Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archaeology

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

Yok ifade edemedim kandimi tam olarak. MEsela bende 180 skill mevcut ama şimdiye kadar 1 kere dwarf solve etmişim geri kalan nelf veya troll. Ben dwarf staff istiyoy isem ve o bu levelda dusuyor olsa onu dusurme ihtimalim varmı yoksa dwarf kasmam lazımmı bi süre?

yok, yüksek skilllere ulaşana kadar dwarf soilleri biriktirip. yüksek levelde solve yapabilir ve şansını arttırabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

cenx said:

yok, yüksek skilllere ulaşana kadar dwarf soilleri biriktirip. yüksek levelde solve yapabilir ve şansını arttırabilirsin.

şunu insan kasmadan söyler ya, neredeyse trolle kastım sadece herbirinden 7 adet falan yaptım ama hala düşmedi. Bu arada 14 common yapmışım ama 15 saydıydım wowheadde, bilgisi olan var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

azimli çinli ruhlu insanların azmini kırmak için koyulmuş bir profession direk.
10 saat farmlayıp 2 tane oyuncak ve 2g kazanabiliyosun.
7 gündür günde 10 saat kasıp abuk subuk maviler hariç hiç bişey alamamış insan biliyorum mesela.
yani hiç akıl karı değil.
hiç başlamamış olan bence gitsin para kassın daha çok item elde eder.

klasik blizzard işte, birşeyi ilk yaptıkların çöp ötesi rezil kepaze oluyor yıllar geçtikçe adama benziyor.
şu meslege sadece common ve rare koymak nedir.
koy yeşil item, ne bileyim vendora 15-20g ye satılsın bütün commonlar , ne bileyim dwarf farmlamak isteyen insan sadece dwarf alsın dwarf aldıkça kıtanın başka yerinde spwan olan dwarflar arasında gezip salak salak fosil toplamak zorunda kalmasın falan. niye oyunu işkence haline getiriyosunuz lan yazık günah. 10 saatte emek verip 63silver kazanmak hiç bi item çıkaramamak nedir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ya mıy mıy niye eastern kingdoms - kalimdor lowlvl zone gezeyim işim gücüm mü yok. arkeolog rp si mi yapıcaz illa.
bi item begenirsin kasarsın alırsın biter.
yap mesela staff'ı 2500 dwarf olsun bitsin. kasan alsın, mıymıy gezerek yapmak isteyen biraz daha geç alsın falan.
nedir druidle staff için kasıp sword alan adam, ne bileyim mage ile kasıp sword çıkaran. 70 saat ugraşıp 10k lık da tablet alıp hala sword çıkaramayan falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzin Rngsinden nefret ediyorum constant gudubet moddayım ama sadece bazı charlara özel
pala ile
zamanında 100 mount kastım raresiz lol..
lv 70 den beri zg farmlıyorum baş çıktı
green proto dreake bütün exp çıkmadı anca geçende çıktı
en hızlı aldığım özel binek deathcharger o da 300+(buffoncesi)+150(buff sonrası)
ama öte yandan dkya title için strat kasarken 17 seferde charger misal huntere 3-5 runda raptor felan çıktı ama pala gudubetin önde gideni çözemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben sadece troll kastım. sadece ama. bitek o kıtada kastım. stv görmekten midem bulanıyor nefret ediyorum trolden falan artık çünkü bir haftayı geçti skill capleyeli. günde 10 tane falan troll açıyorum net. yok yani düşmeyecek.

9 tane rare düştü dwarf staff dahil. e alt mı açiym düştü diye satılmıyor edilmiyor. enlemesine mi alayım sopayı ne yapayım.

belli bir puan falan gelse bari rare düşürünce böle yada biyere verip diğer faction fragmentlarının şansını 2 katına çıkarabilsen falan.

sadece arkeoloji kasıyorum resmen bu ne lan tiksindim oyundan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...