yapan var mi taban puan fln istiyorlar mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bi de 90+ almak ne kadar zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 valla çok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 pratik lazım,zaten her sene cıkan soru tipi belli bakıp cizicen üstünü,yalnız zaman hic yetmiyor ozellıkle turkce paragraf soruları aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben son hafta çıkmış sorulara bakarak 93,7 aldım son sınavdan. sınavın bi zorluğu yok ama illa ki salak salak dikkatsizlik hataları yapıyorsun, sınavdan sonra da sinir krizlerine giriyorsun.biraz pratik yaparsan zaman sıkıntısı da yaşamazsın. tabi biraz hızlı yapman lazım,erken bitirip kontrol bile edersin eğer paniklemezsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ben sadece ne tarz sorular geliyo ona bakarak girdim, 93 aldım geçen sene. Türkçe çok uzun sürüyo ve çok dikkat istiyo ama dilbilgisi sorularını hızlı çözdüğüm için süre yetmişti bana, hatta 15dk erken çıktım (true story) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar