dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=h2OfQdYrHRs&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 waoowww es muy buena!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Ben de gördüm geçen Gizmodo'da, çok efsane bi olay bu cidden ya. Video çıkar çıkmaz olay yarattı geçen Twitter'da trending idi Word lens. Gizmodo'da çalışan hali de var, ciddi ciddi çalışıyor alet yani, mükemmel bi icat hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 vay babağ canına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 sanki fake gibi geldi de bilemedim. eğer böyle bişi varsa şahane, ama keşke sadece ispanyolca-ingilizce olmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bunu yazan coder kör olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 tabii ki 3gde yok, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 olm çıkar ona da..android'e de beklerim.. google maps 5 te çok iyi olmuş. http://www.youtube.com/watch?v=TAh4yiCzgKw&feature=player_embedded ama markette yok be :( cıks 3d rotation sadece 2.2 de geçeriymiş olm bunlarçıkartmasını beklerken ben böle haberlere üzülürüm.. eve dönünce 2.2 yaparım bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Yakında fansub, scanlation olayları bitecek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 3gye cikmaz, androide cikar, yeni google maps cok sahane ki onu da goremicem =(, yeni telefonlara yelken acma zamani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bunun turkcesini yapsinlar 10 dolar a satsinlar apple satin alirlar yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Aga bunun çeviri kısmını diğer diller için Google Translate'e dayandırsınlar mesela, var ya, çocuklar kesilir. Sırf bunun için iPhone alınır. O derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 lan google a dayıyorsan neden ayfon alıyrsun evladım yapıverir google androide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 google bunlari satin alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=45SeN7TWcbE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 aquila said: google bunlari satin alir. Google zaten şu an bunun telefon versiyonuyla uğraşıyor. Görüntü değil de konuşmaları çeviriyor. Uğraşan sayısı arttıkça böyle şeylere dil farkı kalkacak bir kaç seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 oha ciddiymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Süpermiş. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 utanmasa fontu da benzetecek, iyi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 fixmen said: aquila said: google bunlari satin alir. Google zaten şu an bunun telefon versiyonuyla uğraşıyor. Görüntü değil de konuşmaları çeviriyor. Uğraşan sayısı arttıkça böyle şeylere dil farkı kalkacak bir kaç seneye. videoyu izledim dumur oldum, şunu okudum gözlerim büyüdü. abi harbi 20-25 sene sonra neler olacak çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Kulağa minik bir şey takarlar, her dili anlayabilirsin, her dili okuyan gözlükler yaparlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 "Gel vatandaş gel Türkçe - İngilizce gözlük burada gel!!!" Söylerken bile güldüm ama teknoloji çok fena bir yerlere ilerlemeye başladı artık, yataktan bile çıkmamıza gerek kalmayacak yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ne kadar ilerlerse ilerlesin o yatağa hep gireceğiz dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 elesso said: sex dagilabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar