cenx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Absolut said: Yok ifade edemedim kandimi tam olarak. MEsela bende 180 skill mevcut ama şimdiye kadar 1 kere dwarf solve etmişim geri kalan nelf veya troll. Ben dwarf staff istiyoy isem ve o bu levelda dusuyor olsa onu dusurme ihtimalim varmı yoksa dwarf kasmam lazımmı bi süre? yok, yüksek skilllere ulaşana kadar dwarf soilleri biriktirip. yüksek levelde solve yapabilir ve şansını arttırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ok yani hiç dwarf kasmayıp 525 skill oldugumda ilk dwarf solveden haşırt diye staff çıkabilir yani iyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 cenx said: yok, yüksek skilllere ulaşana kadar dwarf soilleri biriktirip. yüksek levelde solve yapabilir ve şansını arttırabilirsin. şunu insan kasmadan söyler ya, neredeyse trolle kastım sadece herbirinden 7 adet falan yaptım ama hala düşmedi. Bu arada 14 common yapmışım ama 15 saydıydım wowheadde, bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 26. commonu yaptım 1 tane baska bişi dusmedi hala toplam skill 235. yılmak yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 525den sonra bi 100 cummon yapta o zaman gorim seni 1 hafta oldu skili 525leyeli hergun kasiyorum yaklasik 5 saat hala tik yok bu arada ins gelecekte fossile gelir guzel biseyler 600 tane fosil birikti yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 1 haftayı geçti 525 yapalı. 85 tane falan açtım troll. yok kılıç mılıç kandırmışlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 demin guildden birine 455 te çıktı kılıç kafayı yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 amac item kasmaksa en iyi yontem 100 e kadar topla.. 100 den sora da sadece fosil solve et.. ama sadece fosil.. sora 525 e kadar zaten herseyi solve edebilecek 6549841654982 tane fragment ın olucak.. gerisi de sans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 azimli çinli ruhlu insanların azmini kırmak için koyulmuş bir profession direk. 10 saat farmlayıp 2 tane oyuncak ve 2g kazanabiliyosun. 7 gündür günde 10 saat kasıp abuk subuk maviler hariç hiç bişey alamamış insan biliyorum mesela. yani hiç akıl karı değil. hiç başlamamış olan bence gitsin para kassın daha çok item elde eder. klasik blizzard işte, birşeyi ilk yaptıkların çöp ötesi rezil kepaze oluyor yıllar geçtikçe adama benziyor. şu meslege sadece common ve rare koymak nedir. koy yeşil item, ne bileyim vendora 15-20g ye satılsın bütün commonlar , ne bileyim dwarf farmlamak isteyen insan sadece dwarf alsın dwarf aldıkça kıtanın başka yerinde spwan olan dwarflar arasında gezip salak salak fosil toplamak zorunda kalmasın falan. niye oyunu işkence haline getiriyosunuz lan yazık günah. 10 saatte emek verip 63silver kazanmak hiç bi item çıkaramamak nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yahu ruh hastasi gibi kastiniz cunku, amaci bu degildi ki, oyle miy miy geze dolasa laylaylom kasilicak bisey, ben dungeon q beklerken kasiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yanlış topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ya mıy mıy niye eastern kingdoms - kalimdor lowlvl zone gezeyim işim gücüm mü yok. arkeolog rp si mi yapıcaz illa. bi item begenirsin kasarsın alırsın biter. yap mesela staff'ı 2500 dwarf olsun bitsin. kasan alsın, mıymıy gezerek yapmak isteyen biraz daha geç alsın falan. nedir druidle staff için kasıp sword alan adam, ne bileyim mage ile kasıp sword çıkaran. 70 saat ugraşıp 10k lık da tablet alıp hala sword çıkaramayan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 iyi de istedigin sey rare item ve random oludugunu biliyosun, kaldiramicaksan basindan girmicen bu ise, oyle kastim versinler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 aquila said: yahu ruh hastasi gibi kastiniz cunku, amaci bu degildi ki, oyle miy miy geze dolasa laylaylom kasilicak bisey, ben dungeon q beklerken kasiyorum mesela. aynen budur, qda beklerken kasıyorum, arlardada commonların hikayelerini falan okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Cuce ne hikayesi abi bak yan etkisi olmaya baslamış sende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yok valla ben kaldırıyorum da archeology kasanların 590'ı kaldıramıyor. rng den neler çektik archeolgy den mi korkucaz. benim tek isteğim tek race kasabilmek ve o kadar çabaya tek ödülün rare bir silah trinket den ibaret olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Blizzin Rngsinden nefret ediyorum constant gudubet moddayım ama sadece bazı charlara özel pala ile zamanında 100 mount kastım raresiz lol.. lv 70 den beri zg farmlıyorum baş çıktı green proto dreake bütün exp çıkmadı anca geçende çıktı en hızlı aldığım özel binek deathcharger o da 300+(buffoncesi)+150(buff sonrası) ama öte yandan dkya title için strat kasarken 17 seferde charger misal huntere 3-5 runda raptor felan çıktı ama pala gudubetin önde gideni çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 abi ben sadece troll kastım. sadece ama. bitek o kıtada kastım. stv görmekten midem bulanıyor nefret ediyorum trolden falan artık çünkü bir haftayı geçti skill capleyeli. günde 10 tane falan troll açıyorum net. yok yani düşmeyecek. 9 tane rare düştü dwarf staff dahil. e alt mı açiym düştü diye satılmıyor edilmiyor. enlemesine mi alayım sopayı ne yapayım. belli bir puan falan gelse bari rare düşürünce böle yada biyere verip diğer faction fragmentlarının şansını 2 katına çıkarabilsen falan. sadece arkeoloji kasıyorum resmen bu ne lan tiksindim oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 abi sana kılıç çıkana kadar ben alt dkyı 85 ettim sayılır fgdfh, sanırım murphy kasıyor bliz. casterla kasınca mele silahı, meleyle kasınca caster silahı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bastan desenize yav bu kadar dusuk cikma oranlari diye hic bulasmazdik. Blizz drop rarelere bi ayar ceker yskinda bu kadar dertli insani uzmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 :D Bende sadece Eastern da kastım. Valla ilk başlarda troll yerlerinden çok geliyordu, 525 olduk menethil searing blasted western de takılıyorum. Delirdim geçen troll çıkmadı bi türlü,yakında ben de staffı alacam ama alt yok ki bende napacam yahu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yuzuk kasıyorum herkese 3uncude yuzuk cıkmıs bana cıkan bu http://www.wowhead.com/spell=92145 nedir bu ne işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 epic oyuncak sanırım, peşine börtü böcek topluyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ne işime yarar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar