ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 evet var mı aramızda kazma küreğe gönül verenler. 455 yaptım ben skili an itibariyle. sahip oldugum rare artifactlar arasında en kayda değerleri fosil raptor mount ve pet, queen azshara'nın robe, ve bi kaç blue rare. nerubian'dan blessing of the old god geldi ama nerubian fragment toplayamıyorum 2 tane bölgesi buglı, sınır dışında gösteriyor malzemeleri. 150 tane istedigi için sonraya bıraktım onu. asıl hedefim bu uldumdaki mount ama bakalım daha kazmaya bile baslayamadık orayı kalimdorla paylaşıyormuş kazı bölgelerini çünkü. bi de, bu fragment bulmayı kolaylaştırıcı addon taktik falan bilen varsa paylaşsın iyi olur. mesela nerde bi mob var onun altında buluyorum genelde ben sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Çok az kastım ben, şu an 65-70 civarı olması lazım skill. 2 tane item çıkarabildim onlar da griydi, o yüzden de biraz caydım. Şeyi merak ediyodum aslında, kazı yöntemi değişiyo mu, yoksa hep böyle dürbün koyup bulma şeklinde mi? Bazen saçmalıyo gibi geliyo çünkü, düz git uzakta diyo, gidiyorum, arkada sağda uzakta diyo, gidiyorum, ilerde sağda uzakta diyo, başladığım yere dönmüş oluyorum, solda ilerde orta uzaklıkta diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 şimdi 3 kademesi va dürbünün kırmızı sarı ve mavi/yeşilimsi. kırmızı geldi mi bi 30 40 yard öne gidip tekrar koyuyorum. kırmızı da çok sapma oluyor gösterirken. yani kırmızının direk gösterdiği yerde değil %90 ama o tarafta. sarı çıkmaya başladı mı da 20 ser yardla gidiyorum dürbünün gösterdiği tarafa. maviden sonra da açısına göre 5-10 yard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/archy.aspx şöyle bi addon buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 destroyer of worlds var da kullanıcak karakter yok bende, amaç fossil raptordu ama mount konusundaki şansızlığım bunda da dvm ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Abi insan gibi kasin ya nasil o kadar hizli kastiniz :( 150 falan sanirim benim de ama hala rare cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 troll kastım genelde 294 yaptım ama dwarf rare geldi gnome pet mi ne onu yaptım. Trollden 17 tane gri yaptım başa döndü tekrar sinir oldum !! Kılıç istiyom !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 dwarftan çıkan yeşil parçaların 3 tanesini 5000 golddan sattım bizim serverda, ilk defa 4500 ün üstünde param oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 oha lol bizim serverda para etmiyor o kadar bir sürü var bende. 525 yaptım bu arada skili. 2 tane daha epic elf artifactı buldum. işe yarar bi mount çıktı ama diğerleri hep eğlencelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 iyi sabir varmis sende de, hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 heroic yapmaktan kurtarıyor beni şimdilik. milletin zoruyla girip 20 wipe yemekten bıktım, böyle serin serin bir yandan müzik dinleyip tv izleyip kazmak iyi oluyor. ayrıca mesleğin ucu bucağı yok gibi. daha açmadığım 2 tane ırk var. outlande hiç gitmedim nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThrozenFrone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 alchemy mount recipe'i da sadece archaeology'den düsüo kasmamak suç ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bide kimse söylememiş. arkeoloji puanı 100e ulaşıncaya kadar solve etmeyin fragmentleri. 100'den sonra sadece fragment ile kasılıyo çünkü. "millet quest akarken arkeoloji yardırcam realm first olucam olum" diye gaza gelmişken çok acı vurduydu bu gerçek yüzüme euhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Solve et Etmedikce orda sira sira birikiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Hmm progress olarak gösteriyodu aştığın zaman, mesela elinde 35 dwarf fragment varsa ve solve için 32 istiyosa aşağıda 35/32 yazıyodu. 4 item solve ettim ve şu an 90 küsürüm sanırım. Keşke etmeseymişim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Valla dün kasmaya başladım, 98'e kadar solve etmedim, sonra hepsini toptan solvelayınca 188 oldu misler gibi ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 buff felan gelniş bu arada ben topladığımda fix 2-3 geliyodu ilk hafta dün bol bol 4-5 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 skil arttıkça çok gelme ihtimali artıyor sanırım. x6 da geldiği oluyor x3 de bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 evet benim dün öyle oldu, 13 tane falan toplanıyor 1 alandan. Bazen 6-4-3 bazen 4-4-4 topluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 100e kadar mi skill geliyor kazmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 75 e kdr her topladığında geliyor da sonra yavaşlıyor 100 den sonra da gri oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 8 rare'im oldu 10 olsunca associate profesör olacam. elfe boguldum ama resmen bayılcam elf tarihinden destroyer da geldi zin'rokh asfsdf paladinimi levelleyebilirim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Absolut said: 100e kadar mi skill geliyor kazmadan.aynen. 75'ten sonra söylendiği gibi bayağı bi yavaşlıyor da. yine de geliyor ama. 100den sonra sadece solve ederek +5 +5 +5 diye ilerliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 night elf trinketi için 325235235 tane common artifact yaptım tüm rareler çıktı elfe ait ama hala gelmedi. wowhead'de de alan çıkmamış daha. ya bi bug var ya da baska bir şey. bayıldım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 http://i54.tinypic.com/29utvnl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar